- Konu Sahibi yaseminsen
-
doktorum normal doğumdan yana her zaman, ama benim suyum azaldığı için ve açılma başladığı için doğuma aldı ve 5 gün erken geldiği için suni sancı verdi,ben acıya karşı dayanıksızım bundan dolayı kurtar beni dedim doktoruma o da epidural yaptı.evet hemşire ve doktor yardımıyla yaptım doğumu ama vakumla herhangi bir şey yapmadılar,iş birazda senin çabanda kardeş.açılmaya gelince 8 cm den sonra doğum başlıyor zaten,benimde aynen öyle oldu 8 cm e kadar beklediler öyle doğuma aldılar.
Şu epidural benim de umudum. Ben de bir kaç şey sormak istiyorum . Epidural sırasında tansiyonun falan düştü mü ? Epiduralin bebek için sakıncası var mı baş dönmen oldu mu sonrasında epiduralden kaynaklı sıkıntın oldu mu belinde falan? Doğum sırasında ağrı gerçekten yok oldu mu yürüyebildin mi yoksa bacakların uyuştu mu? Ikına bildin mi ? Dogum süren uzadı mı? Bebek için sakıncası oldu mu? Ya cok sordum sanki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:))
1-tansiyonum düşmedi
2-bebek için sakınca olsaydı doktorum sezaryene alırdı
3-olmadı diye hatırlıyorum ,malum 8 yıl oldu :)
4- epiduralden önce çok ağrım vardı yürüyemiyordum,epiduralden sonra da yürüyemedim ama uyuştuğundan,
5-evet ıkınamasaydım normal yoldan doğum yapamazdım
6-uzamış olabilir biraz doğum
işte böyle arkadaşım
Coo tesekkürler cevaplar için.. Bakalım başımıza neler gelecek bu tosun burdan nasıl cıkacak. Bazı şeyler de insanın elinde değilinşallah sag salim kurtuluruz senin gibi Allah yardımcımız olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktorum normal doğumdan yana her zaman, ama benim suyum azaldığı için ve açılma başladığı için doğuma aldı ve 5 gün erken geldiği için suni sancı verdi,ben acıya karşı dayanıksızım bundan dolayı kurtar beni dedim doktoruma o da epidural yaptı.evet hemşire ve doktor yardımıyla yaptım doğumu ama vakumla herhangi bir şey yapmadılar,iş birazda senin çabanda kardeş.açılmaya gelince 8 cm den sonra doğum başlıyor zaten,benimde aynen öyle oldu 8 cm e kadar beklediler öyle doğuma aldılar.
Merhaba, bana doktorun ismini söylermisin her yer işi ticarete döndürmüş, sezeryan deyip duruyorlar. 27+5 haftalık hamileyim. Yardımcı olabilirsen sevinirim. Teşekkürler
yardımcı olmaktan mutluluk duyarım ama sizin yaşadığınız yer neresi?
canım sana bikaç sorum olcak eğer giriosan kk ya . Bende normalden çok korkyorum
Bende hiç düşünmedim daha kaçıncı haftanızdasınız kızlarkızlar doğumumuza çok kısa bi zaman kaldı sizler ne şekilde düşünüyorsnuz :uhm:
Bende hiç düşünmedim daha kaçıncı haftanızdasınız kızlar
Ben 14+3 haftalığm ama korkudan düşünmek istemiyoruum bellkii epidural normall düşünebiliriimben 13+2'deyim ama doğum şekline psikolojik olarak kendimizi hazırlamalıyız die düşünüorm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?