- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.661
hancekım sarmalarım qeldı sımcık onları pişiriyorum quzum :) allah razı olsun senden
öyle zatenn de bazen korkuom kendimden :)
ya belki 6.hissim kuvvetlidir ondandır....
ama şuna inanıyorum birgün parkta oynattığımız bebek arabasıyla gezdirdiğimiz en değerli takımın tabağını kırdığında sadece gülerek elini ısırdığımız booolll bolll bebişlerimiz olcak bizlerinnnn
hemde öyle çok bebişimiz olsunki 8+2 evlere taşınalım inşallah :)
cok zor elbette. yasamayan bilemez.Rabbim hayirlisini versin... ama eger nedeni bilinebiliyorsa ögrenmelisin. insaallah yeniden hamile kalacaksin ve eger bir tehlike varsa dikkat edebilirsin. sanirim 3. aydan sonra düsük tehlikesi bitiyor diyorlar ama demek ki bitmiyormus..
söz verdim yok bundan sonra stres
öyle sayılır. yoqun iş temposundan adamın yuzunu qoremıyorum maleseffffşu andada sınırden aqlıyorum zaten
cumartesı pazar koylerınde tatıldeydı . sımdıde abısıqılle toplantı yapıyorlar dün aksam dA bır 1 2 saat anca qordum o kadar . snırım bozuldu ya
ÖYLE YAPIYORUM zaten abla sesımı cıkarmıyorum burda kendı kendımı uzup qecıyorum ısde aqlayarak rahatlayabılıyorum napayım
inşşalahh torpağımmm Rabbim isteyene versin inşaallahhh
sürekli evde olsalar bıkarız kuzum adamlardan işin güzelliği burda zaten
sen kaç yaşındasın kuzum ?
evet öyle değilmiş işte
ben çok istemiştim bebğimi gerçi hangi anne istemezki
ama diyorumki belki hasta olucaktı konuşamıcaktı neresinin acıdığını bile bilemicektim her ağlayışında binkez ölücektim kahrımdan şimdi zor gelio ama kendimi cennette bekleyen bir meleğim var diye teselli etmeye çalışıyorum.
diyorumki olsaydı kısmeti o zaten doğardı
çünkü hayal meyal de hatırlasam annem en küçük kardeşimi doğurmak istememişti babamla ayrılmışlardı diye koltuk tepesine çıkıp atlıyordu ağır işler yapıyordu ama bebek doğdu hatta 2o yaşında şimdi
o yüzden kısmetten gerisi bahane ben kendimi ne kadar suçlasamda bahane
onun kaderide benim kaderimde en başında belliymiş
ama çok zormuş ben hiç kucağıma almadım emzirmedim büyütmedim sadece onu karnımda hissettim ama dayanamıyorken bu acıya...
rabbim kimseye evlat acısıda yaşatmasın evladıylada terbiye etmesin....
:))yaw hak ver ben ona en sevdiği yemekleri yaptım süslendim.işten geldi yemek hazır diyom sen beni şişko yaptın aşkım yemek yemicem spora gitcem dedi.kan beynime sıçradı.onca hazırlık yapmışım yaaakızdım surat yaptım çantasını aldı spora gitti valla
öyle valla kız:) ne zorluklarla kavuştuk çok seviyom ben bu adamı yaaa.
amadaha barışmadım hele bi gelsin:)))
kizceler nörüyonuzzz
bende simdik gece gezmesine gidiyom
şu sogukta kar bilem yagdi disarisi buz gibimama gezmek istedi canim
varislerim iyilessin diye yosam dün nette oturmaktan cok agrimistida bi hareket lazim
iyi sohbetler size
Henüz bebiş yok ama umutla bekliyorum
allah razı olsun canım benimAminnn canımmm,ama lütfen bunları düşünerek kendini dahada üzme,yeniden anne olacaksın ve bebeğini kucağına alıp emzireceksin Allahın izniyle balahım inşallah
yok reqlım ıdrarım hala temız sol kasıkımda sancı qırıyor cıkıyor . sabahleyın test yapcam ısde hayırlısı bakalım yasakım
abov kara dayansam iyi olurda soka tüm vücudum ugrar valla
hayır
20 haftalıktı
neyse sen üzme kendini bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?