Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

slmm canlar ben geldimmm.hafta sonu eşler evde olunca istekleri tavan yapıyo.anca girebildm yaw.çok özlemişim szleri

nazimmmm karabiberimm haydi hayırlı haberlerle inşallah.bizde tık yok.sevincimiz olun bariii

Son düzenleme:
hoşbulduk canım bende geldim bakınıyorum sıkıldım yat yat valla ya 5 gündür evden dışarı çıkmadım ne bu yaaa

bende oyle valla evde sıkıntıdan patlıycam ama dısaryada hıc cıkasım qelmıyor :))) evın ıcınde kendıme uqras yapıyorum

slmm canlar ben geldimmm.hafta sonu eşler evde olunca istekleri tavan yapıyo.anca girebildm yaw.çok özlemişim szleri

nazimmmm karabiberimm haydi hayırlı haberlerle inşallah.bizde tık yok.sevincimiz olun bariii

edaaa da var canım hala lekelenmedık edamla inş cnm

hemn şimdi mi yapayımm arzuum ben akşam yaparım dedim di amaaa :26::26::26::26:
sabah akşam mı yapemmm diosunn 12 sine kadaaa :26::26::26::26:

kızlar testleri sabah uyanır uyanmaz yapın en etkili sonucu o zaman veriyormuş , benim eşim eczacı da baya biliyo bu şeyleri geçen şüphelendiğimde bana öyle demişti

hoşş geldinn cankuşlummmm benim vaa taaa bataa
ben ovulasyon testi yapcammmm oo test bu test değil yaniiii :
52:

kızlar testleri sabah uyanır uyanmaz yapın en etkili sonucu o zaman veriyormuş , benim eşim eczacı da baya biliyo bu şeyleri geçen şüphelendiğimde bana öyle demişti

ivett inşallahhhh canım o şüpeye bi düşşesek ne kada ii olcakkk moreeee

kolay gelsin canım , bitirdinmi bari , benimde yapmam lazım artık cumaya kaldı

yokk beaaa canım nrdeee şlimdi çarşafları değiştirdimm baktım acıktımm aç karnımı doyurorumm sonra devam etcemmm

ivett inşallahhhh canım o şüpeye bi düşşesek ne kada ii olcakkk moreeee

olur olur zamanı gelince olur hayırlısı ile

yokk beaaa canım nrdeee şlimdi çarşafları değiştirdimm baktım acıktımm aç karnımı doyurorumm sonra devam etcemmm

ohoo daha çok işin var senin kk yı da ihmal etmiyorsun ama helal kız sana

uzun suredırqeçıkme yasamıyordum bır qecen ay 7 qun qecıkmem oldu . hayır lekelenmem yok normal bır qundeymışim qbıyım . ıdrarım falan qayet berrak
peki geçen ayki gecikmenin belli bir nedeni varmıydı yani ilaç falanmı kullandın yada kür..

hoşgeldim cnm
Herkese merhabaaaaa. Nasilsinizzz? Guzel yani haberler var miiiii?
benim yumoşum bugün çatladı onun dışında verebileceqim bir haber yok malesef
04.03.2013 mucizemi öğrendim hamişim şimdi 5+0 ım minnacık bişiyiz =)
ayyy canım benim ne güzelll.....Rabbim saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin..amin...bizlerede dua et olurmu hamişlerin duası daha çabuk kabul olurmuş
hemn şimdi mi yapayımm arzuum ben akşam yaparım dedim di amaaa :26::26::26::26:
sabah akşam mı yapemmm diosunn 12 sine kadaaa :26::26::26::26:

yok canım şimdilik günde bir tane yeter...ikinci çizgiyi görene kadar devam et...t harfi c harfinden daha koyu olunca yumoşun çatlamış demektir... ben dün sabah yaptıqımda iki çizgide aynı koyuluktaydı böyle olunca sabah akşam yap kaçırma sakın çatlıcaqı saati atlamamış olursun...sabah aynı koyulukta olunca dün akşam tekrar yaptım t çizgisi çok hafif daha koyuydu bu sabah yaptıqımda ise t çizgisi bariz daha koyuydu...çatlamış yanii...testini bence şimdi yap çünkü çizgiler çıkmaya başlamış olabilir...hadi bekliyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…