- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.281
2düşük yaptım.korkuyom artık herşeyden.sebep bumudur deyip şüpheleniyom.regl olunca başlıcam inşallah:)
arkadaşım da öleydiama çıkarırdı da.hergün doktordaydı dayanamıyom die.doktorbulantılar normal bebeğiniz yerini bulmaya gelişmeye çalışıyo demişti.bebeğin sağlığını midebulantısı etkilemezmiş.ama bulanıyo deyip yememezlik yapma emi?fındığımıza iyi bak.yer teyzesi onu ya.ufacıkkk:)az kaldı 1.5 aya bişeykalmaz bulantıdan inşallah
Dün benim eşimde erkencikten geldi aldıpcyi elimden yarım saattin içinde 3 çeşit yemeği hazırladım yedik,sende yetiştirirsin bitanemm...
Yasakım sonuçları göstermeye gidecekti hastaneye öğleden sonra diyordu bide orası bizden 1 saat önde gelmek üzeredir canımmmm
hazırlarım yaaa.adammakarnadan başkabişi yemiyoki zaten.güya spora gidiyo.gelince acıktım deyip 2tabak makarna yiyo:)
ben de ilk gittiğim de muayene olmam dedim.doktor ben de çok meraklıydım muayene etmeye dedi.bi fırça attı ki sorma utandım da..
kendini hazırhissettiğinde git hancekim geciktirileck bişi değil.
ben ilk karar verip başka bi doktora gittiğim de kist varmış ve yumurtalıklarıma da zarar verdiğini söyledi.niye daha erken gelmedin deyince çok pişman oldum
un kurabiyesiyle su böreği yap oturmaya geliommm :)
başakşehirin neresi ben başakşehir neresi çözemedim daha boğazköy var orasıda başakşehir geçio gölet var orasıda ama taaaaaaa halkalıya gidion yine başakşehir belediyesi yazıo neresi kuzum bu başakşehirrrr:)
sayfa yazamayız zaten dimi mooremm habibtemmm yetişir o saate kadar
bendee akşamaa dışarı cıkaçağımm amaa inşallahh yetişirimm kutlamalaraa canım çok yaş pastaa istiyoo bu aralarr zatennn
aaa dinleyemedin mi canım
işte burdaaaa
Beste Öztürk - Takvimlerden Haberin Yok Mu - YouTube
İnşallah zeynebimmm güzel haberlerle gelir inşallah aklım onda,öğlen gideceğim demişti yanlış hatırlamıyorsam
herkese merhabaaaaaa, kisa ve öz olarak bugünü özetlermisiniz geriye dönüp okumayimm:))
yettmm moreeeecankuşummm
Hoşgeldin miamoremmmm,karabibreimiz sanırım hamile silik çift çizgiyi görmüş,habibtem doktorda onu bekliyoruz,,edammda geldi ama yazmadı henüz,bide hepoferimizde hamiiş o öncede yazmıştı galiba ama beta hcg si 1000lerin üzerindeymiş,dün xwz mizinde hamiş olduğunu öğrenmiştik o zaman burdaydın sanırım...Bildiğim bu kadar kuzzum güzel haberlerin devamını bekliyoruz inşallah
aminnn insaaalllah sizdeb bekliyoruz insaalllahhhhhh.... yaa kasin anneleri topigine bakmistim birisi söyle yazmis." 41 hamileden ayetül kürsü topluyorlarmis hamile kalmak isteyen arkadaslari icin" bizde toplayalim mi bizim topik icin??
kızçeler hadi ama kimse yorumlayamıcakmı progesteron sonucumu.çok merak ediyorum
değerim:10.71
miamorem,hancekim,ipeğim,zeynebm haden yaw bilmiyonuz musiz de.nette okudum bişi anlmdm
O zaman sen eşine fırında makarna yaaap makarnaları çeşitlendir çok seviyorsa:))))
Ayyy bilemiyorum kuzzum ya hayırlısı bakalım en geç mayısa kadar limit koydum kendime hazırlayacağım kendimide o zamana kadar hayırlısı bakalım belki hiç gerek kalmaz gitmeme:))))
isterseninz ayrica hepiniz icin ben okurum tek basima.... ne demekkk.... ama 41 ayri hamielden de toplayalim
kızlarrrrben çıkıorum
kendinize cici bakınnn
allaha emanetsiniz :)
gelemezsemde akşam eğer 3 gün sonra görüşürük::::)
nazaaaa söylersiniz dualar tammdır diye
ben hiççç bilmiorummmmm
aaaaa ikii kalpçığımm olmuşşşş şimdii gördümmmmm
yasakım burda olsaydıı odaa sevinirdiii
hoşş geldinnnnn canımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?