- Konu Sahibi yaseminsen
-
Merhaba ben 32haftaligim benimde bebegim tersti bu hafta doktora gittim ve dönmüş dedi allahima şükürler olsun 36inci haftaya kadar donebiliyorlarmis insallah seninkide döner allah sabir versinBen normalden yanayım ama 30. haftada oğlum dönmemişti daha umarım biran önce döner.. şuan 32+4 haftalık hamileyim.9 şubatta kontrolüm var bakalım ne oldu. Ya kızlar siz bebeğinizin döndüğünü hisettinizmi?
merhaba herkes bir baş ağrısından bahsediyor. siz spinal sezeryan olduktan sonra başağrısı hissettiniz mi acaba? ya da başka negatif bi durum?cok istedim normal olmasini son gune kadar kendisi gelmeye niyetlenmedi birazda iri bi bebekti ve kafasini kanala capraz sokmustu oyuzden son gun suni sanci almayi goze alamadim spinal sezeryan oldum 6 gun oldu eve geldigimden beri cok rahat bebegimle kendim ilgileniyorum hastanede kaldigim 2 gece disinda hic yatmadim.imkan varsa tabiki normal dogum ama sartlar elvermiyosa spinali tavsiye ederim
doktorumun ve anestezi uzmanin tavsiyesiyle ayaklarimin uyusuklugu gecmeye baslayinca bol su ve sade nescafe ictim.birde igne vurulurken kimildamadan kasilmadan durmakta onemli zaten sinek isirigi gibi normal igne kadar bile hissetmiyosun.bugune kadar ne agri ne sizi.anestezi etkisi gecince 1 tane agri kesici igne vurdular ondan sonra hap bile icmedim cok sukurmerhaba herkes bir baş ağrısından bahsediyor. siz spinal sezeryan olduktan sonra başağrısı hissettiniz mi acaba? ya da başka negatif bi durum?
Ne güzel :) benim için daha erken ama ben de spinal sezeryan istiyorum, hem hemen bebeğimi görmek hem de çok acı çekmemek istiyorum. ama o kdr kötü şeyler okudum ki hiç geçmediğinden bahsedenler oldu ve benim normalde hiç başım ağırmaz bu da korkutuyo. ama tecrübe etmiş birinden güzel şeyler duymak iyi oldu :)doktorumun ve anestezi uzmanin tavsiyesiyle ayaklarimin uyusuklugu gecmeye baslayinca bol su ve sade nescafe ictim.birde igne vurulurken kimildamadan kasilmadan durmakta onemli zaten sinek isirigi gibi normal igne kadar bile hissetmiyosun.bugune kadar ne agri ne sizi.anestezi etkisi gecince 1 tane agri kesici igne vurdular ondan sonra hap bile icmedim cok sukur
epidural normal doğumda agrı tamamen geçmiyor sancı geçse normal doğum olmaz zatenMerhaba,
Ben de epidural ile normal doğum isteyenlerdenim. Şu anda 30. haftadayım ve her şey yolunda görünüyor. fakat şunu merak ediyorum epiduralle uyuşturulduğunda ıkınma problemi yaşanıyor mu?
Teşekkürler Buyago. O halde hafifletilmiş sancı ile normal doğum yapıyoruz demek oluyor öyle mi?epidural normal doğumda agrı tamamen geçmiyor sancı geçse normal doğum olmaz zaten
Aynen öyle canım , sezeryandaki gibi bişey hissetmiyorsun cinsi değil, normal doğum sonuçta çünküTeşekkürler Buyago. O halde hafifletilmiş sancı ile normal doğum yapıyoruz demek oluyor öyle mi?
Merhabalar..Merhaba,
Ben de epidural ile normal doğum isteyenlerdenim. Şu anda 30. haftadayım ve her şey yolunda görünüyor. fakat şunu merak ediyorum epiduralle uyuşturulduğunda ıkınma problemi yaşanıyor mu?
Merhaba,Merhabalar..
Epidural normal dogum tavsiye ederim ben de. Yalniz bir arkadas sanci gecmiyor diye yazmis. Igne vurulduktan 10-15 dk sonra sancin kesiliyor tamamen..
Uyusma oldugu icin hissetmiyorsun ve ikinmada ister istemez zorluk cekiliyor. Masaallah benimki cok kolay oldy. Tek zorlugu ikinma olsun. Cok rahat bir dogum sekli.. Hayirli dogumlar dilerim. Saglikla kucaginiza alirsiniz insaAllah bebeginizi..
.Hem bebeğim dönmedi hem de suyu çok fazla değil.Bu koşullar değişirse doktorum ile epidurali konuşmadık ama epidural ile normal doğum istiyorum.Zor olabilir ama sonrasının rahat olacağını düşünüyorum ve de koşullar uygunsa en sağlıklı yöntem olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?