- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.321
evet azcık karışmışşş
dün gitti di cankuşumm ordan birri hani kızdı dı sevgilisinee çekti gittiii :26::26::26: onu sordum duu geldimi herşey yollundamı şindii dieee
Ooooooooohhhhhhhh sen cansın yaaa sen bitanesinnn ellerine sağlık moremmmmm
ahahahahaha, yok sekerim gelirmi gerii. biz baska ülkede tatildeyiz. öyle gelip gitmesi cokda kolay degil. tren istasyonuna birakmak bile 3 saat gelis gidis....:)))
ahahahahaha, yok sekerim gelirmi gerii. biz baska ülkede tatildeyiz. öyle gelip gitmesi cokda kolay degil. tren istasyonuna birakmak bile 3 saat gelis gidis....:)))
Akşama görüşürüz canlar saati şimdik farkettim
Hazırlayabilirim umarım kendimi inşallaaahhhh,
Makarnaları normal haşla sonra borcama yarısını dök iç harcı olarak ne kullanmak istersen koy kıyma olabilir beyaz peynir kaşar olabilir ne istersen koy(ben beyaz peynirle kaşarı karıştırıyorum)Sonra kalan makarnayı dök kaba üzerine beşamel sos yap at fırına üzeri kızarınca al fırından afiyet bal şeker olsun hayatım ben bu şekilde yapıyorum tabiki çok değişik tariflerde var değişik yapanlarda mesela altına yufka serende var ama ben bu şekilde yapmıştım ilk atmasyon güzel oldu hep bu şekilde yaptım..Umarım sende beğenirsin..Afiyet olsun şimdiden
almanya değilmisnizzz okada uzakmı olduğunuz yerrr
nasıl barm sen eğleniomusnn diğerlerini boş vee sen önemlisin bizeee
sağol hancekimmm hamaratım benimmmmmmm.ağzım sulandı kalkende yapem.haden ben çıkıyom.öptüm canlarım sizii:)))))))
danimarka ya geldik. wikinglerin ülkesine:)) ne isimiz varsa artik:))) valla uzun zamandir bu kadar cok sikilmamistim ne diyim. disarisi okadar soguk kiiii, iki dakkaligina bile cikilmiyor. yarin bir sehre gezmeye gidicez insallah..:))
sağol hancekimmm hamaratım benimmmmmmm.ağzım sulandı kalkende yapem.haden ben çıkıyom.öptüm canlarım sizii:)))))))
danimarka ya geldik. wikinglerin ülkesine:)) ne isimiz varsa artik:))) valla uzun zamandir bu kadar cok sikilmamistim ne diyim. disarisi okadar soguk kiiii, iki dakkaligina bile cikilmiyor. yarin bir sehre gezmeye gidicez insallah..:))
aslinda nerelisin...evet danimarka cok soguk olur...güzel bir yer demiyorlar gidenler....
inallah güzel gecer :)
leyynnnnnnnn, ya canim cekerse:))))
uuyyyy baya uzakmışınnn marimmmm
olsunn can kuşumm sen dinlenmene bakkk bol bol dinlenn
fındığımızz doğnca uyku muyku kalmıcakkk
Karaman dogumluyum, ama 24 yil Antalya da yasadim. Simdi almanya da yasiyorum:))) aslidan güzellik degisir görecelidir. burasi bir yarim ada, az nüfusu var. cok zenginler hersey cokkk pahali...o yüzden zevk alamiyorsun...
Karaman dogumluyum, ama 24 yil Antalya da yasadim. Simdi almanya da yasiyorum:))) aslidan güzellik degisir görecelidir. burasi bir yarim ada, az nüfusu var. cok zenginler hersey cokkk pahali...o yüzden zevk alamiyorsun...
ben saa yapa gömnderidim amaa çokkkk uzakmışınnn aşkımmm canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?