- Konu Sahibi yaseminsen
-
Ben bir hemşireyim;
Kadın doğum servisinde çalışıyorum hergün spinal anestezi ile sezeryan oluyor hastalar normal dogum da var elbet.bizim gönlümüzden normal dogum geçsede kesinlikle doktorun sözünden çıkmamak gerek..kadınlar doktoru dinlemiyor normale kendileri karar veriyor masada çocugu çekerken ya bebek kilolu ya kafası büyük çekerken omuzdan rahatsızllanıyor kalıcı hasarların kaldıgınıda gördüm..gercekten normal dogum yaparsın diyorsa dinleyeceksin olmaz diyorsada dinleyeceksin..meleklerimizin sağlığında oynamayalım..birden fazla doktor kafa karıştırır doktor doktoru beğenmez unutmayın.
39+5teyim
ve normal doğum için bekliyorum
sezeryanı hiç isemedim bile
Valla ne güzel ben de normal doğum istiyorum ama bu aralar bi korkaklık oldu bende.Cayma modundayım acaba sezeryan mı olsa diyorum...Rüyalarımda hergün doğurup duruyorum çok etkilendim galiba
bende normal düşünüyorum.deli cesareti heralde..hiç sancı ağrı kısmı aklıma bile gelmiyor....
normal doğumda bütün acı sancı orda kalıyor bebek doğduğu andan itibaren dikis acılarından baska birsey yok keske normal doğurabilsem ama bebek dönmüyor sezeryan ameliyattır sonuçta doğumdan sonra kendinizi iyi koruyup kollamanız gerekir
buraya defalarca normal doğum yazıp durdum,olmadı
41+2de mecburen sezeryan oldum
berbat bir şey
imkanınız varsa normal doğumdan başkasını düşümyin bile
en fazla 3-5 saat sancı çekersiniz bebek doğunca ayaktasınız
sezeryanda doğum anını hissetmeseniz bile sonra günlerce, aylarca o sancıyı çekiyorsunuz
oturup kalkmak işkence,bebeğinizle de ilgilenemiyorsunuz
Günlerce aylarca demişsiniz sizin doğum yaptığınız şurda 5-6 gün falan olmuş aylarca sancı çekildiğini nasıl anladınız acaba?
Bebeğinizle ilgilenemiyorsunuz demişsiniz ama maşallah burayla yeterince ilgileniyorsunuz!
Kusura bakmayın tutamadım içimde..
siz ne biliyorsunuz benim hakkımda da içinizde tutamayacak kadar öfkenelenip cevap yazıyorsunuz
ilginççç
hem bir şeyi bilmem için ille de yaşamış olmam gerekmez bu bir
ikincisi de , yattığım ya da zar zor oturduğum yerden bebeğimle ilgilenemem, ama can sıkıntısından internete girebilirim kıyas bile saçma
ben sezeryandan memnun kalmadım,burada paylaştım
ama madem siz memunsunuz ne güzel
bebeğinizle size sağlıklı,mutlu bir ömür diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?