Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım bebişin nasıl iyi bak ona sen de mi coraspin kullanıyordun nedeni neydi pıhtılaşma falan varmı şimdi ne kullanıyon

ALLahım dermanını da veriyor işte ama yine de yaşadıklarımız ağır geliyor tabi...............

taKMA Kafana demek isterdim ama aklından çıkaramazsın işte................

Kızçemin adı ELİF BUSE.................Biliyorsun ya ablamın bebişi yok o çok istedi ön adının ELİF olmasını ben de seve seve koydum tabi...............

ne çok konuşuyorsunuz kızlar oku oku bitmedi yaww dır dır dır vır vır vırrr
yasakım canım ben üzüldüm liste olayına...kaç günde okunacaktı bu sure? engel oluyorsam ben size silin beni listeden..

yok arzum ne engeliiiiiiiiii :26::26::26::26::26: aşk olsunnnn öle deme istemedikkk saeece yavaş ilerliyoruzz istioruzki herkese bir an önce okunsun çarçabuk okuyalımm istiorzzz :26::26::26: öle engel vs yookkkk

arzumm canim benim valla üzülme sebebim hepimiz icin istedimki hepimize sira gelsin ama co kyavasiz..ihnaz arkasimizinki sözde yarin bitmeliydi seni niye silelimki bize senin gibi dua etmek isteyen kiscelerimiz gerekli:26:

Canım siz beni listeye eklemeyi unutmuşsunuz daha yeni eklendim listeye ve evde yatılı misafirlerim var haftaya perşembe gidecekler...çok şeyim aksıyor...

hayılısı yasakım inşallahhh düzelcekk sen içilaçlarınıı bide yemene içmenede dikkt ett senn öle yağlı ve tuzlıda yemee zararı vardırr :26::26::26::26:

hatırladımm seni...ruya buse...şubatta tüp bebek topiğinde anlatmıştın...RABBİM ablanın da gönlündekini nasip etsin tez zamanda inş...elif buse de çok güzel..benim eşim de bi kızcemiz olursa elif su istiyo adını...inş. hayırlısı

[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td] Dua Sahipleri [/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td] Sonuc [/td][td] Durum [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
4​
[/td]
[td] 4 ad. okudu [/td][td] okunuyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
3​
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
***​
[/td]
[td]
***​
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
***​
[/td]
[td]
***​
[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] ErGiNSeNa [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td]canomm [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] Buryuk [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
***​
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] RuyaBuse [/td]

[td]
***​
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
***​
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Balah [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
[/QUOTE]

Allah kabul etsin inşallahhh

inşallahhh canımm inşallah rabbim hepicimizee versiin bi eliff ya da bi efe

yok arzum ne engeliiiiiiiiii :26::26::26::26::26: aşk olsunnnn öle deme istemedikkk saeece yavaş ilerliyoruzz istioruzki herkese bir an önce okunsun çarçabuk okuyalımm istiorzzz :26::26::26: öle engel vs yookkkk
Canım tabiki gönül ister herkes anında okusun ama eminim okuyamayan arkadaşlarımızında mutlaka geçerli nedenleri vardır...ama bu şekilde yazılması rencide edici bence...ben şahsen çok üzüldüm...ve listeden çıkmak istiyorum ben yine okurum dışardan destek vermiş olurum bana okunmasın önemli deqil Rabbim niyetlerimizi biliyor...
İyiym canim bende ...stres yapma guzum

elimden geldiqi kadar relax olmaya çalışıyorum ama biraz sabırsızım galiba bu konuda..

kızcelerrr beni de ekleyebilir misiniz dua listenizeee...ben de dua etmek isterim...boş vaktim de çok zaten...kitap ta okuyamıyorum bu aralar...seve seve ederim dua isteyen tüm kardeşlerime...yeni bir lise oluşturulursa aklınızda olsun olur muu...mesaj atabilirsiniz bana..topiğe girdiğimde de bakarım listelereee...duayla...

AllaHIm gönlünüze göre versin inşllh....Ben de hep hayırlı , sağlıklı bir evlat istiyordum.........Ama kızım olsun geçiyordu gönlümden........çok şükür RAbbim bu duyguyu yaşsttı..Her gece yatarken defalarca şükrediyorum RABbime ..............
ALLAhım sizlere de yaşatsın çok geçmeden.........

canımmm 3 tede daha okumuşş can annlerrr kaldı 17

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…