- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.341
çokk uykum geldii beywww
yoruldum muu neee
hancekim nirdee btmedimiki temziliğii benim bittii az bişey taa vaa ama sıkıldımm yapamıcam artıkkk
Allah kabul etsinn geçtikk ipekimmmmm
sen naptı bitirdin miiii
kuzucuk valla simdi ne desem listedekilere isme özel okuyoztabi herkes icinde diyoz ama ismime okunsun diyosan listede yer almalisinnn..meryem suresini netten indirebilirsin ben öyle yaptim ..googleye meryem suresi yaz cikarr
more ne uykusu bea aksamda erkenden yattinn
hancek kırklıyo kanımca
kısss gece kimyasal gecelik mi giydin ondan mı uykun var be yaa
dinlen eccuk yarın devam edersin...
benide ekle canim...ben google yazdim meryem süresi diye bende cok degisik birseyler geliyor...
benim adimda gecsin canim...insallah hepimizin dualari kabul olur...benimde babaannem ümrede suan, hepimiz icin dua ediyor, insallah kabul olur canlarim...bol bol dua et dedim :)
more unutmadan arzumu ekle sendekini azalt isteyen kizcelerimm ilhanzimda 8 meryem suresi var okumak isteyen 1 tane daah alabilirr..birbirimize yardim edersek daha cabul biterr..cünkü bizlerede sira geldiginde bize ayrilanda cok olacak ama birbirimziden alirsak yükümüz hafiflerr
benide ekle canim...ben google yazdim meryem süresi diye bende cok degisik birseyler geliyor...
benim adimda gecsin canim...insallah hepimizin dualari kabul olur...benimde babaannem ümrede suan, hepimiz icin dua ediyor, insallah kabul olur canlarim...bol bol dua et dedim :)
ekledim moree 6 kaldııı
inş. tez vakkitte bitiiriz herkese okuruzz hemencikkkk
moremm basa 86 ekle kuzucukkinsallah kizceler sayesinde hemen bitecek hepimize okunacakkk
ekledimmm moreee hadi hayılrısı inşallahhhhh
gece hep aklıma geldii duaa :26::26::26:
uyandıkca Allahım inş. tes vakkitte herkese okurus derken uyandımmm
o kadar içime işlemiş kii artıkkk her dakka aklımda moreeee
benimde morem valal gece okudum senin icin belki yarina bisey olurda okuyamam sözümde durama diye..bide tüm kizlara siranin gelmesini cok istiyomm ..yosam sirtimda ki bu yük beni rahatsiz eder..kimsenin hakkinin gecmesinin istememmmm,..inslalah herkese okunacakkk..
hancek kırklıyo kanımca
kısss gece kimyasal gecelik mi giydin ondan mı uykun var be yaa
dinlen eccuk yarın devam edersin...
bitirdim aslında canım, loorimden ses çıkmayınca 1 er tane daha okucam ynede aklım kalmasım die
seninkileri de okuyunca haber veririm tatlım
hadi kızlar hoşçakalın sevincimi paylaştığınız için teşekkr ederim.umut yüreğinizde hep var olsun....Rabbim isteyen herkese bebiş nasip etsin...Hayırlı bebkleriniz, neşeli evleriniz olsun inşallah...
kıslar hepinisi seviyoree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?