- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.641
tamam yasakım oyle yapayım :))) cuma ola hayrola tabı yrın yapmazsam kendımı tutamayıpbence bana kalirsa biraz daha bekle cimcimemmm en azindan cumaya kadar bekle derimm
anammmmmm kız ben kendime eli maşalıyım diyodum sen ben dende eeli maşalımışsn yaaaa:)
bazen anlasın die insan kolay dönmek istemiyo ama canım inan onlar iş falan derken kavgayı bilem unutuyolar.akşam geliyo öpüyo sarılıyo hiç bişi yok gibi.biz de akşam gelinceye kadar kuduruyozzzzzz
oyle tabıkı ama ben yapacaqım fena sınırımı bozdu . hatta evın kapısınıda acmıycamda anahtar olunca bırde o kadar ılerısını yapamam korkarm o yuzden ters tepkı neyım yapar fena ınaddr benım mahmut
yok bacim daha baslamadi bende cok sükür. ama bazi seyler kokuyor... bende süt falan gelmiyor daha, sadece cokkk aciyor. aglatacak kadar cok. kasik agrilarim var halaaa ve gazim cok fazlaa:)))
Bence yapki bil olup olmadığını hem koşa koşa eczaneye benmi gittim,nasıl sabredeceksin o test evde dururken,hem benim içime 2 kırmızıyıda göreceğiz diye doğuyor hayırlısıyla...
Afiyet bal şeker olsun bitanemmm ne demek beğendiysen sen istedikce ben yolarım,sendende Allah razı olsun canımmm cümlemizden
abov kara dayansam iyi olurda soka tüm vücudum ugrar valla
:))))
canım benim süt bebeğin doğduğunda gelcek zaten
şimcik sütünü göbek bağından o içiooo annesi içsin de büyüsünnn
ben düşük yaptığım için yani bebek büyük olduğu için süt gelio
tamam yasakım oyle yapayım :))) cuma ola hayrola tabı yrın yapmazsam kendımı tutamayıp
oyle tabıkı ama ben yapacaqım fena sınırımı bozdu . hatta evın kapısınıda acmıycamda anahtar olunca bırde o kadar ılerısını yapamam korkarm o yuzden ters tepkı neyım yapar fena ınaddr benım mahmut
bizimadamlarçok benziyo desene.sennerdeoturuyon canım
tamam yasakım oyle yapayım :))) cuma ola hayrola tabı yrın yapmazsam kendımı tutamayıp
bizimadamlarçok benziyo desene.sennerdeoturuyon canım
konyada buyrukum . sanırsam oylede ama mahmut qbı adam yokdur ya bazen cok sasırdır bazende delirttir adamı
Rabbim yardim etsin insalllah...nedeni belli mi?
hayır
20 haftalıktı
neyse sen üzme kendini bakim
ayhh hanceqım senın yazdıqın 2 yı qormıyorum kırmızıyıda qorcez dıye doquyor okudum alalala dıyorum nıye bu boyle dedıkıdaha yenı fark ettım tamam yasakım yarın yapayım ayyy hayırlısı valla
:))) ellerıneeee saqlık o nasıl bır ıncelıkdır ya hayran kaldım yanı . dereotuluda ılk defa yedım :) ve bayıldım
konyada buyrukum . sanırsam oylede ama mahmut qbı adam yokdur ya bazen cok sasırdır bazende delirttir adamı
konya çokgüzel yaa.ben selçuk ünv de okurken eşimle sevgiliydk.çok gezdk ,çok anımız var orlarda.etli pidesini,cevizli sucuğuna unutamadım ya
Canım benimmm ben öyle yazarmnıyım hiç testin üzerindeki 2 kırmızıyı kastettim ben aşk olsun,yarın sabah ilk idrarda müjdeli haberi bekliyoruz hayırlısıyla inşallah...
Elim alıştı artık ince ince :)))Bazen eşimin yanındada sarıyorum diyorki sanki çekirdek çitliyorsun alıp yapıp diğer kaba koyuyorumya öyle diyor bana:))Kutu o kadar aldı vallahi yoksa 2 poşet daha vardı ama evdede başka kutu yoktu bundan sonra istersen büyütürüz kutuyu:))))1Demet koyuyorum ben dereotunu ama iç harcı çok olduğu için çok bariz farkedilmiyo tadı güzel oluyor afiyet bal şeker olsun cimcimem bebiş varsa bebişine yarasın inşallah
benımde bır anlık dalqınlıqıma qeldı ondan oyle okuduum hancekım :)))
bu bıle yeterlıı bıtanem allah razı olsn senden :)
tehlike varmiydi en basindan beri? aslinda emanet valla, ne yaparsan yap gidecegi varsa gidiyor demek...
en başında vardı kanamam filan progestan kullandım uzun süre ama 3.aydan sonra bebek çok iyiydi gelişimide 2 hafta öndeydi çokta hareketliydi ama olmadı işte
erken doğum yaptım nedeni belli değil sonrada kürtaj oldum rabbim onu daha çok sevmiş dünyaya getirmeden yanına aldı çok acı ama alışmaya başladım saolsun bazı arkadaşlarımında bunda çok büyük katkısı oldu özellikle aramızdan birinin.
kısmetten ötesine geçilmiyormuş.ben ilk kıyafetlerinialdığım gün oğlumu kaybettim.
19unda doktora gidicem çünkü araştırılmasını istiyorum neden olduğunu.
toprağım sen nerde oturuonnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?