- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.381
yasakımben adet oldum ruya busenin de kızcesi var biide başka okunacaklarıda varmış diğerlerini bilmiyom valla[/QUOTE]kiscelerim noldu bu listeye bi cok kisinin karsisinda cizgi varr..anlasilan bu liste devam etmeyecek üzüldüm gercekten illaki hep son güne birakiliyo ve hizlanamiyozz.. ilhanazimdan sonra devam etmesek iyi olacak zorla yada hadi arkaslar okuyun su gün son demekle olmazki sürekli hatirlatma yaptigimiz halde ancak bi kac kisi okumus neyse demekki bi kac kisinin istemesiyle liste yürümüyo morem seninkide bitsin herkes o zaman evinde kendine okusun sadece baskada bi yorumum yok gercekten dakika tutuyorum bi meryem suresi sadece 20 dk aliyo demekki bi 20 dakika bile ayirmak zor oluyo
yasakım ben adet oldum o yüzden okuyamadım ruya busenin de başka okunacakları varmış bide kızcesinden fırsat bulamıyo sanırım....
diğer arkadaşların niye okuyamadıklarını bilmiyom canım....
iyi akşamlar balahımherkese ii akşamlar canlarrrr
dayanamadım ben geldim yine :)
canım çook geçmiş olsun ya dikkat et kendine niye öyle olmuş o troid daha önce sorun varmıdı:26:melekim seni göremiyodum nerdeydin kiscemm
bende dr geldim muayene oldum horman testi ne yaptirmistim onun sonuclarini aldim
melekim bi kac gündür sesciklerini duymuyodum ya güzel hormoncuklarim alt üst olmus yaw
troidim yacas calismaya baslamis sinir 4 olmaliydi benim tam sinira dayanmis yaw 4 olmus dr normalde en fazla 2,5 olmaliydi diyo..
bide nasi olduysa prolaktin yükselmis sinir 20 olmaliyken benimki 46 olmus dr sasirdi ama sen cok kolay hamile kaliyodun nasil olmus bene sasirdim diyo....kafayi takma ama tiroidi bi endokroloji uzmanina gözük hapa basla hemen dedi.onu düsürmeliyiz o prolaktinide tetiklemis dedi
Kızçeler ,,,, ben geldim.....................
Eveeeet:)))Sanırım karabiberimizde hamile
Ben geldim bu arada:))))birden çıkmıştım yemekleri koydum geldim:))))
ruya busem hoşgeldin beaawKızçeler ,,,, ben geldim.....................
yasak hayalim devam edelim yinede canım yaa benim ihtiyacım var dualarınızamelekim kimseyi kirmak yada incitmek degil niyetim doru regl zamani olmuyo ama bide cok agirdan aliniyo illaki son güne birakiliyo..mesala ben ilhanza baslanildigi gün hemen okudum belki yarina bisey olurda okuyamam diye valla gercekten hani zor bisey degil sadece 20 dk aliyo..hani ben valla sadece kendim icin istemiyorum yukarda allah biliyo istedim herkese sira gelsin belki dualarimizin vesilesiyle hamile kaliriz diye umut ettim hep..ama devam edilecek gibide degill.
iyi akşamlar balahım
canım çook geçmiş olsun ya dikkat et kendine niye öyle olmuş o troid daha önce sorun varmıdı:26:
bencede canım proloktin yüksekse sen hamile kalıyosun demekki yeni yükseldi....
yasakım dikkat et canım kendine ...
morem sen istersinde ben sna güzel sesciğimlen bi şarkı patlatmazmıyım hiç ayıp ettin be yawwww
yasakım ben adet oldum o yüzden okuyamadım ruya busenin de başka okunacakları varmış bide kızcesinden fırsat bulamıyo sanırım....
diğer arkadaşların niye okuyamadıklarını bilmiyom canım....
kiz cimcimeme hamilemisinnnnn
hadi gözün aydin allahim inslalah tek tek hamis kalirizzzzzz
rabbim kucgina almayida nasip etsin insalalhhhhhh morem söyledi ancak bu kadar haberim varrr
Hoşbulduk YAsakım.........ruyam hosgeldinnnyüzünü gören cennetlik kiscemm öslemistimm
ruya busem hoşgeldin beaaw
yasak hayalim devam edelim yinede canım yaa benim ihtiyacım var dualarınıza
hoşş geldinnnn yasakımmm evet saba silik çıkmışşş ama vamışş kan testi yaptıcaktı taa gelmedii
sen naptınn nasılınnn doktor nedediii
Hoşbulduk YAsakım.........
kızz bi girip çıkoom ya ben ondan göremiyondur o güzel yüzümü........
Allah kabul etsin inşallahhh
ruya busem hoşgeldin beaaw
yasak hayalim devam edelim yinede canım yaa benim ihtiyacım var dualarınıza
kiscelerim noldu bu listeye bi cok kisinin karsisinda cizgi varr..anlasilan bu liste devam etmeyecek üzüldüm gercekten illaki hep son güne birakiliyo ve hizlanamiyozz.. ilhanazimdan sonra devam etmesek iyi olacak zorla yada hadi arkaslar okuyun su gün son demekle olmazki sürekli hatirlatma yaptigimiz halde ancak bi kac kisi okumus neyse demekki bi kac kisinin istemesiyle liste yürümüyo morem seninkide bitsin herkes o zaman evinde kendine okusun sadece baskada bi yorumum yok gercekten dakika tutuyorum bi meryem suresi sadece 20 dk aliyo demekki bi 20 dakika bile ayirmak zor oluyo
melekim seni göremiyodum nerdeydin kiscemm
bende dr geldim muayene oldum horman testi ne yaptirmistim onun sonuclarini aldim
melekim bi kac gündür sesciklerini duymuyodum ya güzel hormoncuklarim alt üst olmus yaw
troidim yavas calismaya baslamis sinir 4 olmaliydi benim tam sinira dayanmis yaw 4 olmus dr normalde en fazla 2,5 olmaliydi diyo..
bide nasi olduysa prolaktin yükselmis sinir 20 olmaliyken benimki 46 olmus dr sasirdi ama sen cok kolay hamile kaliyodun nasil olmus bende sasirdim diyo....kafayi takma ama tiroidi bi endokroloji uzmanina gözük hapa basla hemen dedi.onu düsürmeliyiz o prolaktinide tetiklemis dedi
dikkat et yasakım kendine bide bu çıkmasın allah korusun.....melekim 2 yil önce tiroidim yavas calisiyodu 6 ay hap kullandim normale dönmüstü en son 6 ay önce baktirmistim cok iyidi.simdik nasi olduysa sinira dayanmis.doktorum prolaktinide o tetikliyo genelde dedi.prolaktin icin hap vermiycem ama tiroid icin kulanacan kesin o düsürür dedi düsürmesse prolaktinin hapina geceriz dedi..
amanda aman benim melekim gelmiş kuzum hoşgeldin...meleğimm buralarda mısın...sabahten beri seni arıyorum buralarda...iyi misin cancaazım...kuşlar bana bugün çokkk üzgün olduğunu söyledi...bi arayıp bulayım dedim meleğimi...burdaki kızceler dua mı okuyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?