- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.401
mElekim nöroon be yavv..............
BEN ce listeyi sadece sizden oluşan kişilerden oluşturun........
Daha az kişi olur ama hiç değilse hepsi de okur............Böyle çok kiş var o okudu mu , bu okudu mu derken dualar zamanında bitmiyor.............
yazdim yukari moremm bi okusuna
nie oldu acep yasakımmm son günlerde değişik bişy yedin içtin mii
ruyam aksamlari bari gelmeye calis ben burda oluyomda aksamlari genellikle
melekim kimseyi kirmak yada incitmek degil niyetim doru regl zamani olmuyo ama bide cok agirdan aliniyo illaki son güne birakiliyo..mesala ben ilhanza baslanildigi gün hemen okudum belki yarina bisey olurda okuyamam diye valla gercekten hani zor bisey degil sadece 20 dk aliyo..hani ben valla sadece kendim icin istemiyorum yukarda allah biliyo istedim herkese sira gelsin belki dualarimizin vesilesiyle hamile kaliriz diye umut ettim hep..ama devam edilecek gibide degill.
iyidir morem sen nabıyon beyawwwwmElekim nöroon be yavv..............
Daha az kişi olur ama hiç değilse hepsi de okur............Böyle çok kiş var o okudu mu , bu okudu mu derken dualar zamanında bitmiyor.............
yazdim yukari moremm bi okusuna
canım ya hep stresten oluyo tesadüfe bak yarın ben de endokrine gidecem kızlara sordum ama kimse cevap vermedimelekim seni göremiyodum nerdeydin kiscemm
bende dr geldim muayene oldum horman testi ne yaptirmistim onun sonuclarini aldim
melekim bi kac gündür sesciklerini duymuyodum ya güzel hormoncuklarim alt üst olmus yaw
troidim yavas calismaya baslamis sinir 4 olmaliydi benim tam sinira dayanmis yaw 4 olmus dr normalde en fazla 2,5 olmaliydi diyo..
bide nasi olduysa prolaktin yükselmis sinir 20 olmaliyken benimki 46 olmus dr sasirdi ama sen cok kolay hamile kaliyodun nasil olmus bende sasirdim diyo....kafayi takma ama tiroidi bi endokroloji uzmanina gözük hapa basla hemen dedi.onu düsürmeliyiz o prolaktinide tetiklemis dedi
sıkma canını hayalim düzelir hormonlar.benim gecen ay prl 39 du bu ay 18.stres de etkiliyo bu hormonu.ama benim prl gerçek değilmiş.vucut bazen yüksekmiş gibi gösteriyo.doktor makroprolaktinine bakalım dedi.bakıldı gerçek değeri 18 lerde olduğu anlaşıldı.eğer mkroda da yüksek çıkarsa sorun oluyor.makro bakıldı mı canım.
mElekim nöroon be yavv..............
Kızçem iyi teyzesi................O da seni öpüyor.................iyidir morem sen nabıyon beyawwww
güzel kızceni ısırdınmmı benim için yerim ben onu hammmmmmm diye
dikkat et yasakım kendine bide bu çıkmasın allah korusun.....
amanda aman benim melekim gelmiş kuzum hoşgeldin...
diğer topikte fatoşum nihalim falan girmiyo bende burlarda geziyom işte melekim ....evet canım burda dua ediyoruz bebiş sahibi olmak için istersen sen de yazıl listeye hem sende diğer topikte yanlız kaldın gel katıl aramıza.......
evet melekim çoook üzgündüm bugün yine adet oldum sen nerden duyudn morem benim üzüldüğümü yosam ajan mı var aramızda
kısçelerin çoğu dün bugün hastalandıı yasakımmm :26::26::26:
ben sabah okudummm 4 tane taö 1.5 saatşmi aldı hatta daha okucaktımm ama belki diğer kızar okur die okumadımm yarın okucam artıkkkAllah herkesden rası olsunnn ama ben sanaa perşembe okucammm kızmetsee günde 4 er taneden 1 haftada bitirizzz artıkkk olumuuu
canım ya hep stresten oluyo tesadüfe bak yarın ben de endokrine gidecem kızlara sordum ama kimse cevap vermedikilo artı adet azlığı var kadın doğuma gitmeyecem birkaç hormona bakıyorlar gönderiyorlar sinir oldum bi bütün hormonlara bakım dedim ama umarım burdaki hastanenin labaratuarı detaylı inceler bu sorunlardan ötürü yaşadığım yerden nefret ediyom doğru dürüst inceleme yapılmıyo of sancılarım da var içim de sıkkın kesin bende de prolaktin yükselmiştir.Bence sen de git endokrine hastalıkdaşım ne olacak halimiz
morem bi benim icin degil ben istiyorumki herkese sira gelsin bi hesap yapsana sanada cok kalmasin paylasalim onu:26::26::26::26::26:
vala degisik biseyde yemedim galiba bu son düsükten sonra üzüntü stresten oldu galiba 6 ay önceki testlerde hersey iyidi bakalim simdik bunlarin pesine düsecemm
bende bunu diırumm işteee
MeLEkim geçmiş olsun tekrardan...............Allahım yine nasip etsin hamilelik............evet cancaazım kuşlarımm varrr benimmm onlarrr söylediii..olur kızceler de isterse katılırım aranıza okurum ben de...bebiş beni bıraktıktan sonra anca bitti kırmızılar...namazıma bile başlayamadım daha...10 gün oldu hala bitmedi...inş. çarşamba başlarım dualara zaten bir sürü boş vaktimm var.... hem sen üzülmee meleğimmm senin de olucak bebişin gelinciğin hikayesini okudun bunları sana söylememe gerek yok...ama üzülüyorsun anlıyorummm cancaazım...toparlan ve hemencick başla...tedevine gelecek o bebişlerr RABBİMİN İZNİYLE...öpüyorum seni kuzucum kızcem...abim de beni böyle sever...kızcem diye...
valal makro ne onu bilmyom bunlari söyledi dr sadecegaliba seni prolaktin hic etkilemiyo sen kolay hamile kaliyosun dedi...bitkisel bi hap önerdi simdilik sadece prolaktin icin.. memklerde bisey varmi dedi bende yok süt ne gelmedi agrida yok dedim sasirdi kendide bakti memklerime doru yumusak sertlik bilem yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?