- Konu Sahibi yaseminsen
-
Ne gibi bir sorun mu varbnde istiyorum ama olmuyo
Ne güzel allah hayırlısı verdin Tebrikler nede güzel paylaşması sinizaynen bizim de sperm sayısı azlığıydı sebep. Benim ultrason filmimde ve hormonlarımda bi sorun çıkmayınca eşimi ürolojiye götürdük. Varikosel çıktı ameliyat oldu. Sperm sayısı yavaş yavaş artmaya başladı. ameliyattan sonraki 6.ayda hamile olduğumu öğrendik. Allah size de nasip etsin inşallah. 2.çocuğumuz kendiliğinden oldu. Sizdeki sayı azlığının sebebini araştırdınız mı?? Bir de İbrahim Saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü uyguladık biz, zararsız bi kür bi bakın isterseniz. Destekleyici olarak onu da uygularsanız işe yarayabilir inşallah.
Saglik acisindan bir zarari yoksa sezeryandan sonra normal dogum yapilabilecegine yureklendiren bir doktorum var. Baska doktorlara danismanizi da tavsiye ederim.13 sene önce sezeryan doğum yaptım diye bunuda sezeryan yapmak isteyen bir doktorum var normal istiyorum dediğim halde olmaz diyor
tamam normal dese bile son gün bana bebeğin kalp atışı düzensiz veya kordonu dolanmış derse inanmayıp napıcam?? o kafasına koymuş bikere kesecek beni illa
neyse bebiş için hangisi iyiyse o olsun
13 sene önce sezeryan doğum yaptım diye bunuda sezeryan yapmak isteyen bir doktorum var normal istiyorum dediğim halde olmaz diyor
tamam normal dese bile son gün bana bebeğin kalp atışı düzensiz veya kordonu dolanmış derse inanmayıp napıcam?? o kafasına koymuş bikere kesecek beni illa
Merhaba,13 sene önce sezeryan doğum yaptım diye bunuda sezeryan yapmak isteyen bir doktorum var normal istiyorum dediğim halde olmaz diyor
Vücudumuzu normal doğum teşvik edecek önerileriniz varmı tecrübeli hanımlar. Ben de normal istiyorum allah nasip ederse.
nasip aynen hayirli olan olur insallahönca hayırlı olanı ama normal olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?