Hangi Doğum şeklini seçelim?

hangi doğum şeklini düşünüyorsunuz

• epidural ile normal doğum

OY: 827 31,8%
  • epidural ile sezeryan

OY: 290 11,2%
  • normal doğum

OY: 1.224 47,1%
  • sezeryan

OY: 257 9,9%

• Ankete Katılan
    2.598
Ne güzel allah hayırlısı verdin Tebrikler nede güzel paylaşması siniz

Herzaman eskisinden şaşıracaksınız bilinen teknikler diye düşünüyorum ama tabi bir sorunda varsa diğer yontemlerr

Merhaba doğuma hazırlık kursları hakkında bilgisi olan var mı? oturduğum yere en yakın kurs memorial hastanesinde var

Son düzenleyen: Moderatör:
13 sene önce sezeryan doğum yaptım diye bunuda sezeryan yapmak isteyen bir doktorum var normal istiyorum dediğim halde olmaz diyor
tamam normal dese bile son gün bana bebeğin kalp atışı düzensiz veya kordonu dolanmış derse inanmayıp napıcam?? o kafasına koymuş bikere kesecek beni illa
neyse bebiş için hangisi iyiyse o olsun

Saglik acisindan bir zarari yoksa sezeryandan sonra normal dogum yapilabilecegine yureklendiren bir doktorum var. Baska doktorlara danismanizi da tavsiye ederim.

Şu anda gittiğim doktoru nette ssvd ile ilgili araştırma yaparken buldum. Bana , sen istekliysen ben varım dedi. Daha önce ssvd yaptırmış bir doktor. Son haftalarda olup olmayacağı belli olacak. Sezeryan tek çözüm değil yani.

Ben de normal istiyorum ama doktor çatıların dar çok zor diyor korkuyorum. Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Benim icin daha cok erken fakat Allah o gunleri nasip ederse ve saglik acisindan bir problem cikmazsa kesinlikli normal dogum dusunuyorum.

16 Şubat'ta kontrole gideceğiz. Belki o zaman belli olur doğum şekli konusunda detayları konuşuruz doktorumuzla. Herşeyin en doğalından yanayım aslında, bebeğim ve benim için en sağlıklı ve normal olan hangisiyse o şekilde bir doğum tercihimdir. Umarım doktorumuz da bu konuda dürüstçe yönlendirir ve bilgilendirir bizi.

Allah herkese hayırlısıyla kolaylıkla evlatlarını kucağına almaya nasip etsin.her hamilelik farklı ,inşallah doktorumuzun kararıyla en güzel şekilde bebğimize kavuşuruz.daha çok var .sabırsızlanıyor insan

Merhaba,
Benim annem bundan 31 sene önce , sezeryaninin üstünden 3 sene bile geçmemişken beni normal doğumla dünyaya getirmiş. Sizinle paylaşmak istedim. Belki doktorunuzu değiştirmeyi düşünebilirsiniz.

Vücudumuzu normal doğum teşvik edecek önerileriniz varmı tecrübeli hanımlar. Ben de normal istiyorum allah nasip ederse.

Vücudumuzu normal doğum teşvik edecek önerileriniz varmı tecrübeli hanımlar. Ben de normal istiyorum allah nasip ederse.

kegel egzersizleri; bolca yürüyüş - son güne kadar -, kilo kontrolü etkili olabilir diye biliyorum; ancak herhalikarda rahim ağzı uzunluğu; rahmin açılması ; ve leğen -pelvik- kemiği genişliği son kararı verdiriyor;
Günümüzde doktorlar bebek ölümlerini ve hastalıklarını asgariye indirmek için sezeryana yanaşıyor; risk az; kes, al, dik..

sonrası annenin sorunu diye görünüyor, ayrıca özel hastanelerdeki fiyat farkı da çabası.

herkes için hayırlısı olsun.

ben de normal dogum dusunuyorum. Bakalim geken gunler neyi gosterecek. Hepimiz icin hayirlisi kizlar

iki kere normal dogum yaptim en son hamileligimin uzerinden 8 sene gecti ve acayip korku var normal dogum konusunda bende sezeryan istedim ama kolay olur 3. diyor doktorum o tarihe kadar kendi erken gelirse normal dogururum yoksa sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…