Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aslinda doru cok su icmeleiyimm kan doktoruda öyle demisti..bide miamorem böyle hareketsiz netin basinda oturunca oluyoyada cok yürüyüs yaptigimda cok agriyo

her aksam cok yavas masaj yapacaksin.. ama her aksam ve cok yavasss... aspirini sakin aksatma, cok su ic. birde ayaklarina masaj yaptiktan sonra yüksekte tut biraz. aslinda bu varisin hapi var tr de. tamamen bitkisel. neyse dogur öncede bakalim caresine sonra..

uzak da olsalar yardim lazim olunca gelirler herhalde dimi.... olmadi ben gelirim elimden geldigince. daha olmadi birini tut para ile.. o zaman gelsin plan yapariz kuzum benimmm...hele olsunda

yardimci en iyisi miamoremm annemde gelir ama ona ilk baslarda duyurmak istemiyorummmm kadin cok üzülüyo bide hasta astimi yüksek tansiyonu ne varr...elimden geldigince 4 ayi doldurana kadar duyurmak istemiyorumm..bide esimde o konuda cok seydir isten gelir ne desem üsenmez yaparrr..

corabin iverdiler her zaman da giyemiyorumkii bi bebem olsa hapini ne kullanirimm .doru aslinda yüksek tutmali bi de doktor soguk suyla sok yap dedi en az 30 sn soguk suya tut bacakalrini dedi

iyi iste bende gelirim iki saat yolll. hayirlisiyla sen bir basarda, tutunmasi icin elimizden geleni yapariz... ayrica laptop u sakin vücuduna degdirmeee. ne hamileyken nede hamile degilken...

corabin iverdiler her zaman da giyemiyorumkii bi bebem olsa hapini ne kullanirimm .doru aslinda yüksek tutmali bi de doktor soguk suyla sok yap dedi en az 30 sn soguk suya tut bacakalrini dedi

yap iste yapppp.. üsenme yarin basla.. hayatina yeni bir sayfa accc. sen önelisin bu hayatta, vücudun önemliiiiii... sana lazimmmm. silkelen ve yeni bir baslangic yap kendin icin. pc basindamisin su koy yanina yudum yudum ic heppp...

iyi iste bende gelirim iki saat yolll. hayirlisiyla sen bir basarda, tutunmasi icin elimizden geleni yapariz... ayrica laptop u sakin vücuduna degdirmeee. ne hamileyken nede hamile degilken...

insalalh miamoremm

miamorem kocan oyunu napti bitmedimi halen yosam sen odandamisin simdik aklima düstüde

yap iste yapppp.. üsenme yarin basla.. hayatina yeni bir sayfa accc. sen önelisin bu hayatta, vücudun önemliiiiii... sana lazimmmm. silkelen ve yeni bir baslangic yap kendin icin. pc basindamisin su koy yanina yudum yudum ic heppp...

sise koyacam önüme mutfakta olursa üseniyomda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…