Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td] Dua Sahipleri [/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td] Sonuc [/td][td] Durum [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
4​
[/td]
[td] 4 ad. okudu [/td][td] okunuyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
3​
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
***​
[/td]
[td]
***​
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
***​
[/td]
[td]
***​
[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] ErGiNSeNa [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td]canomm [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] Buryuk [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
***​
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] RuyaBuse [/td]

[td]
***​
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
***​
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Balah [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
[/QUOTE]

Allah kabul etsin inşallahhh

ben bii soğan suyunu yapimmmm

:26::26::26::26: toplamda 2 mi okudunn canımm Allah razı olsunn Allah kabul etsinn inş..

evet canım toplamda iki tane biri normalde okuduğumdu... ama içim rahat etmeyecek ikiside sizin için olsun(Allah kabul etsin) ben kendim için bi kez daha okuyayım böylelikle hiç birine halel gelmemiş olur

Eveeeet:)))Sanırım karabiberimizde hamile

Ben geldim bu arada:))))birden çıkmıştım yemekleri koydum geldim:))))

hoşgeldin hancekim ben de çıkcam docam geliyormuş ama okuduğumu haber veriyim diye girdim... mutlu oldum çok şükür yeni bebişler geliyooooooooor

canım çoooook mutlu oldum . ohhhhhhhh çoook şükür Allah tamamına erdirsin inşaallah, değerlerin olması gerektiği gibi olsun (hamilenin duası böyle olur işte) bebeğin sağlıklı aklı başında hayırlı bi şekilde gelsin inşaallah

karabiberim inşaallah seninde olumlu ve güzel haberini alırız tatlım

hoşgeldin hancekim ben de çıkcam docam geliyormuş ama okuduğumu haber veriyim diye girdim... mutlu oldum çok şükür yeni bebişler geliyooooooooor

Benimde geliyormuş ama zil çalana kadar burdayım:))))Yemeklerde pişiyor:)))
Allah kabul etsin hopeforummm,Allaha emanet ol kuzzummm

kızlar ben çıkıyorum
güzel haberlerinizi duymak ve güzel haberler vermek üzre hepinizi çok öpüyorum

iki hamilemi varbir gün girmedim iki hamile haberi ben yarında girmeyeyim ertesi gün iki bebişimiz daha olsuntebrikler güzel anne adayları.sağlıkla mutlulukla dolu bir hamilelik dönemi geçirirsiniz inşallah

kiz cimcimeme hamilemisinnnnn

hadi gözün aydin allahim inslalah tek tek hamis kalirizzzzzz

rabbim kucgina almayida nasip etsin insalalhhhhhh morem söyledi ancak bu kadar haberim varrr

Allah kabul etsin inşallahhh [/QUOTE]

kiscelerim noldu bu listeye bi cok kisinin karsisinda cizgi varr..anlasilan bu liste devam etmeyecek üzüldüm gercekten illaki hep son güne birakiliyo ve hizlanamiyozz..ilhanazimdan sonra devam etmesek iyi olacak zorla yada hadi arkaslar okuyun su gün son demekle olmazki sürekli hatirlatma yaptigimiz halde ancak bi kac kisi okumus neyse demekki bi kac kisinin istemesiyle liste yürümüyomorem seninkide bitsin herkes o zaman evinde kendine okusun sadece baskada bi yorumum yokgercekten dakika tutuyorum bi meryem suresi sadece 20 dk aliyo demekki bi 20 dakika bile ayirmak zor oluyo

Son düzenleme:
Allah kabul etsin inşallahhh

kiscelerim noldu bu listeye bi cok kisinin karsisinda cizgi varr..anlasilan bu liste devam etmeyecek üzüldüm gercekten illaki hep son güne birakiliyo ve hizlanamiyozz..ilhanazimdan sonra devam etmesek iyi olacak zorla yada hadi arkaslar okuyun su gün son demekle olmazki sürekli hatirlatma yaptigimiz halde ancak bi kac kisi okumus neyse demekki bi kac kisinin istemesiyle liste yürümüyomorem seninkide bitsin herkes o zaman evinde kendine okusun sadece baskada bi yorumum yokgercekten dakika tutuyorum bi meryem suresi sadece 20 dk aliyo demekki bi 20 dakika bile ayirmak zor oluyo [/QUOTE]
yasakımben adet oldum ruya busenin de kızcesi var biide başka okunacaklarıda varmış diğerlerini bilmiyom valla

herkese ii akşamlar canlarrrr
dayanamadım ben geldim yine :)

yasakım morem nörün beaaaaaaw

melekim seni göremiyodum nerdeydin kiscemm

bende dr geldim muayene oldum horman testi ne yaptirmistim onun sonuclarini aldim

melekim bi kac gündür sesciklerini duymuyodum ya güzel hormoncuklarim alt üst olmus yaw

troidim yavas calismaya baslamis sinir 4 olmaliydi benim tam sinira dayanmis yaw 4 olmus dr normalde en fazla 2,5 olmaliydi diyo..

bide nasi olduysa prolaktin yükselmis sinir 20 olmaliyken benimki 46 olmus dr sasirdi ama sen cok kolay hamile kaliyodun nasil olmus bende sasirdim diyo....kafayi takma ama tiroidi bi endokroloji uzmanina gözük hapa basla hemen dedi.onu düsürmeliyiz o prolaktinide tetiklemis dedi

Son düzenleme:
yasakım ben adet oldum o yüzden okuyamadım ruya busenin de başka okunacakları varmış bide kızcesinden fırsat bulamıyo sanırım....
diğer arkadaşların niye okuyamadıklarını bilmiyom canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…