- 26 Şubat 2013
- 805
- 23
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.441
son duurm yukarda yasakımmm yarın okurum dien kızçeler vaaa hancekimde okuyoduuu onlrdan son durumu alakta öle başlayakkk
canımsın ben adet dönemimdede kullandım...çünkü doktorum bana yazdığında hergün içiceksin demişti...yani adet döneminde içme filan diye bişey demedi....benim bildiğim düşük yapanların ya da düşük riski olanların daha yüksek dozajda kullanması lazım....gerçi doktorun ona göre vermiştir sana ...
ALLahım dermanını da veriyor işte ama yine de yaşadıklarımız ağır geliyor tabi...............amin ruyabuse...kızcenin adı bu galibaa pek güzelmiş)inş. alırım bebeğimi kucağıma...çok ağır geldi bu yaşadığım bana...başlarda böyle umut pıtırcığı olarak dolanıyordum topik topik...sonrdan acıttı canımı...ama dha iyiyim şimdi...çok şükürr...
ne çok konuşuyorsunuz kızlar oku oku bitmedi yaww dır dır dır vır vır vırrr
yasakım canım ben üzüldüm liste olayına...kaç günde okunacaktı bu sure? engel oluyorsam ben size silin beni listeden..
kizlarr ben geldimmm. 17 tane ayatel kursi buldummm.. sizde ne var???
arzumm canim benim valla üzülme sebebim hepimiz icin istedimki hepimize sira gelsin ama co kyavasiz..ihnaz arkasimizinki sözde yarin bitmeliydi seni niye silelimki bize senin gibi dua etmek isteyen kiscelerimiz gerekli:26:
selam kizlar ne var ne yok haberler
a.s cnm nasılsın ben kendi adıma stresliyim...
dr öyle demedi basit bi yükselme takma kafana dedi ama ben gidecem yinee hem tiroid hapina baslamayim bi an önce demekki ondan kilo veremiyomusum az yedigim halde
bide abdestim bozuldu abdest alimkadin doktorum neler yapti bi görseydin demir soktu ultrason aletini soktu bide elini soktu ana abdest ne kalmadi iyimi yaw iyiki kadin erkek olsaydi ben napardim
bide rahmin standarta göre büyük dediallalala dedim daha neler duyacagiz sormayida unuttum avantajimi var dez avantajimi var diye
hoşgeldnn örtmenimmm:) bu gün progesteronumu öğrendim ama bişi anlamadım.başka yaptığım bişi yok valla:)
nazım ben okudum dediydim ama görmediniz herhal:)haberiniz olsun dualarım bitmişti benim
bende 4 tane buldumm okudularr canımmm
ALLahım dermanını da veriyor işte ama yine de yaşadıklarımız ağır geliyor tabi...............
taKMA Kafana demek isterdim ama aklından çıkaramazsın işte................
Kızçemin adı ELİF BUSE.................Biliyorsun ya ablamın bebişi yok o çok istedi ön adının ELİF olmasını ben de seve seve koydum tabi...............
hatırladımm seni...ruya buse...şubatta tüp bebek topiğinde anlatmıştın...RABBİM ablanın da gönlündekini nasip etsin tez zamanda inş...elif buse de çok güzel..benim eşim de bi kızcemiz olursa elif su istiyo adını...inş. hayırlısı
o zaman 21 diyoruzzzzzzzzzz... kaldi 20.....
Canım tabiki gönül ister herkes anında okusun ama eminim okuyamayan arkadaşlarımızında mutlaka geçerli nedenleri vardır...ama bu şekilde yazılması rencide edici bence...ben şahsen çok üzüldüm...ve listeden çıkmak istiyorum ben yine okurum dışardan destek vermiş olurum bana okunmasın önemli deqil Rabbim niyetlerimizi biliyor...yok arzum ne engeliiiiiiiiii :26::26::26::26::26: aşk olsunnnn öle deme istemedikkk saeece yavaş ilerliyoruzz istioruzki herkese bir an önce okunsun çarçabuk okuyalımm istiorzzz :26::26::26: öle engel vs yookkkk
İyiym canim bende ...stres yapma guzum
hatırladımm seni...ruya buse...şubatta tüp bebek topiğinde anlatmıştın...RABBİM ablanın da gönlündekini nasip etsin tez zamanda inş...elif buse de çok güzel..benim eşim de bi kızcemiz olursa elif su istiyo adını...inş. hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?