Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

zeyneppnuurmmm senn okumuşltunn demii seni ekledik okudu dieee

anaaaamm bendee kimseciklerr selamımı almamış diyecektimmm

evet canımm okudumm bundan sonraa kimee okunacak acabaa onudaa biliyimdee onaa okumaya başlıyımm kayınvalıdemlerr gelecek onlar varken hızlıı okuyamam gezmektenn erkenden başlıyımm

ağzına sağlık quzummm
zeynep bu güzellik var mı soyundaaaaa

aynenn valla yaww bendee öle hak geçmesinn :26::26::26:
herkse hemen okuyalımm inşallahhhh

valla morem kendimden cok kisceleri düsünüyom bissey olurda liste yari kali diye korkuyomm.söz verdik cünkü herkese okunacak diyeinsallah rabbim izin versinde bitirelimm bi oh diyyelimm

ipekimm valla loorinin misafiri gelmisti yatili ama okudumu bende bilmiyom haberde gelmedii:26:

tamam canım napalm ben zaten onunkilerin de 1 er tanesini okumuştum hesabıma göre, 1 er tane daha okurum yalnız nazımın meryemi de çarşambayaymış galiba o zaman yetişmesi zor olur:26: anca bi tane okuyabilirm:26::26: çalışınca gündüz olmuo:26: bu akşam da dr gidicem filan eğer bana biraz zaman verirse perş cumaya kadar, diğerini de o zaman okuyabilirm tabiki

bende seviyore [/QUOTE]

olur ipekim sen bitane oku..ben okurum senin yerine sen merak etme

Son düzenleme:
soyumdaa vardaa bendee pek yok güzellik felann inşallahh anne olabilirsemm en buyuk güzellik o olacakk tabiii rabbim izin verirseee inşallah

hosgeldin yawrukusum vala listeyi düsünmekten bazen gelenleri göremiyom kusura bakma zeynebim nurummyaw soya ne gerek var benim zeynebim nurum var

valla morem kendimden cok kisceleri düsünüyom bissey olurda liste yari kali diye korkuyomm.söz verdik cünkü herkese okunacak diyeinsallah rabbim izin versinde bitirelimm bi oh diyyelimm

bende aynı şekilde huzursuz oluyorum üstelik bana okundu da, şimdi bazen kk giremezsem bişe olsa neblym aklınıza kötü bişe getirmeyn noolursunz bir yolunu bulup özelden mesajla filan öğrenmeye çalışrım kime okunuo filan die, okuyan kızlar hakkınızı helal edin lütfen, her zaman dualarımdasınız

[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td] Dua Sahipleri [/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td] Sonuc [/td][td] Durum [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
4​
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
3​
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] ErGiNSeNa [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] Buryuk [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Canomm [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
[/QUOTE]

Allah kabul etsin inşallahhh

morem simdik liste harika oldu ilhanza okunuyo demissinya cok iyi fikirdi bak benim o aklima gelmedi

morem simdik liste harika oldu ilhanza okunuyo demissinya cok iyi fikirdi bak benim o aklima gelmedi

senin aklını yirinn yasakım senden ilham aldımm bende onu ekledimmmm
herşeyy hepimizz içinn inşallah Rabbşm bu kadar duatı kabuş etsinnn hepimizee evlatlarımızı versin inş...

olurmu ipekim seni biliyoz biz ama halen salati tefriciyeden iki kizceden haber yok böyle olmamaliydi bari okumadilarsada bi haber verebilirlerdisen üzülme sen durumunu bildir ben yerinede okurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…