- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.381
olurmu ipekim seni biliyoz biz ama halen salati tefriciyeden iki kizceden haber yok böyle olmamaliydi bari okumadilarsada bi haber verebilirlerdisen üzülme sen durumunu bildir ben yerinede okurumm
zeynebim nurum ha gayret son 25 mesajjcikk
Oooooh tertemiz oldu evimmm,gelebildim nihayet kızlar ama şimdik yemeğe başlayacağım 1 saat ellerim suyun altında buruş buruş olacaaaak:)))))
yaww yasakım emircimde yok listede katılmadımı bizmi unutuk kiii :44::44::44::44:
canım olsun daha iisin inşallahhhhh
Oooooh tertemiz oldu evimmm,gelebildim nihayet kızlar ama şimdik yemeğe başlayacağım 1 saat ellerim suyun altında buruş buruş olacaaaak:)))))
o calisiyo morem kendi üzülerek listede olamiycam dedi..
bide nuarinimden emin degilim kizcem dün bile cok kötüydü morem midesi cok bulaniyo ya dayanamiycak haldeymis canim benimm belki oda simdilik okmayabilir bi sorariz yinede kendine haberin olsunn
güle güle kirlettt hancekimmmmm
habbitem güle güle kirletinnn enistemle kara oglanla
yaw bende yemke basliycam birazdannnnnn ilk defa pazi sarmasi yapcamm hadi hayirlisi
ne oldu moreeee
daha iyiyim canım bacaklarım kasıklarım belim ağrıyor yine ama fazla değil cok az pembemsi kan gelmiş başka bişey yok
habbitem güle güle kirletinnn enistemle kara oglanla
yaw bende yemke basliycam birazdannnnnn ilk defa pazi sarmasi yapcamm hadi hayirlisi
soyumdaa vardaa bendee pek yok güzellik felann inşallahh anne olabilirsemm en buyuk güzellik o olacakk tabiii rabbim izin verirseee inşallah
olurmu ipekim seni biliyoz biz ama halen salati tefriciyeden iki kizceden haber yok böyle olmamaliydi bari okumadilarsada bi haber verebilirlerdisen üzülme sen durumunu bildir ben yerinede okurumm
Ayyy bi kahve içiptemi başlasam acep yemeğe bilemedim çok yorulmuşum yawww
inş.. evlatcının verdiği sıkıntılardırr zikzakım sen genede ii düşün inş.. senide halayı atcazz marimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?