- 13 Temmuz 2015
- 62
- 8
- 6
- Konu Sahibi yaseminsen
-
İnşallah rahatlıkla normal yoldan doğumunu yaparsın canım biz dualarla hep yanındayız zaten. Allah'ın izniyle haftaya kucağında olacak bebişinNe kadar şanslısınız,Rabbim bebeğinizle ve eşinizle sağlıklı,mutlu,huzurlu bir hayat versin.Bu kadar hemoroid acısı çekmeme rağmen,bu halde normal doğum yaparsan kuyruk sokumunda kadar dikiş atılır gibi korkutucu şeyler söylenmesine rağmen,Allah'tan hayırlısıyla normal doğumu istiyorum.İnşallah birkaç hafta sonra sizin gibi yazabilirim..
Inşallah arkadaşım sezeryan hakkımda hayırlısıysa o olsun yeter ki sağlıkla kucağıma alaym ve acılarım dinsin...İnşallah rahatlıkla normal yoldan doğumunu yaparsın canım biz dualarla hep yanındayız zaten. Allah'ın izniyle haftaya kucağında olacak bebişin
ben varımEpidural normal doğum düşünen var mı kızlar
bizim hastane arada seminer veriyor. doğum şekli emzirme vs. bunuda anlattılar. riskin olması tamamen anestezi uzmanına bağlı. eğer yanlış bişi yaprsa basit bir operasyon bile kötü bişiyle sonuçlanır. hastane ve dr. a güveniyorsanız risk ortadan kalkabilir. bize anestezi uzmanı anlattı ben ikna oldum açıkçası. şimdiye kadar bir sürü yapmış zaten kendisi.Elidural in felc riski varmis. Normal dogum en iyisiiii
o korkular pskolog eşliğinde geçecek bişi yok. sonuçta başa ilk gelen bişi zaten ürkütücüdür. bu sezeryandada olsa normal doğum da olsa gayet korkutucu. ama tabiki bi şekilde aşılır. pskolog acımıcak korkma dese ne olurki :) sezeryanda bence korkunç farklı değil bence. ama tabi bu korkular normal ben rahattım ooohhh keyfim yerindeydi diyene inanmam :)Evet ama keyfiyen normal doğumun dışında bir doğum seçmek pek mantıklı değıl. Normal doğumun avantajı çok. Sorun sadece korku ise bir psikologtan yardım alınmalı.
Ben korkmadım canım ? Inanmayacak mısın şimdio korkular pskolog eşliğinde geçecek bişi yok. sonuçta başa ilk gelen bişi zaten ürkütücüdür. bu sezeryandada olsa normal doğum da olsa gayet korkutucu. ama tabiki bi şekilde aşılır. pskolog acımıcak korkma dese ne olurki :) sezeryanda bence korkunç farklı değil bence. ama tabi bu korkular normal ben rahattım ooohhh keyfim yerindeydi diyene inanmam :)
Allah yardımcımız olsun
beni ilgilendirmez canım korkup korkmadığın ne mutlu sana o zaman :) senle bunu tartışacak değilim :)Ben korkmadım canım ? Inanmayacak mısın şimdi
Madem kimsenin korkup korkmadığı seni ilgilendirmez o zaman korkmadım diyene inanmam demenin mantığı yok. Madem tartışmak istemiyorsun çocuk çocuk tavırlar sergileme :)beni ilgilendirmez canım korkup korkmadığın ne mutlu sana o zaman :) senle bunu tartışacak değilim :)
sen ne kadar tuhaf bir insansın ya sıktın gerçekten çocuk sensin tamam mı buarada ben korkmuyorum deyip çocukça tavır sergileyen sensin bence yaşın kaç bilmiyorum ama.Madem kimsenin korkup korkmadığı seni ilgilendirmez o zaman korkmadım diyene inanmam demenin mantığı yok. Madem tartışmak istemiyorsun çocuk çocuk tavırlar sergileme :)
madem bukadar korkusuzsun niye epiduralden korktun riskli diyordun az önce bak sende bişilerden korkuyorsun demekki. madam cesurMadem kimsenin korkup korkmadığı seni ilgilendirmez o zaman korkmadım diyene inanmam demenin mantığı yok. Madem tartışmak istemiyorsun çocuk çocuk tavırlar sergileme :)
Bi sorun olmadığı sürece normal doğum tercih edilmeli işin içinde korku varsa bi psikolog yardımı ile atlatılmalı dedim ben Madem bi sıkıntın var Allah şifa versin istediğin doğumu yap sana engel olan kim.madem bukadar korkusuzsun niye epiduralden korktun riskli diyordun az önce bak sende bişilerden korkuyorsun demekki. madam cesur
lütfen söyler misniz bu arkadaşa bir daha benden alıntı yapmasın rica ediyorum. hala cicimli konuşmaya devam ediyor. bu mu buranın kalitesi ?Hanımlar, hamilesiniz ve stresiniz olması, endişeleriniz olması doğal, rica ediyorum tartışıp birbirinizi incitmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?