Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ohhhh keyfe bak gari sen artık her daim kk dasın yani heeeeeeeeeeeeee

melekim sen gel bizim kızceler çook iyidir herkesi alıyolar arallarına adetin bitince başlarsın okumaya
evet canım okudum gelincikin hikayesini çook duygulandım birbir benim yaşADIKLARIM VALLA

[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td] Dua Sahipleri [/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td] Sonuc [/td][td] Durum [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
4​
[/td]
[td] 4 ad. okudu [/td][td] okunuyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
3​
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
***​
[/td]
[td]
***​
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
***​
[/td]
[td]
***​
[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] ErGiNSeNa [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td]canomm [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] Buryuk [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
***​
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] RuyaBuse [/td]

[td]
***​
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
***​
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Balah [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
[/QUOTE]

Allah kabul etsin inşallahhh

o zaamn ben hemen endokrinden bi randevu alim detayli bi baksin o zamann ilk defa oldu bende buryukum dr bilem sasirdi

son duurm yukarda yasakımmm yarın okurum dien kızçeler vaaa hancekimde okuyoduuu onlrdan son durumu alakta öle başlayakkk

son duurm yukarda yasakımmm yarın okurum dien kızçeler vaaa hancekimde okuyoduuu onlrdan son durumu alakta öle başlayakkk

yinede ekstra okumak isteyenler olursa onlarada soralim morem sana cok kalmasin yükün hafiflesin almak isteyen kisce varmi sen bi sor bende sorarimm

o zaamn ben hemen endokrinden bi randevu alim detayli bi baksin o zamann ilk defa oldu bende buryukum dr bilem sasirdi

amann yasakımm ihaml etmee sakınnnnn hemn alll tümör felan demişş Alllah korusunnnn

amin ruyabuse...kızcenin adı bu galibaa pek güzelmiş)inş. alırım bebeğimi kucağıma...çok ağır geldi bu yaşadığım bana...başlarda böyle umut pıtırcığı olarak dolanıyordum topik topik...sonrdan acıttı canımı...ama dha iyiyim şimdi...çok şükürr...

üüzülme melekimmm
inş. vbidaki aya alcan müjdenii, Rabbim büyüktürrr inşallahhhh

ne çok konuşuyorsunuz kızlar oku oku bitmedi yaww dır dır dır vır vır vırrr
yasakım canım ben üzüldüm liste olayına...kaç günde okunacaktı bu sure? engel oluyorsam ben size silin beni listeden..

kızlar melek 1984 arkadaşımızda katılmak istiyo dualarımıza ama şu an adetli bitince katılıcak inş

amann yasakımm ihaml etmee sakınnnnn hemn alll tümör felan demişş Alllah korusunnnn

dr öyle demedi basit bi yükselme takma kafana dedi ama ben gidecem yinee hem tiroid hapina baslamayim bi an önce demekki ondan kilo veremiyomusum az yedigim halde

bide abdestim bozuldu abdest alimkadin doktorum neler yapti bi görseydindemir soktu ultrason aletini soktu bide elini soktuana abdest ne kalmadi iyimiyaw iyiki kadin erkek olsaydi ben napardim

bide rahmin standarta göre büyük dedi allalala dedim daha neler duyacagiz sormayida unuttum avantajimi var dez avantajimi var diye

Son düzenleme:

anladım HAYALİM demek istediğim prolaktinim yükselmiş deyip benim gibi daha da strese girme.15 gün sonra mkroprl bakıldı meğer asıl değer 18 miş.belkim senin de öledir.(inşallah)
randevunu al canım erteleme.bian önce normale girsin ki hormonların,bebişlerin olsun:)

ne çok konuşuyorsunuz kızlar oku oku bitmedi yaww dır dır dır vır vır vırrr
yasakım canım ben üzüldüm liste olayına...kaç günde okunacaktı bu sure? engel oluyorsam ben size silin beni listeden..

arzumm canim benim valla üzülme sebebim hepimiz icin istedimki hepimize sira gelsin ama co kyavasiz..ihnaz arkasimizinki sözde yarin bitmeliydi seni niye silelimki bize senin gibi dua etmek isteyen kiscelerimiz gerekli:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…