- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.961
aslinda doru cok su icmeleiyimm kan doktoruda öyle demisti..bide miamorem böyle hareketsiz netin basinda oturunca oluyoyada cok yürüyüs yaptigimda cok agriyo
Bende size bunlardan yapıp yapıp göndericemmm
uzak da olsalar yardim lazim olunca gelirler herhalde dimi.... olmadi ben gelirim elimden geldigince. daha olmadi birini tut para ile.. o zaman gelsin plan yapariz kuzum benimmm...hele olsunda
her aksam cok yavas masaj yapacaksin.. ama her aksam ve cok yavasss... aspirini sakin aksatma, cok su ic. birde ayaklarina masaj yaptiktan sonra yüksekte tut biraz. aslinda bu varisin hapi var tr de. tamamen bitkisel. neyse dogur öncede bakalim caresine sonra..
yardimci en iyisi miamoremmannemde gelir ama ona ilk baslarda duyurmak istemiyorummmm kadin cok üzülüyo bide hasta astimi yüksek tansiyonu ne varr...elimden geldigince 4 ayi doldurana kadar duyurmak istemiyorumm.. bide esimde o konuda cok seydir isten gelir ne desem üsenmez yaparrr..
Bende size bunlardan yapıp yapıp göndericemmm
corabin iverdiler her zaman da giyemiyorumkiibi bebem olsa hapini ne kullanirimm .doru aslinda yüksek tutmali bi de doktor soguk suyla sok yap dedi en az 30 sn soguk suya tut bacakalrini dedi
ahahahahahah... bana kirmiziiiiii
iyi iste bende gelirim iki saat yolll. hayirlisiyla sen bir basarda, tutunmasi icin elimizden geleni yapariz... ayrica laptop u sakin vücuduna degdirmeee. ne hamileyken nede hamile degilken...
aayyyy neka güzellhabibtemmmm kendi kizcenede yapacan insalalhh ben yaparim diycem ama hic bilmiyomki nasi örülürr
ya oglus olursa
yap iste yapppp.. üsenme yarin basla.. hayatina yeni bir sayfa accc. sen önelisin bu hayatta, vücudun önemliiiiii... sana lazimmmm. silkelen ve yeni bir baslangic yap kendin icin. pc basindamisin su koy yanina yudum yudum ic heppp...
insalalh miamoremm
miamorem kocan oyunu naptibitmedimi halen yosam sen odandamisin simdik aklima düstüde
O zaman ya bu ya diğeri:)))
tavla oynuyorlarrrr.. ama ilk defa sessiz tavla oynayan tiplere bakiyorummm.. iiyyy ic bayicilarr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?