- Konu Sahibi yaseminsen
-
canım ben spınal sezeryan oldum. belden yaptıkları ıgne can yakmıyor. soyle dıyım serum ıcın actıkları damar yolu canımı spınal ıgnesınden daha fazla acıtmıstı.
a.s. saatlerdir bunu araştırıyordum netten canım. çook teşekkür ederim. O kadar çok korkuyorum ki iğneden, nette videoyu izlerken bile içim bir kötü oldu. ama yazdığını okuyunca çok rahatladım.
bende noemal doğumdan yanayım arkadaşlar ama korkularım var ve vajinusmuz geçmişimde var..
korkunca kasları psikolojik olarak kilitleniyor..
39 gün var ve ilk gebeliğim gerçi hala dönmedi benmki ya sezeryenden dde sonrası için korkuyorum dern nefes bile alsan ağrın oluyor sanki camların üzernde yürüyorsun diyorlar..sağlık ocağında doktor sezeryen tavsiye etti normalde yırtıklar oluyor oturamıyon cinsel olarakda sorun oluyor rahimde sarkmalar ... gibi şeyler dedi..kendi doktorumda normal tavsiye etti erdeme gidiyorum orda epidural yok ama halk arasnda epiduralin olumsuz söylentileri var bel ve baş ağrısı gibi...
ikinci olsa korkmazdımda insan başına nasıl bişey geleceğni bilmiyor..tecrubelerimi buraya yazarım inşallah..allah kuluna gücünn üstünde yuk yuklemez hepmz hakknda hayrlısı olsun..guclubacismile
doktoru sezaryan deyip normal olan var mı yardımmmm((
kızlar bende epudiralli normal istiyodum ama doktorum da bugün bebek yukarda sezaryan olcak dedi napcamı bilmiyorum 37 3 günlük hamileyim şuanda 10 gün sonra sezaryanla alalım dedi ne olur sizce iner mi acaba aşagı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?