Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bi halsizlik çöktü ki düşüp bayılcaktım dizlerimin bağı çözüldü sanki adet sancısı gibi bilmiyorum normalde bugün en yogun günü olması lazım

Bat ne zamandı zikzakım?Bebişinde yaptırıyor olabilir o halsizliği hadi inşallah bebişin yaptırıyordur

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ya ben hepimiz için çok umutluyum.olcak ve tek tek bu sayfalarda paylaşcazzzzzzzz

Evet canım benim adetim bir gün bile sekmezdi üstelik...ama doktorum da hormonların hemen yükselmiş senin hamilelikte,,bir de üzüntü stres vs... normal bu durum sıkma canını dedi,,göğüslerimde aşırı şişkinlik oluşmuştu benim..estradiol hormonu yaparmış bunu da....bir ilaç verdi biter bitmez oldum adet.... sonra korunma sürecimi bitirdi yumurtalıkların iyi durumda bekleme dedi... ama ben bir ay daha beklesem mi demekten alamamıştım kendimi sonra da ev taşıma işi girince zaten kendiliğinden kaçırdık tüm günleri adeti bekledim tamm zamanında artık kafam rahat hormonlar konusunda artık sıkı çalışmalar şart... ben soğan suy ya da bitki hiç denemedim bu ay ilk deneme sayacagım acelesi yok onların.................

canlarr ben devam edeyimmmm şu işleree gelirmmm geneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…