Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

insaalllahhhhhh

hazırlarım yaaa.adammakarnadan başkabişi yemiyoki zaten.güya spora gidiyo.gelince acıktım deyip 2tabak makarna yiyo:)
ben de ilk gittiğim de muayene olmam dedim.doktor ben de çok meraklıydım muayene etmeye dedi.bi fırça attı ki sorma utandım da..
kendini hazırhissettiğinde git hancekim geciktirileck bişi değil.
ben ilk karar verip başka bi doktora gittiğim de kist varmış ve yumurtalıklarıma da zarar verdiğini söyledi.niye daha erken gelmedin deyince çok pişman oldum

O zaman sen eşine fırında makarna yaaap makarnaları çeşitlendir çok seviyorsa:))))

Ayyy bilemiyorum kuzzum ya hayırlısı bakalım en geç mayısa kadar limit koydum kendime hazırlayacağım kendimide o zamana kadar hayırlısı bakalım belki hiç gerek kalmaz gitmeme:))))

valla nasıl anlatsam bilemdimmm kuzumm
bende buraların yabancısıyımmmmm

İnşallah zeynebimmm güzel haberlerle gelir inşallah aklım onda,öğlen gideceğim demişti yanlış hatırlamıyorsam

evet beimdeee sabahtan beri bekliorummm gelsin dieee taa yok mu yasakımmm :26::26::26::26:

aminnn insaaalllah sizdeb bekliyoruz insaalllahhhhhh.... yaa kasin anneleri topigine bakmistim birisi söyle yazmis." 41 hamileden ayetül kürsü topluyorlarmis hamile kalmak isteyen arkadaslari icin" bizde toplayalim mi bizim topik icin??

aaa evet nekada ii düşünmüşleeee

kızçeler hadi ama kimse yorumlayamıcakmı progesteron sonucumu.çok merak ediyorum
değerim:10.71

miamorem,hancekim,ipeğim,zeynebm haden yaw bilmiyonuz musiz de.nette okudum bişi anlmdm

ben hiççç bilmiorummmmm

inşallah hancekimmm gerek kalmaz. ya en az 20 defa muayene oldm ama insan çekiniyoo.kendine zaman ver bitanem.ne zaman hazırsan ozaman git.insan buduruma hazır olunca daha kolay oluyo.

fırında hiç yapmadım hancekmmmm.eşim de bi tek ketçap mayonezle seviyo ama ben çok yemem öle.kendime tereyağlı salçalı yapıyom.bi ara fırın tarifini ver hancekimmm yapem de yiyemmmmmmm

kızlarrrrben çıkıorum
kendinize cici bakınnn
allaha emanetsiniz :)
gelemezsemde akşam eğer 3 gün sonra görüşürük::::)
nazaaaa söylersiniz dualar tammdır diye

Allah kabul etsinnn torpağımmmmm diline sağlıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…