Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ruyam zaten bu listedekiler hep bizlerden ama iyne yavas ilerliyo sebebini ben anlamis degilim vallabide neden son güne birakiliyo onuda anlamiyorum valla:26::26::26:

yazdim yukari moremm bi okusuna

sıkma canını hayalim düzelir hormonlar.benim gecen ay prl 39 du bu ay 18.stres de etkiliyo bu hormonu.ama benim prl gerçek değilmiş.vucut bazen yüksekmiş gibi gösteriyo.doktor makroprolaktinine bakalım dedi.bakıldı gerçek değeri 18 lerde olduğu anlaşıldı.eğer mkroda da yüksek çıkarsa sorun oluyor.makro bakıldı mı canım.

nie oldu acep yasakımmm son günlerde değişik bişy yedin içtin mii

vala degisik biseyde yemedim galiba bu son düsükten sonra üzüntü stresten oldu galiba 6 ay önceki testlerde hersey iyidi bakalim simdik bunlarin pesine düsecemm

ruyam aksamlari bari gelmeye calis ben burda oluyomda aksamlari genellikle

Bİliyom yasAkım da gelemiyom ama ne yapiim.......

saBAHLArı ,, bir de gündüzleri kızçem uyurken giriyom........akşamları da kızçemi uyuturken kendim de uyuyup kalıyom.........
neYSE ben de zaten yatak odasına BİLgisayar koydum ,, tam yatağımın yanına..............
Bir tek NET bağlıcaz ona..........ondan sonra geceleri de sizleyim.............

aynı bendee ölee herkese okusun die 1 haftadan 3 güne aldık ama olması malesefff
nese artıkk kesin ben okuurumm adetim gelmeden fark eder günümü beklemem dien kızçelerle okuyalımm hak geçmesin baştan beri okuyann canlaa vaaaa

iyidir morem sen nabıyon beyawwww
güzel kızceni ısırdınmmı benim için yerim ben onu hammmmmmm diye

canım ya hep stresten oluyo tesadüfe bak yarın ben de endokrine gidecem kızlara sordum ama kimse cevap vermedi kilo artı adet azlığı var kadın doğuma gitmeyecem birkaç hormona bakıyorlar gönderiyorlar sinir oldum bi bütün hormonlara bakım dedim ama umarım burdaki hastanenin labaratuarı detaylı inceler bu sorunlardan ötürü yaşadığım yerden nefret ediyom doğru dürüst inceleme yapılmıyo of sancılarım da var içim de sıkkın kesin bende de prolaktin yükselmiştir.Bence sen de git endokrine hastalıkdaşım ne olacak halimiz

valal makro ne onu bilmyom bunlari söyledi dr sadecegaliba seni prolaktin hic etkilemiyo sen kolay hamile kaliyosun dedi...bitkisel bi hap önerdi simdilik sadece prolaktin icin..memklerde bisey varmi dedi bende yok süt ne gelmedi agrida yok dedim sasirdikendide bakti memklerime doru yumusak sertlik bilem yok dedi

bende bunu diırumm işteee

evet cancaazım kuşlarımm varrr benimmm onlarrr söylediii..olur kızceler de isterse katılırım aranıza okurum ben de...bebiş beni bıraktıktan sonra anca bitti kırmızılar...namazıma bile başlayamadım daha...10 gün oldu hala bitmedi...inş. çarşamba başlarım dualara zaten bir sürü boş vaktimm var.... hem sen üzülmee meleğimmm senin de olucak bebişin gelinciğin hikayesini okudun bunları sana söylememe gerek yok...ama üzülüyorsun anlıyorummm cancaazım...toparlan ve hemencick başla...tedevine gelecek o bebişlerr RABBİMİN İZNİYLE...öpüyorum seni kuzucum kızcem...abim de beni böyle sever...kızcem diye...

morem bi benim icin degil ben istiyorumki herkese sira gelsin bi hesap yapsana sanada cok kalmasin paylasalim onu:26::26::26::26::26:[/QUOTE]

valla bilmiorm kii yasakım yarın akşama kada okuduk dieenn olmssa hesap eder perşembe okuurss bana sonra sana başlarızz ikimiz dahi okusak 1 haftada biterrr

kuzucuk valal senle ayniyiz ya birbirimziden kopmayalimm bizi biz anlariz kadin dogumcumda bi endokrinolojiye git deditamam dedim bu tiroidi düsürmeliyiz dedi

morem bi benim icin degil ben istiyorumki herkese sira gelsin bi hesap yapsana sanada cok kalmasin paylasalim onu:26::26::26::26::26:

valla bilmiorm kii yasakım yarın akşama kada okuduk dieenn olmssa hesap eder perşembe okuurss bana sonra sana başlarızz ikimiz dahi okusak 1 haftada biterrr [/QUOTE]

vala doru söylüyon gercekten isteyen kizcede olursa katilir bize sen bana eksikleri söyle sana bende yardim edimm

vala degisik biseyde yemedim galiba bu son düsükten sonra üzüntü stresten oldu galiba 6 ay önceki testlerde hersey iyidi bakalim simdik bunlarin pesine düsecemm

anladım yasakımmm inşallahhh geçccekkk hepsii
sen hiçç sters yapma zatii stres bütün hastlıkların anasımışşşş kahrolsun sterssss

MeLEkim geçmiş olsun tekrardan...............Allahım yine nasip etsin hamilelik............
Ama bu sefer bebeğini kucağına alıp , kokusunu duyup ,, tüm günlerini görürsün inşllh...........
DUa edelim hep beraber..................Hepinizin olsun bebeği saĞlıcakla.............

makro prlaktinin en detay hali diyebiliriz.eğer hipofiz bezindeki salgı sorunuysa ya da beyindeki ufak tümörlerdense yükseklikğin makroprl olduğu anlaşılıyor.ama sadece stres ise ara sıra kanda yükseliyo.gerçi endokrine gidince büyük ihtimal onlar da ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…