- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.341
kizlar topikte benden baska hamile var mi su anda......
ne kada kalcanızz bidenemmm
ben simdide cok iyi uyuyamiyorum kiii. gögüslerimm cok aciyorrrrr... bin kere uyaniyorummm. agrimda var kasiklarimda... midem de kötüüü:)))ühühühühühüh
evet canımm loorim vaa hopefor vaa pazartesi va xwz vaaa
karabiberimmm inş. oda haminn nuarimnimm vaaa fhm va ama oda gelmiii ne zamnadırrr :26::26::26:
akılıma gelen bunlaaa
saol canim benimmmmm...göndermis kadar oldun. cok sükür aserme yokkkk
bulantı hapını ne zamn veriolarmışşş canımmm :26::26::26: belki konrtole gidince doktorun verir hiç olmssa bulantınn geçe
canim su an online olan demek istemistim
hmm bacim bende almanyadayim...nereden?
evleniptemi geldin almanyaya?
:26::26::26: hımm ben sandım kopleeee
bi aktif hamişimizz sen vasınnn canımmmmaşşallahhh sanaaa
verdi tatlimm, bitlkisel bir ise yaramiyor. günde dört tane icebilirmisim ama bi ise yaradigi yok. zencefil iciyorumm.
tamamm canım ne dicemmmm topiklree girippppaminnn cümlesine maasallah.. ben diger topiklerden ayetel kürsi topluyom.. hadi bir el atin benim 4 olduuu... hamislerden alicaksiniz unutmayinn
hep geliyordum da simdi evlenince temelli kaldim. Wolfsburg tayim sen nerdesin?
tamamm canım ne dicemmmm topiklree giripppp
hmm..bilmiyorum ulme yakinmi? ben Ulm yakinlarinda kaliyorum...suan baktim 580 km aramiz....ama Hannovere gelmistim iki sene önce :)
hamile kalmak isteyen arkadaslarimiza hamile arkadaslarimizdan ayetel kursi topluyoruz bir tane ikur musunuz diceksin...
ilhanazım ben bana 1 yaz dediydimidi ama :) galiba sen normalde okudugumla birlikte 2 saydın... buna göre okudum tatlım 2sini de
Ben cikiyorum canlar...:)
yarin görüsmek üzere ...öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?