- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.181
hoşş geldinnn kuşummmm
edaaa da var canım hala lekelenmedık edamla inş cnm
güle güle kirlerr cankuşummmhoşbuldum minik kelebemayyyyy yoruldum yawwww
üzerimden tır geçti sankim
hoşş geldinn cankuşlummmm benim vaa taaa bataa
ben ovulasyon testi yapcammmm oo test bu test değil yaniiii:52:
Kızlar yaa böyle adet oldum diye üzülenleri görünce bende üzülüyorumm... insanlar neler neler yaşıyor yıllarca bekliyor bebeğini tam bulmuşken kaybediyor vs vs.... bilmiyorum kürtajdan sonra mı böyle oldum ben ama ilk ayımda hamile kalmıştım da ne oldu sürmedi diyorum... Allah'a hep sağlıkla geleceği zaman gelsin bebeğim diye dua ediyorum...... lütfen sizde üzmeyin kendinizi...........
olsun be nazım o da bişi.ben onu bile denemiyom.inşallah o test bu test olsun ozaman:)
04.03.2013 mucizemi öğrendim hamişim şimdi 5+0 ım minnacık bişiyiz =)
Kızlar yaa böyle adet oldum diye üzülenleri görünce bende üzülüyorumm... insanlar neler neler yaşıyor yıllarca bekliyor bebeğini tam bulmuşken kaybediyor vs vs.... bilmiyorum kürtajdan sonra mı böyle oldum ben ama ilk ayımda hamile kalmıştım da ne oldu sürmedi diyorum... Allah'a hep sağlıkla geleceği zaman gelsin bebeğim diye dua ediyorum...... lütfen sizde üzmeyin kendinizi...........
inşallahh bitanemm yawww böle hepicmizz yuupiilerle gelelimmm
testlerimizde göbüşlerimizde çiftlerle dolsun inşallahhh
güle güle kirlerr cankuşummm
ben hala yapyom
sanrım bu gün temizlik hiç bitmiekkkk
sağol bitanem senin temizlik bitmedi galiba daha bende değiştirdim çarşafları nevresimleri
ayyyyy ne zor iş şu kadınlık temizlik yap çocuk yap
canım hislerime tercüman olmuşsun ... ne zamandır bi adet olamadım .. olması olmamasından daha iyi inanın buna .....
inşallah tatlım inşallah.yaw bak ne sorcam nazım benim adetlerim ve süreleri çok düzensiz.ama ben bu ay yumurtlama günlerime dikkat ettim.çalıştım yani.ama 1 gün sonra doktor yumurtlaman olmuyo dedi sonucuma bakınca.benim hepatit b aşım var.olcam.şimdi güvenemiyom ya bişi vrsa.hemşire hamilelik varsa yapamıoz dedi.olayım mı şimdi aşıyı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?