- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.361
zeyneppnuurmmm senn okumuşltunn demii seni ekledik okudu dieee
anaaaamm bendee kimseciklerr selamımı almamış diyecektimmm
evet canımm okudumm bundan sonraa kimee okunacak acabaa onudaa biliyimdee onaa okumaya başlıyımm kayınvalıdemlerr gelecek onlar varken hızlıı okuyamam gezmektenn erkenden başlıyımm
aynenn valla yaww bendee öle hak geçmesinn :26::26::26:
herkse hemen okuyalımm inşallahhhh
ağzına sağlık quzummm
zeynep bu güzellik var mı soyundaaaaa
inşallah oğullarımız olur da böle araba oynar, kızçelerimiz olur da bebeklerle oynar çiçekler toplarlar
ipekimm valla loorinin misafiri gelmisti yatili ama okudumu bende bilmiyom haberde gelmedii:26:
soyumdaa vardaa bendee pek yok güzellik felann inşallahh anne olabilirsemm en buyuk güzellik o olacakk tabiii rabbim izin verirseee inşallah
valla morem kendimden cok kisceleri düsünüyom bissey olurda liste yari kali diye korkuyomm.söz verdik cünkü herkese okunacak diyeinsallah rabbim izin versinde bitirelimm bi oh diyyelimm
yenii haberlerrr varmıı yaa geçmişi okuyamadımm hamişlerr varmıı
kuzucuk daha yeni xwz arkadasimizin hamile oldugunu ögrendikkkdarisi hepimize insalalhh
morem simdik liste harika oldu ilhanza okunuyo demissinya cok iyi fikirdi bak benim o aklima gelmedi
bende aynı şekilde huzursuz oluyorum üstelik bana okundu da, şimdi bazen kk giremezsem bişe olsa neblym aklınıza kötü bişe getirmeyn noolursunzbir yolunu bulup özelden mesajla filan öğrenmeye çalışrım kime okunuo filan die, okuyan kızlar hakkınızı helal edin lütfen, her zaman dualarımdasınız
:78::78::78::78::78::78::78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?