Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet azcık karışmışşş

dün gitti di cankuşumm ordan birri hani kızdı dı sevgilisinee çekti gittiii :26::26::26: onu sordum duu geldimi herşey yollundamı şindii dieee

ahahahahaha, yok sekerim gelirmi gerii. biz baska ülkede tatildeyiz. öyle gelip gitmesi cokda kolay degil. tren istasyonuna birakmak bile 3 saat gelis gidis....:)))

ahahahahaha, yok sekerim gelirmi gerii. biz baska ülkede tatildeyiz. öyle gelip gitmesi cokda kolay degil. tren istasyonuna birakmak bile 3 saat gelis gidis....:)))

almanya değilmisnizzz okada uzakmı olduğunuz yerrr
nasıl barm sen eğleniomusnn diğerlerini boş vee sen önemlisin bizeee

Akşama görüşürüz canlar saati şimdik farkettim

görüşüzzz hancekimmm kolayy gelsinnn şimidenn afiyett olsunnnn
ben 6 dan sonra yemiorummm maleseff sabaha kadaa açımmmmm

Son düzenleme:

sağol hancekimmm hamaratım benimmmmmmm.ağzım sulandı kalkende yapem.haden ben çıkıyom.öptüm canlarım sizii:)))))))

almanya değilmisnizzz okada uzakmı olduğunuz yerrr
nasıl barm sen eğleniomusnn diğerlerini boş vee sen önemlisin bizeee

danimarka ya geldik. wikinglerin ülkesine:)) ne isimiz varsa artik:))) valla uzun zamandir bu kadar cok sikilmamistim ne diyim. disarisi okadar soguk kiiii, iki dakkaligina bile cikilmiyor. yarin bir sehre gezmeye gidicez insallah..:))

danimarka ya geldik. wikinglerin ülkesine:)) ne isimiz varsa artik:))) valla uzun zamandir bu kadar cok sikilmamistim ne diyim. disarisi okadar soguk kiiii, iki dakkaligina bile cikilmiyor. yarin bir sehre gezmeye gidicez insallah..:))

aslinda nerelisin...evet danimarka cok soguk olur...güzel bir yer demiyorlar gidenler....

inallah güzel gecer :)

uuyyyy baya uzakmışınnn marimmmm
olsunn can kuşumm sen dinlenmene bakkk bol bol dinlenn
fındığımızz doğnca uyku muyku kalmıcakkk

aslinda nerelisin...evet danimarka cok soguk olur...güzel bir yer demiyorlar gidenler....

inallah güzel gecer :)

Karaman dogumluyum, ama 24 yil Antalya da yasadim. Simdi almanya da yasiyorum:))) aslidan güzellik degisir görecelidir. burasi bir yarim ada, az nüfusu var. cok zenginler hersey cokkk pahali...o yüzden zevk alamiyorsun...

uuyyyy baya uzakmışınnn marimmmm
olsunn can kuşumm sen dinlenmene bakkk bol bol dinlenn
fındığımızz doğnca uyku muyku kalmıcakkk

ben simdide cok iyi uyuyamiyorum kiii. gögüslerimm cok aciyorrrrr... bin kere uyaniyorummm. agrimda var kasiklarimda... midem de kötüüü:)))ühühühühühüh

Karaman dogumluyum, ama 24 yil Antalya da yasadim. Simdi almanya da yasiyorum:))) aslidan güzellik degisir görecelidir. burasi bir yarim ada, az nüfusu var. cok zenginler hersey cokkk pahali...o yüzden zevk alamiyorsun...

hmm bacim bende almanyadayim...nereden?
evleniptemi geldin almanyaya?

ne kada kalcanızz bidenemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…