Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bence bana kalirsa biraz daha bekle cimcimemmm en azindan cumaya kadar bekle derimm
tamam yasakım oyle yapayım :))) cuma ola hayrola tabı yrın yapmazsam kendımı tutamayıp

yok bacim daha baslamadi bende cok sükür. ama bazi seyler kokuyor... bende süt falan gelmiyor daha, sadece cokkk aciyor. aglatacak kadar cok. kasik agrilarim var halaaa ve gazim cok fazlaa:)))

:))))
canım benim süt bebeğin doğduğunda gelcek zaten
şimcik sütünü göbek bağından o içiooo annesi içsin de büyüsünnn
ben düşük yaptığım için yani bebek büyük olduğu için süt gelio

ayhh hanceqım senın yazdıqın 2 yı qormıyorum kırmızıyıda qorcez dıye doquyor okudum alalala dıyorum nıye bu boyle dedıkı daha yenı fark ettım tamam yasakım yarın yapayım ayyy hayırlısı valla

:))) ellerıneeee saqlık o nasıl bır ıncelıkdır ya hayran kaldım yanı . dereotuluda ılk defa yedım :) ve bayıldım

Canım benimmm ben öyle yazarmnıyım hiç testin üzerindeki 2 kırmızıyı kastettim ben aşk olsun,yarın sabah ilk idrarda müjdeli haberi bekliyoruz hayırlısıyla inşallah...
Elim alıştı artık ince ince :)))Bazen eşimin yanındada sarıyorum diyorki sanki çekirdek çitliyorsun alıp yapıp diğer kaba koyuyorumya öyle diyor bana:))Kutu o kadar aldı vallahi yoksa 2 poşet daha vardı ama evdede başka kutu yoktu bundan sonra istersen büyütürüz kutuyu:))))1Demet koyuyorum ben dereotunu ama iç harcı çok olduğu için çok bariz farkedilmiyo tadı güzel oluyor afiyet bal şeker olsun cimcimem bebiş varsa bebişine yarasın inşallah

benımde bır anlık dalqınlıqıma qeldı ondan oyle okuduum hancekım :)))

bu bıle yeterlıı bıtanem allah razı olsn senden :)

kızlar bu adamın daha qeleceqı yok ben cıkımda sunu qetrmek ıcın bır fenalık dusunuyum ahanda buldum hırsız mevzusu fena tedırqın oldum qel dıım hehehehehehe

tehlike varmiydi en basindan beri? aslinda emanet valla, ne yaparsan yap gidecegi varsa gidiyor demek...

en başında vardı kanamam filan progestan kullandım uzun süre ama 3.aydan sonra bebek çok iyiydi gelişimide 2 hafta öndeydi çokta hareketliydi ama olmadı işte
erken doğum yaptım nedeni belli değil sonrada kürtaj oldum rabbim onu daha çok sevmiş dünyaya getirmeden yanına aldı çok acı ama alışmaya başladım saolsun bazı arkadaşlarımında bunda çok büyük katkısı oldu özellikle aramızdan birinin.
kısmetten ötesine geçilmiyormuş.ben ilk kıyafetlerinialdığım gün oğlumu kaybettim.
19unda doktora gidicem çünkü araştırılmasını istiyorum neden olduğunu.

cok zor elbette. yasamayan bilemez.Rabbim hayirlisini versin... ama eger nedeni bilinebiliyorsa ögrenmelisin. insaallah yeniden hamile kalacaksin ve eger bir tehlike varsa dikkat edebilirsin. sanirim 3. aydan sonra düsük tehlikesi bitiyor diyorlar ama demek ki bitmiyormus..

anaaaa benim adam geldi.oturdu şimdi koltuğa.ben de çıkıyom kızçeler biraz naz yapem,biraz da surat.öptüm hepiciklerinizi:)

[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td] Dua Sahipleri [/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td] Sonuc [/td][td] Durum [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
3​
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] ErGiNSeNa [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] Buryuk [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Canomm [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Balah [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
[/QUOTE]

Allah kabul etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…