- Konu Sahibi yaseminsen
-
merhaba arkadaslar,
bu konuyu görünce dayanamadim yazdim yeni araniza katildim tabii kabul ederseniz.bende32 haftalikhamileyim dogum yaklasiyor ve ben cok korkuyorum nasil bir dogum yapsam .bana önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.:uhm:
bende 33 haftalık hamıleyım NORMAL DEN yanayım şuan problemım yok ama epıduralmı olsun olmasın diye kararsızım neden sankı devlet hastanelerındede epidural yapılmıyor oturduğum yerde özel hastanelerde uzakta hepp:sinifsinif::çok üzgünüm::uhm:
ben de normal doğum istiyorum ısrarla . bugün kontrolüm vardı. şimdilik bi sıkıntı yok. normale doğru gidiyoruz ama nasip tabi.sezeryana da hazırladım yine de kendimi bi sıkıntı çıkarsa diye. bu arada normal doğumu da epiduralsiz istiyorum. ağrıyı çekebileceğime inanıyorum. nasıl bilmiyorum ama içimde bi cesaret var, bi de ağrı eşiğim biraz yüksektir benim ondan heralde. epiduralin de bazı bayanlara bel şikayeti verdiğini biliyorum, bende zaten bel fıtığı başlangıcı var, doğumdan sonra epiduralin yan etkisi olur diye korkuyorum. bi arkadaşımda oldu çünkü. bi de bunu uzmanlar da söylüyo zaten, normal doğumda epidural ıkınmayı zorlaştırabiliyomuş uyuşturduğu için bu da doğum süresini uzatıyomuş. o yüzden gerekirse ağrıya da sabrederek herşeyiyle normal bir doğum istiyorum bakalım. inşallah.
kizlar benim 3günüm kaldi doguma ve ck korkuorum ve heycanliyim mutluyum ne bilim normal dogum dusunuorum ama bakalim :)) baska korkan varsa gelsin
benimde 1 haftam kaldı kısmetse..tabi kesin Allah biliyo ne zaman olacağanı..şimdilik herşey yolunda normal doğum için bekliyorum bakalım..biraz korkmuyo değilim ama Rabbim yardımcımız olsun inşaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?