Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

olurmu ipekim seni biliyoz biz ama halen salati tefriciyeden iki kizceden haber yok böyle olmamaliydi bari okumadilarsada bi haber verebilirlerdisen üzülme sen durumunu bildir ben yerinede okurumm

evet malaseffff :26::26::26::26::26:
inş.. bu sefer çarçabukk okucaz kimse eksik kalmıcakkkk

Oooooh tertemiz oldu evimmm,gelebildim nihayet kızlar ama şimdik yemeğe başlayacağım 1 saat ellerim suyun altında buruş buruş olacaaaak:)))))

Oooooh tertemiz oldu evimmm,gelebildim nihayet kızlar ama şimdik yemeğe başlayacağım 1 saat ellerim suyun altında buruş buruş olacaaaak:)))))

güle güle kirlettt hancekimmmmm

yaww yasakım emircimde yok listede katılmadımı bizmi unutuk kiii :44::44::44::44:

o calisiyo morem kendi üzülerek listede olamiycam dedi..

bide nuarinimden emin degilim kizcem dün bile cok kötüydü morem midesi cok bulaniyo ya dayanamiycak haldeymis canim benimm belki oda simdilik okmayabilir bi sorariz yinede kendine haberin olsunn

habbitem güle güle kirletinnn enistemle kara oglanla

yaw bende yemke basliycam birazdannnnnn ilk defa pazi sarmasi yapcamm hadi hayirlisi

haaa anladımm yasakımmmm
bakalımmm nıarinime sorarızz olmasaaa kaldırızz kıyamamm o ve bebişii ii olsunda napakkkk

yaw bende yemke basliycam birazdannnnnn ilk defa pazi sarmasi yapcamm hadi hayirlisi

oohh ellerine sağlımm mo0reee
ben hiç yemedıım pazıııı
güzel olusaa bende yapammm bi günnnn

daha iyiyim canım bacaklarım kasıklarım belim ağrıyor yine ama fazla değil cok az pembemsi kan gelmiş başka bişey yok

inş.. evlatcının verdiği sıkıntılardırr zikzakım sen genede ii düşün inş.. senide halayı atcazz marimmmm

Sağol habibtemmmm,kız oğluşum batırmıyor hiç kıyamam ona:)))
Amaaaan şu yolun tozu varya deli ediyo beni hergün toz oluyo evimmm

Hmmm güzel olur pazıda ama bak ben bi onu saramadım bu hafta almayı planlıyorum pazardan onuda deneyeceğim

soyumdaa vardaa bendee pek yok güzellik felann inşallahh anne olabilirsemm en buyuk güzellik o olacakk tabiii rabbim izin verirseee inşallah

yaww sen değilmi ki böyle dualar okuyosun hemencik içtenlikle, senden güzeli olur mu be zeynebim
arefe gününde bayram ayında zeynebim allı zeynebimm 5 köyün iççinde şanlı zeynebim

olurmu ipekim seni biliyoz biz ama halen salati tefriciyeden iki kizceden haber yok böyle olmamaliydi bari okumadilarsada bi haber verebilirlerdisen üzülme sen durumunu bildir ben yerinede okurumm

canım sağol quzum benm, çalışmasam varya hiç bişe değil ama nazım gibi bazen de uykusuz kalyrum snra çok yorgun oluorum inanki, işe filan gelesim yok hiç ama napıcan mcburiyet akşamları eve git yemek ne yap, kociş gelsin ye yıka derken gece oluo mutfaktan çktğmda, gücüm kalırsa bişeyler okuyorum işte, bir de haftasonları okuyabilyrum quzum..
bu hafta da başka bi doktordan randevu aldım bir de ona görünecem bakalım, birde türbe ziyareti yapıcam inşallah hepiciğinize şifalar evlatlar dilicem oracıkta da rabbim nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…