Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım hislerime tercüman olmuşsun ... ne zamandır bi adet olamadım .. olması olmamasından daha iyi inanın buna .....

olmadın mı marim dahaaa :26::26::26:
napcan doktora gitcen miii :26::26::26:

oyy senin baya geç geldimiş zuhalimm :26::26::26::26:
ben kürtajdan 28 gün sonra adet gördüm bakalımm inş. ii haberle vesile olurr hemen oluşummm
şimdide soğan suyuma başladımm önümdeki ayda aslan pençesi ile civan perçemini yapcammm
inş.. Rabbim çok bekletmesss

Son düzenleme:

ne zamandı yumurtlama günlerin tahminen canım ???

benm biraz zor gibi o düzen ama inşallah olur canım sağol :)) senden en kısa sürede alalım güzel haberleri tatlım

ipeğummmmmmmmmmm nerdesin kız.hoşgeldinnnn

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118:

hoojbuldum beyaaaa, süpürgem tekledi arabaya atladm snra yine süpürgele atladım geldim

hmm canım bence azcık bile şüpen varsaa kan testi yaptırr öle yaptırr risk alınmaz bu durumdaaa

ya doktora bakarsak yumurtlaman olmuyo.yani şüphe yok.ama ben iki hamilelik yaşadım.bunu düşününce şüphe oluşuyo.en iyisi ben bekliyem biraz daha.bat 19 ama düzensiz olduğundan 3,4 gün önce olyum,yani en geç 16 olmam lazım beklemek ne zor yaww

anladım bitanemmm inş.. iç.indeki şüphe seniii çokkk mutlu ederrr
az kalmışş bekle ozamn azcık dahaaa

anladım bitanemmm inş.. iç.indeki şüphe seniii çokkk mutlu ederrr
az kalmışş bekle ozamn azcık dahaaa

o günler artık gözümde okadar büyüyor ki.inşallah ya artık mutlu olmayı çok istiyom.olmadıkça bu duygu insanda ihtirasa dönüşüyomuş bunu anladım.

o günler artık gözümde okadar büyüyor ki.inşallah ya artık mutlu olmayı çok istiyom.olmadıkça bu duygu insanda ihtirasa dönüşüyomuş bunu anladım.

inşallahhh canımmm yawww hepimiz istioruz da napak sabırlı olupp ii düşünmekten başka elden bişey gelmezz ha deyip göbüşümğze koyabilsekk şu bebişleriii ne kada iii olcak ama işte ama olmayıncada olmuoo sabırrr sadece sabırrr

sanırım ilhanazım fena ağrım var işi gücü bıraktım geldim uzandım hemen yine belirtiler sahte cıktı

du bakalımm zikzakımmm hemen teşhisi koyma belkimmm bebeğinnn ağrısıdır benim ilk bebeğimdee bacaklarımm çokk ağrıodu ağlıodumm artıkk ağrıdann :26::26::26:

du bakalımm zikzakımmm hemen teşhisi koyma belkimmm bebeğinnn ağrısıdır benim ilk bebeğimdee bacaklarımm çokk ağrıodu ağlıodumm artıkk ağrıdann :26::26::26:

bi halsizlik çöktü ki düşüp bayılcaktım dizlerimin bağı çözüldü sanki adet sancısı gibi bilmiyorum normalde bugün en yogun günü olması lazım

Ellerinden bi yorgunlk kahvesi içmeye geldim:))Mola verdimde hadi o güzel ellerinden bi kahve yapda içelim kuzzuummm

bi halsizlik çöktü ki düşüp bayılcaktım dizlerimin bağı çözüldü sanki adet sancısı gibi bilmiyorum normalde bugün en yogun günü olması lazım

iyi düşün ii olsunnn zikzakımmm kırmızıları gömedenn hemen umutsuluğa kapılmaa olumuuu
tansiyonun düşmesinnn seniinnn yoruldun mu naptınnnn :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…