- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.301
Allah kabul etsinnn miamoremm saoll
inşallah hancekimmm gerek kalmaz. ya en az 20 defa muayene oldm ama insan çekiniyoo.kendine zaman ver bitanem.ne zaman hazırsan ozaman git.insan buduruma hazır olunca daha kolay oluyo.
fırında hiç yapmadım hancekmmmm.eşim de bi tek ketçap mayonezle seviyo ama ben çok yemem öle.kendime tereyağlı salçalı yapıyom.bi ara fırın tarifini ver hancekimmm yapem de yiyemmmmmmm
Sen süpersin moremmmm
Ama hala kahve içemedim beeeeennnn
asil sen hosgeldinnnnnn:))))) naber?
selam kizlar ben size bisey sormak istiyorum arastirdim sordum birkac kisiye ama cevap alamadim mekkeden gelen elmayla bir tane hurma varmis ipekbocegi hurmasi diye geciyomus bunu persembe gunu aksam uc yasin okuyup yiyince hamile kaliyomussun esimin annesi getirdi umreden gelen bir teyze cocugu olmayanlar icin dagitiyomus boyle bisey duydunuzmu yada cevrenizde boyle bisey yasandimi bana hurafe gibi geldi ama yinede bir umit
selam kizlar ben size bisey sormak istiyorum arastirdim sordum birkac kisiye ama cevap alamadim mekkeden gelen elmayla bir tane hurma varmis ipekbocegi hurmasi diye geciyomus bunu persembe gunu aksam uc yasin okuyup yiyince hamile kaliyomussun esimin annesi getirdi umreden gelen bir teyze cocugu olmayanlar icin dagitiyomus boyle bisey duydunuzmu yada cevrenizde boyle bisey yasandimi bana hurafe gibi geldi ama yinede bir umit
Hazırlayabilirim umarım kendimi inşallaaahhhh,
Makarnaları normal haşla sonra borcama yarısını dök iç harcı olarak ne kullanmak istersen koy kıyma olabilir beyaz peynir kaşar olabilir ne istersen koy(ben beyaz peynirle kaşarı karıştırıyorum)Sonra kalan makarnayı dök kaba üzerine beşamel sos yap at fırına üzeri kızarınca al fırından afiyet bal şeker olsun hayatım ben bu şekilde yapıyorum tabiki çok değişik tariflerde var değişik yapanlarda mesela altına yufka serende var ama ben bu şekilde yapmıştım ilk atmasyon güzel oldu hep bu şekilde yaptım..Umarım sende beğenirsin..Afiyet olsun şimdiden
Ben ilk defa duyuyorum bitanemm,şaşırdım açıkcası belki bizden duyan bilen olmuştur cevaplarlar canım,hayırlısı olsun,Allahım inşallah isteyen herkesin kucağını boş bırakmaz kuzzumm....
Ben ilk defa duyuyorum bitanemm,şaşırdım açıkcası belki bizden duyan bilen olmuştur cevaplarlar canım,hayırlısı olsun,Allahım inşallah isteyen herkesin kucağını boş bırakmaz kuzzumm....
açımmhancekimm yapmaaa bunuu banaaaa
Bende açıkmaya başladım dur bi hayınlık daha yapiim sana fırında balık yapıcam bende:))))Bide spagetti istedi ömrüm yanına:)))
insallah 3 senedir bekliyorum artik herseye inanmaya basladim ama bu biraz sasirtici gibi geldi cunku bildigimiz yesil elma yani ozelligi yok bildigimizden biraz daha buyuk bir hurma ya kandiriliyorum yada bilemedim iste herkezden aldigim cevap ilkdefa duyuyoruz oldu cook tesekkur ederim cevapladigin icin
aynı beaaaa bidenemm markete gtiiim paracıkarı harcadım geldimmmm
okudum teze midecşn bulanıomuşşşş :26::26::26::26:
can kuşumm limon ii gelmesmi şöle eksi ekşiiii
ağzım sulandıı moreee sana derken bilemmmm
buada oralardan nberr geldişmi giden sevgilinin yareniii
amin sadece bana degil rabbim isteyenlerin hepsine versin saglikli bebecikler insallahyapp canım ne kaybedersinn inşş... şifa olsunnn evlatcığın olsunnn Rabbim hayırlsını versinnn
ahahahaha neyce konustun cogunu anlamadim:)))))) geldismi giden sevgilnin yareni???bu ne demek ki?
amin sadece bana degil rabbim isteyenlerin hepsine versin saglikli bebecikler insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?