- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.161
daha önce gecikirmiydi hiç...ve lekelenme falan oldumu bu arada cnm..
iyiyz cnm bakınıyruz hosqeldın
hoşbulduk canım bende geldim bakınıyorum sıkıldım yat yat valla ya 5 gündür evden dışarı çıkmadım ne bu yaaa
slmm canlar ben geldimmm.hafta sonu eşler evde olunca istekleri tavan yapıyo.anca girebildm yaw.çok özlemişim szleri
nazimmmm karabiberimm haydi hayırlı haberlerle inşallah.bizde tık yok.sevincimiz olun bariii
yaptınmı ovülasyon testini canım :26:
canım senin bat ne zamandı :26:
canım hayırlısı olsun üzülme dicem ama üzülüyor insan... topla kendini gülümse lütfen yaşıyoruz hayattayız saqlıklıyız ve zamanımız var şükürler olsun...inşallah bebişlerimiz en doqru ve en hayırlı zamanda gelir...
napıosunuz kızlarrr
hoşş geldinn canımm valla ben sabah 10 dan beri temislik yapmaya çalışıorummm
slmm canlar ben geldimmm.hafta sonu eşler evde olunca istekleri tavan yapıyo.anca girebildm yaw.çok özlemişim szleri
nazimmmm karabiberimm haydi hayırlı haberlerle inşallah.bizde tık yok.sevincimiz olun bariii
04.03.2013 mucizemi öğrendim hamişim şimdi 5+0 ım minnacık bişiyiz =)
kızlar testleri sabah uyanır uyanmaz yapın en etkili sonucu o zaman veriyormuş , benim eşim eczacı da baya biliyo bu şeyleri geçen şüphelendiğimde bana öyle demişti
kolay gelsin canım , bitirdinmi bari , benimde yapmam lazım artık cumaya kaldı
04.03.2013 mucizemi öğrendim hamişim şimdi 5+0 ım minnacık bişiyiz =)
ivett inşallahhhh canım o şüpeye bi düşşesek ne kada ii olcakkk moreeee
yokk beaaa canım nrdeee şlimdi çarşafları değiştirdimm baktım acıktımm aç karnımı doyurorummsonra devam etcemmm
peki geçen ayki gecikmenin belli bir nedeni varmıydı yani ilaç falanmı kullandın yada kür..uzun suredırqeçıkme yasamıyordum bır qecen ay 7 qun qecıkmem oldu . hayır lekelenmem yok normal bır qundeymışim qbıyım . ıdrarım falan qayet berrak
hoşgeldim cnmslmm canlar ben geldimmm.hafta sonu eşler evde olunca istekleri tavan yapıyo.anca girebildm yaw.çok özlemişim szleri
benim yumoşum bugün çatladı onun dışında verebileceqim bir haber yok malesefHerkese merhabaaaaa. Nasilsinizzz? Guzel yani haberler var miiiii?
ayyy canım benim ne güzelll.....Rabbim saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin..amin...bizlerede dua et olurmu hamişlerin duası daha çabuk kabul olurmuş04.03.2013 mucizemi öğrendim hamişim şimdi 5+0 ım minnacık bişiyiz =)
hemn şimdi mi yapayımm arzuum ben akşam yaparım dedim di amaaa :26::26::26::26:
sabah akşam mı yapemmm diosunn 12 sine kadaaa :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?