- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 135
- 363
- Konu Sahibi yaseminsen
-
merhaba arkadaşlar ben şuanda bi aksilik olmazsa allahın izniyle normal doğum istiyorum bebekde doğum pozisyonunu almış bende erken doğum riski var 33.haftadayım doktorum şuan 35 i atlatdıkmı korkucak bişey ok dedı .şu mübarek ayda allah kolay doğumlar nas:1rolleyes:ib eder inşallah.
erken doğum riskin varsa normal doğum imkansız canım
ben normal doğum yaptım ve çok memnun kaldım.vajina eski halini almaz demiş birisi kaan kocatepeyi çok dinledim ben 3-4 doğumdan sonra eski halini almaz diyor..bende hiç bir sorun yok çok şükür dikişlede alakalı diye düşünüyorum..
ayrıca sırf vajinamın şekli değişecek yada acı çekemem diye keyfi sezeryanıda mantıklı ve doğru bulmuyorum..sezeryan cerrahi bir işlemdir zorunlu kalınmadıkça yapılmamalıdır.sonuçta en sağlıklısı normal doğumdur..
herkese hayırlı doğumlar diliyorum..sağlıkla kavuşursunuz bebişlere en önemlsi bu ama
ben normal doğum yaptım ve çok memnun kaldım.vajina eski halini almaz demiş birisi kaan kocatepeyi çok dinledim ben 3-4 doğumdan sonra eski halini almaz diyor..bende hiç bir sorun yok çok şükür dikişlede alakalı diye düşünüyorum..
ayrıca sırf vajinamın şekli değişecek yada acı çekemem diye keyfi sezeryanıda mantıklı ve doğru bulmuyorum..sezeryan cerrahi bir işlemdir zorunlu kalınmadıkça yapılmamalıdır.sonuçta en sağlıklısı normal doğumdur..
herkese hayırlı doğumlar diliyorum..sağlıkla kavuşursunuz bebişlere en önemlsi bu ama
off bor yandan normal ıstıyorum ama sırf su catı muayenesı..vs yuzunden korkuyorum yoksa dogumdan deıl... bu nedenle bazen sezeryan mı tercıh etsem dıyrum...
ay ne bıleyım canım,kendımı kasarım ben kesın bu konuda bıraz sıkıntılıyım kasıyorum cunku... doktorumla bunu paylascam yoksa daha cok strese gırıcemm...
ssenın neden erken dogum rıskın var cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?