Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

heyy siz aşadakilerrrr napyonuzzz gelin heleeee

Kızlar yaa böyle adet oldum diye üzülenleri görünce bende üzülüyorumm... insanlar neler neler yaşıyor yıllarca bekliyor bebeğini tam bulmuşken kaybediyor vs vs.... bilmiyorum kürtajdan sonra mı böyle oldum ben ama ilk ayımda hamile kalmıştım da ne oldu sürmedi diyorum... Allah'a hep sağlıkla geleceği zaman gelsin bebeğim diye dua ediyorum...... lütfen sizde üzmeyin kendinizi...........

aynı duygular içindryimmm zuhalimmm
insan bi tane kaybedinde gelen sğlıklı osunn napalım geç olsun demesini öğreniooo
inş. hakkımızda hayrlısı olsunnn

olsun be nazım o da bişi.ben onu bile denemiyom.inşallah o test bu test olsun ozaman:)

inşallahh bitanemm yawww böle hepicmizz yuupiilerle gelelimmm
testlerimizde göbüşlerimizde çiftlerle dolsun inşallahhh

cankuşş gell hele nerdesinnnnn :2::2::2:

Son düzenleme:

canım hislerime tercüman olmuşsun ... ne zamandır bi adet olamadım .. olması olmamasından daha iyi inanın buna .....

inşallahh bitanemm yawww böle hepicmizz yuupiilerle gelelimmm
testlerimizde göbüşlerimizde çiftlerle dolsun inşallahhh

inşallah tatlım inşallah.yaw bak ne sorcam nazım benim adetlerim ve süreleri çok düzensiz.ama ben bu ay yumurtlama günlerime dikkat ettim.çalıştım yani.ama 1 gün sonra doktor yumurtlaman olmuyo dedi sonucuma bakınca.benim hepatit b aşım var.olcam.şimdi güvenemiyom ya bişi vrsa.hemşire hamilelik varsa yapamıoz dedi.olayım mı şimdi aşıyı acaba

güle güle kirlerr cankuşummm
ben hala yapyom
sanrım bu gün temizlik hiç bitmiekkkk

sağol bitanem senin temizlik bitmedi galiba daha bende değiştirdim çarşafları nevresimleri
ayyyyy ne zor iş şu kadınlık temizlik yap çocuk yap

sağol bitanem senin temizlik bitmedi galiba daha bende değiştirdim çarşafları nevresimleri
ayyyyy ne zor iş şu kadınlık temizlik yap çocuk yap

he valla yawww hiç iş bitmioooo
Allahtan işten ayrıldımda şimdi gene şükürr
çalışırken çok daha zor oluyoduuuu

canım hislerime tercüman olmuşsun ... ne zamandır bi adet olamadım .. olması olmamasından daha iyi inanın buna .....

kürtajdan sonra 57. günde adet olabildim ben estrodiol hormonum düşmedi gebelikten sonra hormonları düzeltmek için uğraştım...adet olur olmazda doktorum bırak korunmayı dedi,,heveslendim tamam dedim ama ev taşınma işleri biz yumurtlama günlerini kaçırdık ... sonra tam 28 gün sonra adet oldum 9 martta nasıl sevindim çünkü hiç sekmezdi düzenim,,yine öyle oldu diye şükrettim... kendi kendime dedim bunu görmeye ihtiyacım varmış diye...inşallah seninde düzene girsin en kısa zamanda canımmmm
nisan uğurlu gelecek bana,,inanıyorummm inşallah hepimize uğurlu gelirrr

Son düzenleme:

hmm canım bence azcık bile şüpen varsaa kan testi yaptırr öle yaptırr risk alınmaz bu durumdaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…