- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.021
Bilmiyorumm bitanemm artikk aydan aya cok felaket cnm sikilmaya basladi ne yapcagimi sasirdim cnm hicbsey istemiyor o gelsnn istiyorumm artikk diyolarki stres yapma nasil yapmayayim insan olur olmaz dusunuyor ne yapmaliyimm blmiyorumm caresz kaldmmm artkk sikiliyorummm.
kızlar birşey soracağım daha önce folik asite başlamış hiç adet görmeden hamile kalmıştım........... kürtajdan sonra doktorum yeniden bebek düşündüğümüz için folik asit ve coraspin vermişti,regl oldum diye bıraktım 3 gündür bunlar regl döneminde alınır mı bilgisi olan var mı??
hah iyi yaparsın gülüm... bende 3 aydır düzenli alıyodum folik asit...bebişlerin ne vakit gelceği belli diil sonuçta...
valla ne bilim ço farklı bi duygu yaaa...her adımımda o geliyo aklıma...ayy hala içim kıpır kıpır....
dilerim tez vakitte yaşarsınız bu duyguyu...
amin amin amin amin...
Anam tatli hemide sutlu cok severiim. Nazim bana da yolla.
Insallah canim bizde 6 aydir bekliyoruz..hic korunmadim, her zaman aklima düsüyor, bu ay düsünmemeye karar verdim, getirmiyorum aklima o kadar...iste beklemedeyiz esimle, ama artik, olsun isiyoruz..
allahim herkese nasip etsin, saglikli hayirli evlatlar ....AMINNN
sen kac ay sonra hamile kaldin? ne zamandan beri denemedesiniz
Slm kizlarr cok cok coooookk moralimm bozukkk herayy husrann yasamaktan biktimm canm cok sikiliyor test yaptm sonuc negtff teldn giriom haber verim dedimm cok cok uzgunumm eksik olann neeee
selam kıslar ... ben geldim nassınız bakem..annadın hele...
canımsın ben adet dönemimdede kullandım...çünkü doktorum bana yazdığında hergün içiceksin demişti...yani adet döneminde içme filan diye bişey demedi....benim bildiğim düşük yapanların ya da düşük riski olanların daha yüksek dozajda kullanması lazım....gerçi doktorun ona göre vermiştir sana ...
Kiz sen hamisdin dimi tze hamis yanlis hatirlamiyorum dimi. telden giriyorum da sarj bitiyo. kendine iyi bak
Bilmiyorumm bitanemm artikk aydan aya cok felaket cnm sikilmaya basladi ne yapcagimi sasirdim cnm hicbsey istemiyor o gelsnn istiyorumm artikk diyolarki stres yapma nasil yapmayayim insan olur olmaz dusunuyor ne yapmaliyimm blmiyorumm caresz kaldmmm artkk sikiliyorummm.
hah iyi yaparsın gülüm... bende 3 aydır düzenli alıyodum folik asit...bebişlerin ne vakit gelceği belli diil sonuçta...
valla ne bilim ço farklı bi duygu yaaa...her adımımda o geliyo aklıma...ayy hala içim kıpır kıpır....
dilerim tez vakitte yaşarsınız bu duyguyu...
amin amin amin amin...
ben folik asiti adetlkende içtim canım bi zarı yok muşşkızlar birşey soracağım daha önce folik asite başlamış hiç adet görmeden hamile kalmıştım........... kürtajdan sonra doktorum yeniden bebek düşündüğümüz için folik asit ve coraspin vermişti,regl oldum diye bıraktım 3 gündür bunlar regl döneminde alınır mı bilgisi olan var mı??
hoşgeldinn pinarinn sen nasılsn gittinmi hastaneye kan vemeyeee
Bana çok yüksek önermedi benim düşük değil kalp atışı olmadığı için kürtaj oldu.... belki ondan bilemiyorum... hergün değil haftada 3 gün kullan demişti... ama ben folik asiti her gün coraspini 3 gün aldım..... o zaman bu akşamdan itibaren yine kullanayım teşekkürler tatlımm
inşallah canım Rabbim hayırlısını verir inşallah...hemen umutsuluğa kaılmaa canım yawww
dur heleee daahhhaaa 11 koca günn vaa inş.. evlatcığın senledirrr inşallahhhh
inşallah canımendişelenmesee arzumm inşallahhh iii olcakk herşeyy
hepicmizz kavuşcas evlatlarımızaaa inşallahhh
Slm kizlarr cok cok coooookk moralimm bozukkk herayy husrann yasamaktan biktimm canm cok sikiliyor test yaptm sonuc negtff teldn giriom haber verim dedimm cok cok uzgunumm eksik olann neeee
canım ben evleneli 3 sene olcak.son 4 aydır istiyoduk...bu dördüncü aydı işte.NAsip oldu şükürler olsun...daha erken canım doktorlar 1 sene diyor...çoğu insan son ayında bile hamile kalıyolar...geçekten bu işi takıntı yapmamak bu işin püf noktası....sadece sabır etmeniz lazım ....bide olumsuz bişey düşünmeyin...olucak diyin...ama bu ay ama başka aylar...
Rabbiim isteyen herkese en hayırlısını versinnn...aminnn
hoşbuldum tatlım sende hoşgeldin....iyiyim şükür....hastaneye 1-2 hafta sonra gidicem inşallah.çünkü bulunduğum yer şehre çok uzak...eşimin görevi nedeniyle....o yüzden inince kesesi filan kan testi hepsi aradan çıksın istiyorum...çünkü yolda çok midem bulanıyo canım yaa...
hmmm anladım canımmm...hergün deemediyse demekki dozajı yüksek....bencede kullan.bırakma adet döneminde de...bebeğine faydası var sonuçta....rica ederim gülüm yardımcı olabildiysem....
CaNIm zaten folikasiti devamlı kullanın......Çok faydalı ,, bebeğin için vücudn şimdiden depolasın.....ben folik asiti adetlkende içtim canım bi zarı yok muşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?