- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.861
size dün akşam gördüğüm bi rüyadan bahsetmek istiyorum çok etkilendim.. Rüyamda 3 tane yatak var güya orası bizim yatak odamızmış yan yana 3 yatak ve hepsi tek kişilik.. biri benim biri eşimin.. diğeri ne alaka bilmiyorum.. biz gene normal hayattaki gibi gebe kalmamı beklediğim dönemlerdemişiz. Bi tane 5-6 yaşlarında bir kız çocuğu var ama kap kara zenci gibi.. ne hikmetse biz onu evlat edinmeye karar veriyoruz. etraftaki herkez de bak çocukları olmuyo diyemi evlat ediniyonuz olsun üzülmeyin bunu seversiniz artık filan diye konuşuyorlar. o kız çocuğunu alıyorum yıkıyorum güya çok yorulmuş yıkandıktan sonra ve benim yatağımda uyuyakalmış.. ben onu alıp o boş olan 3. yatağa yatırıyorum. sevgiyle bakıyorum ona ve çocuğun annesile beraber bi yokuş gibi bi yere çıkarken konuşuyoruz ve ben kadını evlatlık vermesi için ikna etmeye çalışıyorum... derken uyandım. bugün işe gelip bilgisayarımı açar açmazda rüya tabirlerine baktım.. 2 yoru m varmış.
1) anne baba kaybı (ki allah korusun)
2) çocuk özlemi duyduğuma ve hayatımda önemli iyi gelişmeler olacağına işaretmiş..
sizce ne? hayra yoralım hayra çıksın..
bence sanırım ben kafayı yiyorum :18:
ilhannaz canım ben regl olmuşum benim için başkası okusa meryem suresini ben bir hafta okuyamam
üzüldüm ağladım her zaman ki gibi ama ben kendimi parçalasam da çaresi yok herşey allahın elinde canım....tamamm melekimmmm
üzülme ha kırmızılar geldilerr dieeee
hayırlsıı kuzummmmm
ilhanazım ben okuyorum zaten hergün ama sizin için de okurum canım ama şimdilik bir yaz çünkü elimi olayan vakit gerektiren işlerim var daha sonra okudukça söylerim sen sana inşaallah
kizlar geldimama o güzel bacakciklarim iyice agriyo yarin bide dr gidecem ögle sonu
more sen bi islermi yapiyon kiz gecelik nemi aldin erkencisin iki gündürr
Bende düşünmedim değil habibtemmm:)))Hayırlısı bizi sevindirir bu ay inşallah
üzüldüm ağladım her zaman ki gibi ama ben kendimi parçalasam da çaresi yok herşey allahın elinde canım....
ne zaman bu eve bi bebek gelicek ve mutluluğumuza mutluluk katıcak...
sınav ne zaman sınav sen ondan haber ver :2:
Canom sen de mi besaylik kaybettin balah da ole diyodu. benimde bes aylikti.gecmis olsun canim. seninde mi kalbi durdu. sanki bazen gucum hic kalmiyo sanki o minicikseymis bana guc veren. rabbim hepimize sabir versin.
İnsallah canim ya bide regl sonrasi bole oluyo. yeni ay yeni umutlar baslarim calismalara.
gecen gün gittigimde hareketleri ne gösterdi kitapcigini bilem verdi corap verdi kesin su ic dedi ama ben hic birini yapmadim pinarim simdide böyle sürünüyomm
inşallahhh bıtanemmmm inşallahhhh dua ett olurmuuu iyi geceler
ama benım ıcın adet olucan dıyorrrr
ÖĞLEN YAZDIĞIM SAYFADAN İTİBAREN 60 SAYFA ATMIŞ
kızlar sizi maaşa bağlamalı çok çalışıyonuz beyaaa
karamelim duymadinmi bu topik son günlerin en hizli ve en aktif topigi secildi gelen her kizce sasiriyo
edam sen ciktinmi listeden[/Q
Anaammmmm kızlar ben yarın geç gelebilirim annem komşusuyla bana gelecekmiş,zaten yarın abdestimi alacağım onlar gittikten sonra okuyabilirim inşallah...
he gördüm kuzum rabbim nasip edecek ya iyiki bu saatte gelmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?