Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inşşalahh torpağımmm Rabbim isteyene versin inşaallahhh

evet öyle değilmiş işte
ben çok istemiştim bebğimi gerçi hangi anne istemezki
ama diyorumki belki hasta olucaktı konuşamıcaktı neresinin acıdığını bile bilemicektim her ağlayışında binkez ölücektim kahrımdan şimdi zor gelio ama kendimi cennette bekleyen bir meleğim var diye teselli etmeye çalışıyorum.
diyorumki olsaydı kısmeti o zaten doğardı
çünkü hayal meyal de hatırlasam annem en küçük kardeşimi doğurmak istememişti babamla ayrılmışlardı diye koltuk tepesine çıkıp atlıyordu ağır işler yapıyordu ama bebek doğdu hatta 2o yaşında şimdi
o yüzden kısmetten gerisi bahane ben kendimi ne kadar suçlasamda bahane
onun kaderide benim kaderimde en başında belliymiş
ama çok zormuş ben hiç kucağıma almadım emzirmedim büyütmedim sadece onu karnımda hissettim ama dayanamıyorken bu acıya...
rabbim kimseye evlat acısıda yaşatmasın evladıylada terbiye etmesin....

cumartesı pazar koylerınde tatıldeydı . sımdıde abısıqılle toplantı yapıyorlar dün aksam dA bır 1 2 saat anca qordum o kadar . snırım bozuldu ya

ÖYLE YAPIYORUM zaten abla sesımı cıkarmıyorum burda kendı kendımı uzup qecıyorum ısde aqlayarak rahatlayabılıyorum napayım

ölee bidenem napcan erkeklerle bayanla bir olmuoki biraz fazla üstlerine düşüoruz
ama sen ağlama genedee kıyamammmm hergğn aynı olmuo iştee

sürekli evde olsalar bıkarız kuzum adamlardan işin güzelliği burda zaten
sen kaç yaşındasın kuzum ?

oyy yok beaaa ben sürekli çekemm evdee dır dırrr böle iii akşamdan akşlamaa

Aminnn canımmm,ama lütfen bunları düşünerek kendini dahada üzme,yeniden anne olacaksın ve bebeğini kucağına alıp emzireceksin Allahın izniyle balahım inşallah

hahaha ondan bitanede bende vaa canımm ben yapmıorum artık sende yapmaaa

öyle valla kız:) ne zorluklarla kavuştuk çok seviyom ben bu adamı yaaa.
amadaha barışmadım hele bi gelsin:)))

ooyyy ivetttt bendee canomuu çok sevioree çok kızıorum ama seviorummm

ii gezmelerr more geldimmm bendee
yarın gitmiem artııkk sıkıldım hep git gittt

Aminnn canımmm,ama lütfen bunları düşünerek kendini dahada üzme,yeniden anne olacaksın ve bebeğini kucağına alıp emzireceksin Allahın izniyle balahım inşallah
allah razı olsun canım benim
hepimize yaşattsın rabbim canım benim
isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatlar

yok reqlım ıdrarım hala temız sol kasıkımda sancı qırıyor cıkıyor . sabahleyın test yapcam ısde hayırlısı bakalım yasakım

inşallahh canımmmm hayırlsı olsun inşş.. sabah müjde ile gelisinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…