- Konu Sahibi yaseminsen
-
hayırlı doğumlar canım allah sağlıklı versin kucağına
bekliyoruz bize moral vereceğin günü
arkadaslar merhaba ağustos ta olucak benım doğumum epidural normal doğum düşünüyorum. galiba ileriki yaşalarda bel ağrısı yapıyomuş doğrumu bilmiyorum onun için kararsız kaldımm :umursamaz:
merhaba,
epidural normal doğumda yada sezeryanda epiduralın uygulandığı omur sinirlerinde feci ağrı oluyormuş bel ağrısı daha kötüymüş diye duydum bu şekilde doğum yapan var mı?
Yazını okuduktan sonra bunun biazda şans işi olduğunu düşünmeye başladım.Bende 5 yıl önce hamileliğimin başından itibaren çok isteyerek normal doğum yaptım.Doğum anına kadar inanın gık demedim.Kendimi sancıların ve doğumun zorluğuna hazırlamıştım çünkü. ANCAKKK.. Doğumdan sonrası benim için çok beterdi..İçimde yapılan temizlik ve dikişlerin acısı hala hatırladıkça içimi ürpertiyor.Bütün dikişleri hissettim ve çok canım acıdı.Sözde kolumdaki seruma ilaç kattılar 2 kere.En sonunda aşağıdan iğne yaptılar ama zaten dikiş işide bitmek üzereydi. Bunun yanında bide 1 hafta düzelemedim maalesef.Normal doğumu güya çabuk toparlanmak için çok istiyordum ama ben tam 1 hafta sırt üstü bile yatamıyordum,dikişlerimin ağrısından.Yan yatmaktan kollarım ve omuzlarım ağrıyordu diğer taraftan da.1 hafta sonra anca yan yan oturmaya başlamıştım.Sezeryan olan arkadaşlarım bile benden daha çabuk toparlandılar.. Aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum,hiç olmazsa doğumda o kadar ağrı çekmeyeyim diyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim..
arkadaşlar 32 haftalık hamileyim:CüvCüv: bebek ters dedi doktorum.:ecrin_bebek:sezeryan dedi ben normal doğum istiyorum sizce epudural nasıl ne olur bilği werirmisinizzz......
arkadaşlar 32 haftalık hamileyim:CüvCüv: bebek ters dedi doktorum.:ecrin_bebek:sezeryan dedi ben normal doğum istiyorum sizce epudural nasıl ne olur bilği werirmisinizzz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?