- Konu Sahibi yaseminsen
-
korkma bitanem doğumdan korkulacak birşey değil aksine hasretle beklenmesi gereken bir an
kendini sakinleştirecek güzel doğum hikayeleri oku bol bol ve doğuma giderken korkuyla değil bebeğini kollarına alacağın için sevinçle git bak herşey nasıl kolay olacak sen bile şaşıracaksın
canım ilişki konusunda herşşey eskisinden bile daha iyi oluyor ben kendi sancımla normal doğum yaptım normal doğum yapabilmek için tam 3 doktor değiştirdim malesef.
doğum yapmadan önce ilişkiye girerken cannı m yanardı azda olsa her pozisyonda yapamazdım hele 1 hafta falan ara verirsek aynı eski haline dönerdi dahada canım yanardı ama doğumdan sonra çok rahat ettim dikişler sorun olmuyor canım merak etme kendine iyi bakar güzelce dinlenir ağır iş yapmazsan dikişlerin çok çabuk toparlanıyor izi bile kalmadı benimkilerin
normal doğum istiyor ve cesaret edemiyorsan pozitif doğum hikayeleri.com vehttp://dogaldogum.com/doum-haberleri.html okumanı tavsiye ederim canım çok güzel hikeyeler var ben bunları okuyarak cesaretlendim diyebilirim
bende 7,5 aylık hamıleyım...ve doğum korklarım başladı ....sakin olmaya calısıyorum ama aklıma gelınce ya doğuramazsam dıye kendımı alamıyorum ....ınsallah ALLAH yardımcımız olurda kolay bır dogum olur...
ben epiduralle normal doğrdm ve çok memnun kaldm,tavsye ederm
bebeğiniz hayırlı olsun.
şunu çok merak ediyorum; epiduralle, bacaklarınız alt tarafınızı hissetmiyorsunuz, hissetmeden nasıl ıkındınız???? ben bacağımın altını hissetmezsem ıkınamam diyorum.
bugün bebişin doğmuştur inşallah.şimdi dünyanın en mutlu insanı sensin.Allah daim etsin.benımde sezeryanla 10 martta ogluysum dunyaya gelıcek ınsallah dogumun her seklınden korkuyorum kızlar bana destekkkkkk
canım benim de ikizdi.epidural sezeryan oldum.çok güzeldi.eşim girmedi keşke girseydi.bembeyaz küçücük iki yavru çıkardılar içimden ağlayan.hiç unutamıyorum o dakikaları.keşke girseydin kocacım beee.senin yaşamanı isterim o duyguyu babası için de unutulmaz dakikalar olurbende epidural sezeryan düşünüyoruz zaten ikiz olduğu için zaten sezeryan kesin.eşimde girmek istiyo doğuma:)
36 haftalık hamileyim.ben epidural normal doğum istiyordum.ancak dün doktora gittiğimde bebeğimim kafa ölçüsü 100 mm olduğunu öğrendim.doktorum sezeryan olur dedi ama benn sezaryan istemiyorum. illa normal doğum diye tutturup bebeğime ve bana zarar gelmesinden korkuyorum. ne yapacağımı bilemiyorum. bir yandan da bebeğimin kafasının büyük olması beni çok korkuttu. bu konuda bilgisi olanlar lütfen beni bilgilendirin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?