- 21 Şubat 2015
- 155
- 33
- 18
- Konu Sahibi yaseminsen
-
asdagdsagfsfdilk 2 çocuğumu normal doğum ile dünyaya getirdim.
ama bu 3. bebekte sezaryeni istiyordum.
sezaryen yaşayanlardan duyduğum kadarıyla normali tercih et diyorlar. kafam çok karışık bu konuda.
Hay masalahhh yuregine saglik2 yıl değilse de birkaç gün yaşadım o vajinismus belasını. Onun dışında hâlen acılı oluyor ilişkilerim. Çok affedersiniz hâlen kayganlaştırıcı kullanıyorum.
Ama bunlar asla nr benim ne senin ne diğer kadınların böyle umutsuzluğa düşüp sezaryene koşmalarına sebep olmamalı.
Sakın korkma...
Fıtratına vr yaradılışına güvensene...Bizim fıtratımızda bunu yapabilmek var.Yeter ki Rabbimiz sağlık versin.
Meryem annemizi bir düşün. Onca iftira onca acı içerisinde üstelik yapayalnız çaresiz yaptı doğumunu...Cennetin güzel kadını! Ondan daha çaresiz daha yalnız ve acılı olabilir miyiz? Hayır arkadaşım... lütfen üzme kendini çünkü stresin yine bebişini etkileyecek.
Hastaneler eş dost herşey yanıbaşımızda... Psikolojini bu yönde hazırlarsan inan ki çok güzel olacak.
Diyeceksin ki tecrübeli misin hayır...İlk bebeğim...
Ama yaradılışıma ve Rabbime güveniyorum.
İnsanlar yanarak parçalanarak hayata veda ediyor.
Oysa bizimki kocaman bir mucize...inanmayan gözlere koskocaman sonsuz döngü içinde bir mucize.
Evlat için ortadan ikiye de ayrılsak -ki bu stres ve korkunun getirdiği düşüncedir- hamdolsun...
Ama güzel olacağına inanırsan güzel olucak.
Sakın herşeyi okuma herşeyi izleme herşeyi konuşma...
İlla okuyacaksan pozitif doğum hikayeleri var. Onları oku...
Burada herşeyi abartan milyon tane insan var insan kendi yaşadıkça öğreniyor aslında hiç alakası olmadığını...
Selam yolla güzel annelerimize ve Hz. Meryem 'e...
Onun çaresizliğini ve zorluğunu kimse yaşamadı unutma...
Her kötü anında onu an. Ağla... ama mutluluktan ağla.
Rabbimiz annelik şerefine bizi layık gördüğü için sevin ve vücuduna inan.
Öyle bir şeref ki ölürsen şehit makamındasın ve yaşarsan tüm günahlarından arınıyorsun doğumda,hesap sıfırlanıyor.
Hamile iken kıldığın namazın bile sevabı normal kadına göre 27 kat (rakamı inşallah yanlış hatırlamıyorum yanlışsa affola) daha fazla ve hatta diğer yaptığın bütün herşey bile daha faziletli...
Sen bi başkası değilsin. Senin tecrüben senin içindir. İnanırsan neden olmasın?
Güven kendine ve dünyanın en keyifli dokuz ayı hayırlı ve mübârek olsun senin için şimdiden...:)
Evladını kolaylıkla kucağına aldığının haberini alırım umarım ve tabii ben de...
Allah tüm annelere merhamet etsin yardım etsin...
Yapabiliriz unutma:)
Tatlı günler bebişinle arkadaşım :)
Insallah.. Tesekkurler..Atom heart mother
Altta ki kesik çok az ve çabuk iyileşen bir bölge sezeryan ise 7 kat kesilmiş bir rahim ameliyatı demek. Uzmanlar diyor kikorkmak vücudun kasılmasına sebep oluyor. İnşaallah kolay ve epizyosuz bir doğumun olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?