Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kizlar topikte benden baska hamile var mi su anda......

evet canımm loorim vaa hopefor vaa pazartesi va xwz vaaa
karabiberimmm inş. oda haminn nuarimnimm vaaa fhm va ama oda gelmiii ne zamnadırrr :26::26::26:
akılıma gelen bunlaaa

ben simdide cok iyi uyuyamiyorum kiii. gögüslerimm cok aciyorrrrr... bin kere uyaniyorummm. agrimda var kasiklarimda... midem de kötüüü:)))ühühühühühüh

bulantı hapını ne zamn veriolarmışşş canımmm :26::26::26: belki konrtole gidince doktorun verir hiç olmssa bulantınn geçe

verdi tatlimm, bitlkisel bir ise yaramiyor. günde dört tane icebilirmisim ama bi ise yaradigi yok. zencefil iciyorumm.

zencefill iii mi gelyomuşşşş
anamm ne mübarekkk miş zencefill herşeye ii gelyoo
benim teyzoşumdaa akçiğer kanseriken hep içtiii
bende veremkkene hep içtimmm ama bulantıya iiii geldiğini bilmiorumm saoll canımmm
sayende bi faydasına taa öğrendimmmm :2::2::2::2::2:

aminnn cümlesine maasallah.. ben diger topiklerden ayetel kürsi topluyom.. hadi bir el atin benim 4 olduuu... hamislerden alicaksiniz unutmayinn
tamamm canım ne dicemmmm topiklree giripppp

ilhanazım ben bana 1 yaz dediydimidi ama :) galiba sen normalde okudugumla birlikte 2 saydın... buna göre okudum tatlım 2sini de

hmm..bilmiyorum ulme yakinmi? ben Ulm yakinlarinda kaliyorum...suan baktim 580 km aramiz....ama Hannovere gelmistim iki sene önce :)

aaaa neredesin Ulm e yakin.. benim abim Scharenstetten de. arkadaslarim Ulm de.. 2003 de Ulm universitesine gitmistim ben... cokkk severim Ulm ü. daha bir ay önce oradaydim... ben Hannover e 78 km uzakliktayimm...

ilhanazım ben bana 1 yaz dediydimidi ama :) galiba sen normalde okudugumla birlikte 2 saydın... buna göre okudum tatlım 2sini de

:26::26::26::26: toplamda 2 mi okudunn canımm Allah razı olsunn Allah kabul etsinn inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…