- Konu Sahibi yaseminsen
-
almira85 sezaryan ihtimali doğduğunu yazmışsın. Çok merak ediyorum naptın, şu an bebeğin kucağındadır büyük ihtimalle. Ben de 37. haftamdayım, sağlıklı az ağrılı bir avazda normal doğum için dua ediyorum sürekli. Allah hepimizi kolaylıkla kurtarsın.
Arkadaslar gercekten sizlerin yazilarini hayretler icerisinde okuyorum..Almanyada yasiyorum ve bir doktor sezeryan istiyormusun diye sormaz, soramaz..Hersey yolunda gitttigi sürece bebigi sezeryanla alan bir doktor olsa hakkinda kanuni islem yapilir..Tamam sezeryanla dogum doktorun isine gelir cünkü fazla para girer cebine yani bir ameliyat yapmis parasi girer cebine ama dogum yapan kadin icin sezeryan cok kötü belki distan bakinca birsey yok ama bircok zararlari var..Normal dogumun anne icin bir cok faydasi var ve en sagliklisi...Inanamiyorum okuduklarima..TR de resmen iki kurus fazla para icin anneler kesilip biciliyor...2 cocuk dogum yaptim ( normal yolla, suda dogum) 3. süne hamileyim insallah ALLAH hepimize hayirlisi ile bebegimizi kucagimiza almayi nasip eder..Ama sezeryani asla tavsiye etmem...
Arkadaslar gercekten sizlerin yazilarini hayretler icerisinde okuyorum..Almanyada yasiyorum ve bir doktor sezeryan istiyormusun diye sormaz, soramaz..Hersey yolunda gitttigi sürece bebigi sezeryanla alan bir doktor olsa hakkinda kanuni islem yapilir..Tamam sezeryanla dogum doktorun isine gelir cünkü fazla para girer cebine yani bir ameliyat yapmis parasi girer cebine ama dogum yapan kadin icin sezeryan cok kötü belki distan bakinca birsey yok ama bircok zararlari var..Normal dogumun anne icin bir cok faydasi var ve en sagliklisi...Inanamiyorum okuduklarima..TR de resmen iki kurus fazla para icin anneler kesilip biciliyor...2 cocuk dogum yaptim ( normal yolla, suda dogum) 3. süne hamileyim insallah ALLAH hepimize hayirlisi ile bebegimizi kucagimiza almayi nasip eder..Ama sezeryani asla tavsiye etmem...
benim ilk doğumum sezeryanla oldu benim sizinkilerden daha zordu doğumum. bebeğim dönmedi son ana kadar bekledim birde rahmimde myom vardı mecbur sezeryan olmak zorunda kaldım şimdi oğlum 2 yı bitirecek ben tekrar hamile kalmak istiyorum fakat ikinciyi normal yapmak istiyorum birinciyi sezeryan ikinci doğumunu normal yapan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?