- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.201
canım hislerime tercüman olmuşsun ... ne zamandır bi adet olamadım .. olması olmamasından daha iyi inanın buna .....
kürtajdan sonra 57. günde adet olabildim ben estrodiol hormonum düşmedi gebelikten sonra hormonları düzeltmek için uğraştım...adet olur olmazda doktorum bırak korunmayı dedi,,heveslendim tamam dedim ama ev taşınma işleri biz yumurtlama günlerini kaçırdık ... sonra tam 28 gün sonra adet oldum 9 martta nasıl sevindim çünkü hiç sekmezdi düzenim,,yine öyle oldu diye şükrettim... kendi kendime dedim bunu görmeye ihtiyacım varmış diye...inşallah seninde düzene girsin en kısa zamanda canımmmm
nisan uğurlu gelecek bana,,inanıyorummminşallah hepimize uğurlu gelirrr
inşallah tatlım inşallah.yaw bak ne sorcam nazım benim adetlerim ve süreleri çok düzensiz.ama ben bu ay yumurtlama günlerime dikkat ettim.çalıştım yani.ama 1 gün sonra doktor yumurtlaman olmuyo dedi sonucuma bakınca.benim hepatit b aşım var.olcam.şimdi güvenemiyom ya bişi vrsa.hemşire hamilelik varsa yapamıoz dedi.olayım mı şimdi aşıyı acaba
kürtajdan sonra 57. günde adet olabildim ben estrodiol hormonum düşmedi gebelikten sonra hormonları düzeltmek için uğraştım...adet olur olmazda doktorum bırak korunmayı dedi,,heveslendim tamam dedim ama ev taşınma işleri biz yumurtlama günlerini kaçırdık ... sonra tam 28 gün sonra adet oldum 9 martta nasıl sevindim çünkü hiç sekmezdi düzenim,,yine öyle oldu diye şükrettim... kendi kendime dedim bunu görmeye ihtiyacım varmış diye...inşallah seninde düzene girsin en kısa zamanda canımmmm
nisan uğurlu gelecek bana,,inanıyorummminşallah hepimize uğurlu gelirrr
ipeğummmmmmmmmmm nerdesin kız.hoşgeldinnnn
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118:
hmm canım bence azcık bile şüpen varsaa kan testi yaptırr öle yaptırr risk alınmaz bu durumdaaa
ya doktora bakarsak yumurtlaman olmuyo.yani şüphe yok.ama ben iki hamilelik yaşadım.bunu düşününce şüphe oluşuyo.en iyisi ben bekliyem biraz daha.bat 19 ama düzensiz olduğundan 3,4 gün önce olyum,yani en geç 16 olmam lazım beklemek ne zor yaww
ne zamandı yumurtlama günlerin tahminen canım ???
mart 1,2,3 dü canım.
anladım bitanemmm inş.. iç.indeki şüphe seniii çokkk mutlu ederrr
az kalmışş bekle ozamn azcık dahaaa
aynen yaaaa ama işim vaaa uyyamam bide anama gitcemm beklioo teyzoşşşşuyku bastıı
öle mi erkennn mi oluooo diosunn zikzakımmm :26::26::26:sanırım adet oluyorum felaket ağrım var duramıyorum
o günler artık gözümde okadar büyüyor ki.inşallah ya artık mutlu olmayı çok istiyom.olmadıkça bu duygu insanda ihtirasa dönüşüyomuş bunu anladım.
öle mi erkennn mi oluooo diosunn zikzakımmm :26::26::26:
sanırım ilhanazım fena ağrım var işi gücü bıraktım geldim uzandım hemen yine belirtiler sahte cıktı
peki geçen ayki gecikmenin belli bir nedeni varmıydı yani ilaç falanmı kullandın yada kür..
Cümleten merhabanasilsibiz kizlar. ipeem senin hala gelmedi mi dr gittin mi
du bakalımm zikzakımmm hemen teşhisi koyma belkimmm bebeğinnn ağrısıdır benim ilk bebeğimdee bacaklarımm çokk ağrıodu ağlıodumm artıkk ağrıdann :26::26::26:
bi halsizlik çöktü ki düşüp bayılcaktım dizlerimin bağı çözüldü sanki adet sancısı gibi bilmiyorum normalde bugün en yogun günü olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?