- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.421
ohhhh keyfe bak gari sen artık her daim kk dasın yani heeeeeeeeeeeeeeBİliyom yasAkım da gelemiyom ama ne yapiim.......
saBAHLArı ,, bir de gündüzleri kızçem uyurken giriyom........akşamları da kızçemi uyuturken kendim de uyuyup kalıyom.........
neYSE ben de zaten yatak odasına BİLgisayar koydum ,, tam yatağımın yanına..............
Bir tek NET bağlıcaz ona..........ondan sonra geceleri de sizleyim.............
melekim sen gel bizim kızceler çook iyidir herkesi alıyolar arallarına adetin bitince başlarsın okumayaevet cancaazım kuşlarımm varrr benimmm onlarrr söylediii..olur kızceler de isterse katılırım aranıza okurum ben de...bebiş beni bıraktıktan sonra anca bitti kırmızılar...namazıma bile başlayamadım daha...10 gün oldu hala bitmedi...inş. çarşamba başlarım dualara zaten bir sürü boş vaktimm var.... hem sen üzülmee meleğimmm senin de olucak bebişin gelinciğin hikayesini okudun bunları sana söylememe gerek yok...ama üzülüyorsun anlıyorummm cancaazım...toparlan ve hemencick başla...tedevine gelecek o bebişlerr RABBİMİN İZNİYLE...öpüyorum seni kuzucum kızcem...abim de beni böyle sever...kızcem diye...
kiscelerim ben biraz biseyler yiyim gelecemm
makro prlaktinin en detay hali diyebiliriz.eğer hipofiz bezindeki salgı sorunuysa ya da beyindeki ufak tümörlerdense yükseklikğin makroprl olduğu anlaşılıyor.ama sadece stres ise ara sıra kanda yükseliyo.gerçi endokrine gidince büyük ihtimal onlar da ister
afiyet olsunn yasakımmmm yide gell hadeee
son duurm yukarda yasakımmm yarın okurum dien kızçeler vaaa hancekimde okuyoduuu onlrdan son durumu alakta öle başlayakkk
o zaamn ben hemen endokrinden bi randevu alim detayli bi baksin o zamann ilk defa oldu bende buryukum dr bilem sasirdi
MeLEkim geçmiş olsun tekrardan...............Allahım yine nasip etsin hamilelik............
Ama bu sefer bebeğini kucağına alıp , kokusunu duyup ,, tüm günlerini görürsün inşllh...........
DUa edelim hep beraber..................Hepinizin olsun bebeği saĞlıcakla.............
ohhhh keyfe bak gari sen artık her daim kk dasın yani heeeeeeeeeeeeee
melekim sen gel bizim kızceler çook iyidir herkesi alıyolar arallarına adetin bitince başlarsın okumaya
evet canım okudum gelincikin hikayesini çook duygulandım birbir benim yaşADIKLARIM VALLA
üüzülme melekimmm
inş. vbidaki aya alcan müjdenii, Rabbim büyüktürrr inşallahhhh
amann yasakımm ihaml etmee sakınnnnn hemn alll tümör felan demişş Alllah korusunnnn
o zaamn ben hemen endokrinden bi randevu alim detayli bi baksin o zamann ilk defa oldu bende buryukum dr bilem sasirdi
selam kizlar ne var ne yok haberler
ne çok konuşuyorsunuz kızlar oku oku bitmedi yaww dır dır dır vır vır vırrr
yasakım canım ben üzüldüm liste olayına...kaç günde okunacaktı bu sure? engel oluyorsam ben size silin beni listeden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?