Hangi Doğum şeklini seçelim?

hangi doğum şeklini düşünüyorsunuz

• epidural ile normal doğum

OY: 827 31,8%
  • epidural ile sezeryan

OY: 290 11,2%
  • normal doğum

OY: 1.224 47,1%
  • sezeryan

OY: 257 9,9%

• Ankete Katılan
    2.598
çatı muaynesinden sonra kesinlikle sezeryana karar verdim canım çok tatlıdır benim çatı muaynesinde doktorun kolunu öyle bi sıktım ki muayneyi yapamadı

ben sezeryanlıyım ama ben normal doğum yapmak istiyorum allah nasip ederse normal yapacağım sezeryana çok karşıyım çok zor bişey sezeryan

ben sezeryanlıyım ama ben normal doğum yapmak istiyorum allah nasip ederse normal yapacağım sezeryana çok karşıyım çok zor bişey sezeryan
tatlım geçen dktoru dinledm tv de sezeryan olan lar sonadan normal doum imkansıza yakın bişimiş .. çünkü içten dikşlisin yaondanmış çok zor biihtimlmş . ama normal yapıpta sezaryan olunuomuş sonrasında

15 haftalık hamileyim ; normal doğum istiyorum ;inşallah da öyle olur hayırlısı ne ise o olsun 🙏 Ama artık çoğu doktor sezeryan yapıyor 😕

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım mümkün normal doğum drlarımız herzaman en kolayını seçtikleri i,çin risk almak istemiyorlar kesip biçmek işlerine geliyor 2 sezeryan sonrası nomal doğum yapan var ssvd diye yani sezeryan sonrası vajinal doğum anlamı feyste oraya bakarsanız nomal doğum yapmak isteyenler hem cesaret hem de bilgi sahibi olursunuz keşke ilk hamileliğimde aşlasaydım o guuba inatla nomal doğumak için çaba harcardım

kızlar merhaba. ben miniğimi dünyaya getirdim şu an 2 aylık sezeryan korkusu olanlar için birkaç birşey söylemek istiyorum; benim normal doğum yapmam için herhangi bir engelim yoktu. oğlum 2850 gr doğdu. doktor normal yapabilirsin dedi ama bende aşıırı normal doğum korkusu olduğu için sezeryanı seçtim. ve sezeryan oldum. çok konforlu bir doğum. sezeryanda da sonrasında çekersin diyenlere inanmayın. Allaha çok şükür hiçbir sıkıntım ağrım sızım olmadı. hamilelikten önce nasılsam şimdi de aynıyım. ayrıca bunu birçok normal doğum ve sezeryan doğum görmüş bir hemşire olarak söylüyorum. herkezin korktuğu birşey vardır bazıları da sezeryandan korkar. buna da saygım vardır. Allah herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin..

Normal doğum suni sanciyla suni sancida cok cektim gunum gecikti.ama dogum hane mns.mns.5dk surdu ve hemn ayaga kakdk dogum nasasindan kalktim yuruyerek odama gittim 3dikisum var.sadece sabah 11den gece 11kadar suni sanci yedim bunda kendi sancimi beklicem gene normal olur ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba;

Ben birşey sormak istiyorum aranızda epidural normal yapan varmı ya da epidural normal ile ilgili kapsamlı bilgiye sahip olan varmı ben Allah izin verirse epidural normal (ağrısız doğum) yapmak istiyorum daha doğumuma var ama araştıma yapıyorum doktorum ile görüştüm zaten benim gittiğim hastane epidural normal - sezaryan yapılıyor istesemde normal yapamıyorum illa belden iğneyi yiyeceğiz :)

canım ben epidural normal doğum yaptım,suni sancı aldım,doktoruma kurtar beni artık deyince epidural yaptı.var mı sormak istediğin birşey

canım ben epidural normal doğum yaptım,suni sancı aldım,doktoruma kurtar beni artık deyince epidural yaptı.var mı sormak istediğin birşey

Merhaba; Öncelikle bana cevap verdiğin için teşekkür ederim...

Benim sormak istediğim Sonrasında memnun kaldınmı yani sanıyorum epidural normal doğumda belden uyuşturdukları için sancı hissetmiyorsun hemşire ve doktor yardımı ile ıkınma yapıyorsun bazen düzgün bir ıkınma yapamadığın için vakum yöntemi ile bebeği çekiyorlarmış bu yüzden biraz aklım karıştı...Bir de epidural normal için rahimin yaklaşık 4 cm açılmasını bekliyorlarmış sende de böyle mi oldu ???

doktorum normal doğumdan yana her zaman, ama benim suyum azaldığı için ve açılma başladığı için doğuma aldı ve 5 gün erken geldiği için suni sancı verdi,ben acıya karşı dayanıksızım bundan dolayı kurtar beni dedim doktoruma o da epidural yaptı.evet hemşire ve doktor yardımıyla yaptım doğumu ama vakumla herhangi bir şey yapmadılar,iş birazda senin çabanda kardeş.açılmaya gelince 8 cm den sonra doğum başlıyor zaten,benimde aynen öyle oldu 8 cm e kadar beklediler öyle doğuma aldılar.

bana da doktorum epıduralle normmal doğuma önerdi zaten sezeryandan hiç bahsetmıyor normal doğum taraftarı bır doktor. bakalım oluruna bıraktım bende dayanamayacak kadar zor olursa tabı epidural istiyecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…