Hangi Doğum şeklini seçelim?

hangi doğum şeklini düşünüyorsunuz

• epidural ile normal doğum

OY: 827 31,8%
  • epidural ile sezeryan

OY: 290 11,2%
  • normal doğum

OY: 1.224 47,1%
  • sezeryan

OY: 257 9,9%

• Ankete Katılan
    2.598
bende epidural sezeryan düşünüyoruz zaten ikiz olduğu için zaten sezeryan kesin.eşimde girmek istiyo doğuma:)

epidural normal doğumu tercih ettim ben tabi zamanım yaklaşınca kararım ne olur bilemiyorum çünkü acayip korkuyorum:18:

korkma bitanem doğumdan korkulacak birşey değil aksine hasretle beklenmesi gereken bir an
kendini sakinleştirecek güzel doğum hikayeleri oku bol bol ve doğuma giderken korkuyla değil bebeğini kollarına alacağın için sevinçle git bak herşey nasıl kolay olacak sen bile şaşıracaksın

tabiiki hasretle sabırsızlıkla bekliyorum ama o günü de hiç düşünemiyorum ben
allahım hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inşallah.. çok heyacanlıyım ben şimdiden. bol bol konuşuyorum doktorumla bu konuyu.avutuyorum kendimi kaza geçirdiğimde yaşadığım acılar kaadar olamaz herhalde olsada sonucu güzel bebeğimiz gelicek diyorum ama işte gönül ferman dinlemiyor genede korkuyorum:26:

İnşallah bi aksilik çıkmaz ve normal doğum yaparım. Belki de epidural normal olur, hatta olsa süper olur :)))

bende sezeryan istiyorum hem astımım var hemde çok izledim doğumları canlı canlı. sağlığım el versede normal doğum yapamazdım sanırım.

Tşekkür ederim inşalllah bnmde böyle rahat bir doğumum olur. Belkide korkulacak hiçbirşey yok ama işte insan hiç yaşamadığı birşey hakkında hiç fikir sahibi olmadığı için endişhe duyuyor. Ben evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım daha yeni evli olduum için doğal olarak ileride ilişkim ve evliliğm açısındanda korktum bazı madur olanları okuyunca. İnş. bnmde doğumum normal ve sağlıklı olur. Allah herkesin evladına sağlıklı uzun ömürler versin..

bende kesinlikle normal doğum istiyorum hem sonra toparlanmak daha kolay olur diye hemde bebeğimin dünyaya geldiği anı görmek istiyorum. ama küçük bi yerde yaşıyoruz burda epidural yapmıyormuş anestezi uzmanı o yüzden biraz korkuyorum sancıdan

bende 14+2 haftalık hamileyim ama gebelikten öncede hep normal doğum taraftarıydım, o acı sancı çok zordur eminim ama ne bileyim yinede sempatik geliyor, herşeyin normali iyidir bence.

bende 7,5 aylık hamıleyım...ve doğum korklarım başladı ....sakin olmaya calısıyorum ama aklıma gelınce ya doğuramazsam dıye kendımı alamıyorum ....ınsallah ALLAH yardımcımız olurda kolay bır dogum olur...

canim allah kolay dogum nasip etsin ben kizimi sezeryan la yaptim inanki sezeryan daha zor kizim 5 yasinda hala dikis yerlerim agriyor bazen en güzeli normal dogum güzel düsün düzel olsun ben simdi 13+3 hamileyim normal dogum istiyorum insallah hersey yolunda giderde normal olurum

ben epiduralle normal doğrdm ve çok memnun kaldm,tavsye ederm

bebeğiniz hayırlı olsun.

şunu çok merak ediyorum; epiduralle, bacaklarınız alt tarafınızı hissetmiyorsunuz, hissetmeden nasıl ıkındınız???? ben bacağımın altını hissetmezsem ıkınamam diyorum.

ben 27 haftalık hamileyim başından beri düşük tehlikesi var sürekli doğum pozisyonunda kızımda herşey normaldi oğlum inş az kaldı sayılır ama nasipse normal çok istiyorum sizleride allah kurtarsın

teşekkür ederim:)
epiduralde tamamen hissetmiyr değilsnz,yani yanlızca uyuşmuş gbi oluyor,sanki bacağınızın üzerine uzun bir süre otrmşsnz da uyuşmuş gbi,yoksa sancı geldiğini fln hissedebiliosnz,zaten hissetmesenz ne zaman ıkınacağnzı bilemezsnz.
sadece sancının o SANCI kısmını hisstmiyorsnz işte:)

bende epidural sezeryan düşünüyoruz zaten ikiz olduğu için zaten sezeryan kesin.eşimde girmek istiyo doğuma:)
canım benim de ikizdi.epidural sezeryan oldum.çok güzeldi.eşim girmedi keşke girseydi.bembeyaz küçücük iki yavru çıkardılar içimden ağlayan.hiç unutamıyorum o dakikaları.keşke girseydin kocacım beee.senin yaşamanı isterim o duyguyu babası için de unutulmaz dakikalar olur

36 haftalık hamileyim.ben epidural normal doğum istiyordum.ancak dün doktora gittiğimde bebeğimim kafa ölçüsü 100 mm olduğunu öğrendim.doktorum sezeryan olur dedi ama benn sezaryan istemiyorum. illa normal doğum diye tutturup bebeğime ve bana zarar gelmesinden korkuyorum. ne yapacağımı bilemiyorum. bir yandan da bebeğimin kafasının büyük olması beni çok korkuttu. bu konuda bilgisi olanlar lütfen beni bilgilendirin...

canım bebeğin baş büyüklüğünün ne kadar olması gerekiyor bilmiyorum ama bence hemen sezeryana evet deme önce bi kaç doktoraa daha git fikir al ultrason her zaman doğru ölçü vermeyebiliyor benim doktorum bebeğim 3 kilo doğacak demişti ama 2600 doğdu arada epey fark var yanılabiliyorlar yani,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…