Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar birşey soracağım daha önce folik asite başlamış hiç adet görmeden hamile kalmıştım........... kürtajdan sonra doktorum yeniden bebek düşündüğümüz için folik asit ve coraspin vermişti,regl oldum diye bıraktım 3 gündür bunlar regl döneminde alınır mı bilgisi olan var mı??

ama ama ama yaaaaa üzülmek ağlamak yok!! Allah nasip edecek......... ve zamanını da ancak o bilir o yüzden stres sadece sana zarar verecek.............. yapma canım bunu kendine

Son düzenleme:

canımsın ben adet dönemimdede kullandım...çünkü doktorum bana yazdığında hergün içiceksin demişti...yani adet döneminde içme filan diye bişey demedi....benim bildiğim düşük yapanların ya da düşük riski olanların daha yüksek dozajda kullanması lazım....gerçi doktorun ona göre vermiştir sana ...

Insallah canim bizde 6 aydir bekliyoruz..hic korunmadim, her zaman aklima düsüyor, bu ay düsünmemeye karar verdim, getirmiyorum aklima o kadar...iste beklemedeyiz esimle, ama artik, olsun isiyoruz..

allahim herkese nasip etsin, saglikli hayirli evlatlar ....AMINNN

sen kac ay sonra hamile kaldin? ne zamandan beri denemedesiniz

canım ben evleneli 3 sene olcak.son 4 aydır istiyoduk...bu dördüncü aydı işte.NAsip oldu şükürler olsun...daha erken canım doktorlar 1 sene diyor...çoğu insan son ayında bile hamile kalıyolar...geçekten bu işi takıntı yapmamak bu işin püf noktası....sadece sabır etmeniz lazım ....bide olumsuz bişey düşünmeyin...olucak diyin...ama bu ay ama başka aylar...

Rabbiim isteyen herkese en hayırlısını versinnn...aminnn

Slm kizlarr cok cok coooookk moralimm bozukkk herayy husrann yasamaktan biktimm canm cok sikiliyor test yaptm sonuc negtff teldn giriom haber verim dedimm cok cok uzgunumm eksik olann neeee

ölemiii üzülme edaammmmm nolurrr :26::26::26::26:
kısmet işteee belkimm geç döllenme oluuu :26::26::26::26:

Bana çok yüksek önermedi benim düşük değil kalp atışı olmadığı için kürtaj oldu.... belki ondan bilemiyorum... hergün değil haftada 3 gün kullan demişti... ama ben folik asiti her gün coraspini 3 gün aldım..... o zaman bu akşamdan itibaren yine kullanayım teşekkürler tatlımm

:26::26::26::26: üzlme cankuşummm napakkk yawww işteee elden bişey gelmio ki zamanı değil demekki demekten başkaaa :26::26::26::26:

evet bende başladım 15 gündür içiorum gnde 1 tene inş.. sağlıklı bebiş olsun diee ama kısmett işte hayırlsıı olsunnn

ben folik asiti adetlkende içtim canım bi zarı yok muşş

bende artık anne olmak bu duyguyu tatmak ve yaşamak istiyorum. bat 16 mart ama umudum yok gibi bu ayda olmazsa dr gideceğiz eşimde bende. daha erken (bu ikinci denememiz )biliyorum ama yine de çok istiyorum.

hoşgeldinn pinarinn sen nasılsn gittinmi hastaneye kan vemeyeee

hoşbuldum tatlım sende hoşgeldin....iyiyim şükür....hastaneye 1-2 hafta sonra gidicem inşallah.çünkü bulunduğum yer şehre çok uzak...eşimin görevi nedeniyle....o yüzden inince kesesi filan kan testi hepsi aradan çıksın istiyorum...çünkü yolda çok midem bulanıyo canım yaa...

hmmm anladım canımmm...hergün deemediyse demekki dozajı yüksek....bencede kullan.bırakma adet döneminde de...bebeğine faydası var sonuçta....rica ederim gülüm yardımcı olabildiysem....

hemen umutsuluğa kaılmaa canım yawww
dur heleee daahhhaaa 11 koca günn vaa inş.. evlatcığın senledirrr inşallahhhh
inşallah canım Rabbim hayırlısını verir inşallah...
endişelenmesee arzumm inşallahhh iii olcakk herşeyy
hepicmizz kavuşcas evlatlarımızaaa inşallahhh
inşallah canım
Slm kizlarr cok cok coooookk moralimm bozukkk herayy husrann yasamaktan biktimm canm cok sikiliyor test yaptm sonuc negtff teldn giriom haber verim dedimm cok cok uzgunumm eksik olann neeee

canım biz elimizden geleni yapalım gerisini Rabbimize bırakalım olurmu O herşeyin hayırlısını bilendir bende ümitsizliqe kapılıyorum bazen sonrada kendimi toplayıp bizim herşeye kadir olan Rabbimiz var diyorum..

biliorumm canalrr zorrr ama iliişkiye girerekenn bebek düşüpte gimeyinn :26::26::26:
olmuoo ozaman insan psikolojisi atmak zr o düşünceyi ama deneyin amannn ne olursa osun demeyii denemeliii :26::26::26:
çünkü şartlanınca olmuooo :26::26::26:
Rabbim hayırlısını versin inş...

anladım canımm dikkat et kendine yiiçç suyu ihmal etmeee
inş evlatcığınn sağlıklı haberlerini alcannn

ben folik asiti adetlkende içtim canım bi zarı yok muşş
CaNIm zaten folikasiti devamlı kullanın......Çok faydalı ,, bebeğin için vücudn şimdiden depolasın.....
Hamile kaldığında çookk fazla ihtiyaç duyacak bebiş folikasite......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…