Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ilhannaz canım ben regl olmuşum benim için başkası okusa meryem suresini ben bir hafta okuyamam

canım rüyanı okuyunca anneme anlattım. iyidir bu konularda, kendisi de görür ve çıkar genelde, bu yüzden biz de hep tenbih ederiz annecim lütfen güzel şeyler gör diye benim hamile kalacağımı falan görmüştü tabi Allah ın izniyle...
neyse şunları dedi: öncelikle Allah hayır getirsin, kız çocuğu tez habere gelir dedi belki biraz sıkıntılı olabilir (belki de olmayabilir) ama çocuğa duyduğu sevgi onu yıkayıp temizlemesi sonunun iyi olacağına gelir dedi... tabi tövbe estağfurullah ki gaybı bir tek Allah bilir... biz kullar aciz kalıyoruz bu noktada...konuşrken daha şarjım bitti... ama sen kalbini ferah tut canım benim hayırlısını düşün hayırlısı olsun

[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td] Dua Sahipleri [/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td] Sonuc [/td][td] Durum [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
4​
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
3​
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
***​
[/td]
[td]
***​
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] ErGiNSeNa [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] Buryuk [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
***​
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Canomm [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Balah [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
[/QUOTE]

Allah kabul etsin inşallahhh

Son düzenleme:
ilhanazım ben okuyorum zaten hergün ama sizin için de okurum canım ama şimdilik bir yaz çünkü elimi olayan vakit gerektiren işlerim var daha sonra okudukça söylerim sen sana inşaallah

tamamm melekimmmm
üzülme ha kırmızılar geldilerr dieeee
hayırlsıı kuzummmmm
üzüldüm ağladım her zaman ki gibi ama ben kendimi parçalasam da çaresi yok herşey allahın elinde canım....
ne zaman bu eve bi bebek gelicek ve mutluluğumuza mutluluk katıcak...

ilhanazım ben okuyorum zaten hergün ama sizin için de okurum canım ama şimdilik bir yaz çünkü elimi olayan vakit gerektiren işlerim var daha sonra okudukça söylerim sen sana inşaallah

sınav ne zaman sınav sen ondan haber ver :2:

kizlar geldim ama o güzel bacakciklarim iyice agriyoyarin bide dr gidecem ögle sonu

geçmiş olsunn yasakım aslında seninnn her gün en az 2 km yürümen lasımmm ii gelirrr
diikkat etkendineee hasta olusan çekerim saçınııı

more sen bi islermi yapiyon kiz gecelik nemi aldin erkencisin iki gündürr

yokkk more ben yazyorumda sana sen gömüosunn.
benim lkoca ben evlenmeden dedim ki ayruıayrı yatağa gitrmek yookkkk
öle anlaştık şimdi 2-3 kere yalnız yattı yaa geçen akşma laf çarptıı
hani dedi ayrı yatağa gimek yoktu dediii :26::26::26::26::26::26:
ben deddim kocişim gücenmişş baaaaa:26::26::26::26:
ondan onla yatyommm artıkk uyyamıorum ama yatyomm yanee napammm
gönlü olsunnn canomunnnn
yoksa yoookk ölee gecelşk mecelikkk moreee

üzüldüm ağladım her zaman ki gibi ama ben kendimi parçalasam da çaresi yok herşey allahın elinde canım....
ne zaman bu eve bi bebek gelicek ve mutluluğumuza mutluluk katıcak...

melegim üzme kendini bak biliyorsun bu konularda stres yapmamak ve moralli olmak şart. sen yumurtlama günlerine dikkat et o şeffafımsı uzayan akıntı geldiğinde mutlaka ilişkiye gir, ilişkiden hemen sonra kalkma belinin altına yastık koy ve bacaklarını dik havaya en az 25-30 dk bekle sonra da yine kalkmadan sağ tarafına dön cenin pozisyonu al ve yine 25-30 dk yat ister ezana kadar istersen de yatabildiğin kadar, ben bu ay dikkat ettim bunlara, belki bunlar hiç etki etmedi Allah ımın lütfu kesinlikle ama kuluz işte...

sınav ne zaman sınav sen ondan haber ver :2:

hi hi hi yakında bi bakıp çıkacaktım ben de best abla :78:

evet canım bende 19 haftalık kaybettim, kalp durması değil benim sorunum tatlım, rahim ağzı açıklığından kaynaklandı düşük,
hastaneye giderken bile kıpır kıprdı yavrularım, normal doğum yaptım ama erken oldu.için yaşamadılar...

rabbim inşallah yüzümüze güler hepimizin, sabır verir bize evlatlarımız için...

gecen gün gittigimde hareketleri ne gösterdi kitapcigini bilem verdi corap verdi kesin su ic dedi ama ben hic birini yapmadim pinarim simdide böyle sürünüyomm

zatnn biz kendimize dikkt etmedğimiz içinn böle oluo azcık dikt etsekk ne bacak ağrıcak ne başka yerr giyy o çorabıı yasakımmm

inşallahhh bıtanemmmm inşallahhhh dua ett olurmuuu iyi geceler
ama benım ıcın adet olucan dıyorrrr

kısmet eeddaaam cankuşummmm olmassınnn belkimm ii düşün sennnnn
inşş bebeişin senledirrrr

edam sen ciktinmi listeden[/Q

Anaammmmm kızlar ben yarın geç gelebilirim annem komşusuyla bana gelecekmiş,zaten yarın abdestimi alacağım onlar gittikten sonra okuyabilirim inşallah...

ne zman gelcekk hancekimmmm ne yapcamnn yemeğee yarında bana gelcekk ler annemle teyzoşşşş ne yapsakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…