- Konu Sahibi yaseminsen
-
tatlım geçen dktoru dinledm tv de sezeryan olan lar sonadan normal doum imkansıza yakın bişimiş .. çünkü içten dikşlisin yaondanmış çok zor biihtimlmş . ama normal yapıpta sezaryan olunuomuş sonrasındaben sezeryanlıyım ama ben normal doğum yapmak istiyorum allah nasip ederse normal yapacağım sezeryana çok karşıyım çok zor bişey sezeryan
tatlım geçen dktoru dinledm tv de sezeryan olan lar sonadan normal doum imkansıza yakın bişimiş .. çünkü içten dikşlisin yaondanmış çok zor biihtimlmş . ama normal yapıpta sezaryan olunuomuş sonrasında
Kızlar merhaba;
Ben birşey sormak istiyorum aranızda epidural normal yapan varmı ya da epidural normal ile ilgili kapsamlı bilgiye sahip olan varmı ben Allah izin verirse epidural normal (ağrısız doğum) yapmak istiyorum daha doğumuma var ama araştıma yapıyorum doktorum ile görüştüm zaten benim gittiğim hastane epidural normal - sezaryan yapılıyor istesemde normal yapamıyorum illa belden iğneyi yiyeceğiz :)
canım ben epidural normal doğum yaptım,suni sancı aldım,doktoruma kurtar beni artık deyince epidural yaptı.var mı sormak istediğin birşey
Merhaba; Öncelikle bana cevap verdiğin için teşekkür ederim...
Benim sormak istediğim Sonrasında memnun kaldınmı yani sanıyorum epidural normal doğumda belden uyuşturdukları için sancı hissetmiyorsun hemşire ve doktor yardımı ile ıkınma yapıyorsun bazen düzgün bir ıkınma yapamadığın için vakum yöntemi ile bebeği çekiyorlarmış bu yüzden biraz aklım karıştı...Bir de epidural normal için rahimin yaklaşık 4 cm açılmasını bekliyorlarmış sende de böyle mi oldu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?