- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
- Konu Sahibi yaseminsen
-
belden iğne yapılıyormuş, alt taraf uyuşuyor. bizim hastane arada seminer yapıyor oradan biliyorum. ama belli bir açılma olunca yapılıyormuş iğne. doğum ayrı dert, o iğneyi yaptırmak belden ayrı dert. Allah yardım etsinEpidural normal dogum nasıl oluyor
Normal doğum yap. Ben doğurduysam sende doğurursun. Vücutda temizleniyo hem adı üstünde normal doğum. 17 yaşındayım. Sende yaparsınBen çok korkuyorum bu yüzden epidural sezeryan düşünüyorum
Emziriyor olacağımız için kafein tüketmemiz doğru mu?Arkadaşlar epiduralden spinalden kesinlikle korkmayın artık butun anestezi uzmanları bu konuda basarılı ve tecrübeli yok felç yok bel ağrısı yok fıtık böyle yan etkiler yok kulaktan dolma seylere inanmayın.. Tek olabilecek sıkıntı sonrasında bol su ve kafein Tüketilmez ise ciddi baş ağrısı... işlem yapılırken de normal iğneden daha az acıtan bir işlem
Mecbur tüketiliyor bi hafta kadar herkes tüketiyor en az 3 litre suyla birlikte eğer tüketmezsen minoset gibi kafein içerecek ilaçlar veriliyor kaçış yok cunku dediğim gibi tek buyuk sıkıntı çok şiddetli baş ağrısı olabiliyorEmziriyor olacağımız için kafein tüketmemiz doğru mu?
biraz daha anlatırmısın canım zahmet olmazsa ? ne kadar sürdü, hastaneye nezaman gittin ? o iğne can yakıyor mu ?epidural ile normal doğum derim ben çok güzeldi çok rahattı ama bence doktor ve ebe de çok önemli
Bışeycik olmuyooo :)normal isterdim ama çok korkuyorum çokk
37+1 de suni sancı ile doğum yaptım sağlık sorunlarımdan dolayı ama 2 cm açıklığım vardı sancıyla ya da suyumun gelmesiyle gitmedim hastaneye planlı normal doğum oldu benimki :) iğneği takarken hareket etmemen lazım onun dışında herhangi bi acı hissetmiyorsun istediğim zaman ilaç verdiler sancım hafifledi başka bi şey sormak istersen yazarım bir avazda kurtulursun inşallah sen ve diğer bekleyen anne adaylarıbiraz daha anlatırmısın canım zahmet olmazsa ? ne kadar sürdü, hastaneye nezaman gittin ? o iğne can yakıyor mu ?
teşekkür ederim canım. ben clexane kullanıyorum birde bu takılıyor kafama. coraspirini kestik. ama iğne sonuna kadar devam. kanı fazlaca sulandırıyor ama dr. um normal doğuma engel değil dedi. bir çok kişi bu sebeple sezeryan öneriyormuş. bende gerçi normal istiyorum herşeye rağmen. aslında hergün kendim yapıyorum iğnemi ama o iğneden nedense korktum. bakıp görücez bakalım :) Allah bizide kurtarsın inşallah37+1 de suni sancı ile doğum yaptım sağlık sorunlarımdan dolayı ama 2 cm açıklığım vardı sancıyla ya da suyumun gelmesiyle gitmedim hastaneye planlı normal doğum oldu benimki :) iğneği takarken hareket etmemen lazım onun dışında herhangi bi acı hissetmiyorsun istediğim zaman ilaç verdiler sancım hafifledi başka bi şey sormak istersen yazarım bir avazda kurtulursun inşallah sen ve diğer bekleyen anne adayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?