• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hangi bebek bezi-Islak mendil ?

Ben de kızımda bezi bırakana kadar hep uni baby yeni doğan kullandım. Geçen gün içeriğine bakıp deneme amaçlı sleepy yeni doğan aldım fiyatı çok uygun ve gerçekten saf gibi. Şimdi hazırlık olarak yine uni baby aldım ama kafam karıştı. Kullanıp memnun kalan var mı

Biz prima kullandık ıslak mendil en iyisi bile pisik ve mantar yaptı doktor sakın kullanma pamukla temizle demişti pamuğa geçtik sıkıntı kalmadı ıslak mendil pratik ama bebisin sağlığı daha önemli

selam kızlar. 5 hafta sonra doğum yapıcam inşallah. yavaş yavaş çantamızı hazırlamak istiyorum ama bez ve ıslak mendil konusunda karar veremedim. Yenidoğan olarak hangisini almamı tavsiye edersiniz? siz hangisini aldınız?
teşekkürler..
oncelikle hayirli olsun
ilk ay gobek bagi oyuntulu bez al.bn prima kullanmistim onda da vardi diye hatirliyorum.
islak mendilde uni baby ck gzl.baska bi marka denedim hic begenmedim.riske girmeye gerek yok git uni baby al direk a101 den:)

Anneler merhaba, Doğuma hazırlık olarak prima göbek bağı oyuntulu olandan 1 paket aldım. Sizce birkaç paket daha almalı mıyım yoksa Doğum sonrasını mı beklemeliyim? Bir de üyelerden biri primanın idrar kokusunu yaydığını hatta kıyafetlere bile geçirdiğini yazmış. Prima premium care kullananlardan bu konuda yorum alabilir miyim?

Anneler merhaba, Doğuma hazırlık olarak prima göbek bağı oyuntulu olandan 1 paket aldım. Sizce birkaç paket daha almalı mıyım yoksa Doğum sonrasını mı beklemeliyim? Bir de üyelerden biri primanın idrar kokusunu yaydığını hatta kıyafetlere bile geçirdiğini yazmış. Prima premium care kullananlardan bu konuda yorum alabilir miyim?
alma bence.zaten o paket sana 1 hafta yeter.1 haftada da gobek bagi dusuyor cnm

İlla ıslak mendil düşünuosan yeni doğumda sebamed ıslak mendili tavsiye ederim. Evde genelde su ve pamuk mendil ikilisi kullanmak çok daha zararsız olacaktır

Bez olarak Sleepy ve Komili kullanıyorum. Temizlik içinse kare pamuk ve su kullanıyorum pişik sorunumuz yok şükür.

Ben de kızımda bezi bırakana kadar hep uni baby yeni doğan kullandım. Geçen gün içeriğine bakıp deneme amaçlı sleepy yeni doğan aldım fiyatı çok uygun ve gerçekten saf gibi. Şimdi hazırlık olarak yine uni baby aldım ama kafam karıştı. Kullanıp memnun kalan var mı
Ben hala sleepy kullanıyorum çok memnunum.

Back
X