Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyi geceler kızlar

sanada kuzum hoşgellldinnn :)

kızlar biliyormusunuz ?
insan birisini hiç görmedende sevebilirmiş ben bunu öğrendim.
hepinizi çok sevdim allah razı olsun hepinizin gönlündekileri versin rabbim amaaranızdan birini çok sevdim nedensizce
kim olduğunu bilmeden yani his işte onun adını bile görünce güzel şeyler hissediyorum ve onun için dua ediyorum ayrıca benim sizlerle tanışmam vesile olduğu için :)

evettt bitanemmm bende aynı duygualrı yaşamaktayımmmm
birbirleri için karşılıksız üzülüp sevinen dua eden kişlerizz biz Rabbim eksiltemesinn artırısın inşallahhh :1
6:

hoşbulduk bitanem
bende sizi çook sevdim canım biliyomusun o bebeğine yazmış olduğun mektubu okuyunca o kadar üzüldüm ağladım ki...yaşadıklarını bebeğine olan sevgini öyle içten anlatmışsın ki

ben o duyguyu hiç tatmadım ama inan bana sanki kendi evladımı kaybetmişcesine çook üzüldüm....
allah sana ve tüm bebeğini kaybedenlere sabır versin canım....rabbim tez zamanda doldursun kucağını
bide sana maalesef kötü bi haberim var hiç gelsin istemediğim halda benim kırmızılar işaret vermeye başladı ben geliyorum dedi yani

Son düzenleme:
evettt bitanemmm bende aynı duygualrı yaşamaktayımmmm
birbirleri için karşılıksız üzülüp sevinen dua eden kişlerizz biz Rabbim eksiltemesinn artırısın inşallahhh :1
6:

amin kuzum inşallah...paylaştıkçada çoğalıyoruz dimi ama ne güselll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…