Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasakımben adet oldum ruya busenin de kızcesi var biide başka okunacaklarıda varmış diğerlerini bilmiyom valla[/QUOTE]

anladim melekimmkuzucuk bide cok agirdan aliniyo nedense istedik hizlica okuyalim sira hepimize gelsin istedik ama olmayacak galiba

yasakım ben adet oldum o yüzden okuyamadım ruya busenin de başka okunacakları varmış bide kızcesinden fırsat bulamıyo sanırım....
diğer arkadaşların niye okuyamadıklarını bilmiyom canım....

melekim kimseyi kirmak yada incitmek degil niyetim doru regl zamani olmuyo ama bide cok agirdan aliniyo illaki son güne birakiliyo..mesala ben ilhanza baslanildigi gün hemen okudum belki yarina bisey olurda okuyamam diyevalla gercekten hani zor bisey degil sadece 20 dk aliyo..hani ben valla sadece kendim icin istemiyorum yukarda allah biliyo istedim herkese sira gelsin belki dualarimizin vesilesiyle hamile kaliriz diye umut ettim hep..ama devam edilecek gibide degill.

Son düzenleme:
herkese ii akşamlar canlarrrr
dayanamadım ben geldim yine :)
iyi akşamlar balahım
canım çook geçmiş olsun ya dikkat et kendine niye öyle olmuş o troid daha önce sorun varmıdı:26:

bencede canım proloktin yüksekse sen hamile kalıyosun demekki yeni yükseldi....
yasakım dikkat et canım kendine ...
morem sen istersinde ben sna güzel sesciğimlen bi şarkı patlatmazmıyım hiç ayıp ettin be yawwww

Eveeeet:)))Sanırım karabiberimizde hamile

Ben geldim bu arada:))))birden çıkmıştım yemekleri koydum geldim:))))

hoşşgeldinnn hancekimmm bende geldimmmmmm
2 tanede diğer topiklerdenn ayetel kürsi okumuşlarrr saol osunnnlrrrr :16
:

Kızçeler ,,,, ben geldim.....................
ruya busem hoşgeldin beaaw
yasak hayalim devam edelim yinede canım yaa benim ihtiyacım var dualarınıza

melekim 2 yil önce tiroidim yavas calisiyodu 6 ay hap kullandim normale dönmüstü en son 6 ay önce baktirmistim cok iyidi.simdik nasi olduysa sinira dayanmis.doktorum prolaktinide o tetikliyo genelde dedi.prolaktin icin hap vermiycem ama tiroid icin kulanacan kesin o düsürür dedi düsürmesse prolaktinin hapina geceriz dedi..

Son düzenleme:
yasakım ben adet oldum o yüzden okuyamadım ruya busenin de başka okunacakları varmış bide kızcesinden fırsat bulamıyo sanırım....
diğer arkadaşların niye okuyamadıklarını bilmiyom canım....

meleğimm buralarda mısın...sabahten beri seni arıyorum buralarda...iyi misin cancaazım...kuşlar bana bugün çokkk üzgün olduğunu söyledi...bi arayıp bulayım dedim meleğimi...burdaki kızceler dua mı okuyorlar...

kiz cimcimeme hamilemisinnnnn

hadi gözün aydin allahim inslalah tek tek hamis kalirizzzzzz

rabbim kucgina almayida nasip etsin insalalhhhhhh morem söyledi ancak bu kadar haberim varrr

hoşş geldinnnn yasakımmm evet saba silik çıkmışşş ama vamışş kan testi yaptıcaktı taa gelmedii
sen naptınn nasılınnn doktor nedediii

biliyorum melekim vala ben hepinizi düsünüyorummm bende cok istiyorum ama böyle olurmu sence napsak bilemedimki:26::26::26::26::26:

slm canlar ben geldimmmm.eşim spora gidince ben de hemen pc başına geçtim.benim dualar bitti.allah kabul etsin.

Allah kabul etsin inşallahhh

kiscelerim noldu bu listeye bi cok kisinin karsisinda cizgi varr..anlasilan bu liste devam etmeyecek üzüldüm gercekten illaki hep son güne birakiliyo ve hizlanamiyozz..ilhanazimdan sonra devam etmesek iyi olacak zorla yada hadi arkaslar okuyun su gün son demekle olmazki sürekli hatirlatma yaptigimiz halde ancak bi kac kisi okumus neyse demekki bi kac kisinin istemesiyle liste yürümüyomorem seninkide bitsin herkes o zaman evinde kendine okusun sadece baskada bi yorumum yokgercekten dakika tutuyorum bi meryem suresi sadece 20 dk aliyo demekki bi 20 dakika bile ayirmak zor oluyo [/QUOTE]

kısçelerin çoğu dün bugün hastalandıı yasakımmm :26::26::26:
ben sabah okudummm 4 tane taö 1.5 saatşmi aldı hatta daha okucaktımm ama belki diğer kızar okur die okumadımm yarın okucam artıkkk Allah herkesden rası olsunnn ama ben sanaa perşembe okucammm kızmetsee günde 4 er taneden 1 haftada bitirizzz artıkkk olumuuu

mElekim nöroon be yavv..............
BEN ce listeyi sadece sizden oluşan kişilerden oluşturun........
Daha az kişi olur ama hiç değilse hepsi de okur............Böyle çok kiş var o okudu mu , bu okudu mu derken dualar zamanında bitmiyor.............

kısçelerin çoğu dün bugün hastalandıı yasakımmm :26::26::26:
ben sabah okudummm 4 tane taö 1.5 saatşmi aldı hatta daha okucaktımm ama belki diğer kızar okur die okumadımm yarın okucam artıkkk Allah herkesden rası olsunnn ama ben sanaa perşembe okucammm kızmetsee günde 4 er taneden 1 haftada bitirizzz artıkkk olumuuu
[/QUOTE]

morem bi benim icin degil ben istiyorumki herkese sira gelsin bi hesap yapsana sanada cok kalmasin paylasalim onu:26::26::26::26::26:

nie oldu acep yasakımmm son günlerde değişik bişy yedin içtin mii

dikkat et yasakım kendine bide bu çıkmasın allah korusun.....
amanda aman benim melekim gelmiş kuzum hoşgeldin...
diğer topikte fatoşum nihalim falan girmiyo bende burlarda geziyom işte melekim ....evet canım burda dua ediyoruz bebiş sahibi olmak için istersen sen de yazıl listeye hem sende diğer topikte yanlız kaldın gel katıl aramıza.......

evet melekim çoook üzgündüm bugün yine adet oldum sen nerden duyudn morem benim üzüldüğümü yosam ajan mı var aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…