Hangi korunma yöntemi güvenli

akşamlar kocişden küsme yöntemi

Valla en basından itibaren takip kontrol etmemize ragmen hamile kaldim şok olduk nasil oldu diye o derece dikkat ediyorduk olacagi varmıs oldu 8 aylık oldu bile bebegim uyuyor iceride 8 aydır da huysuz bebek yöntemiyle korunuyoruz annesiyle babasi 1 metreden fazla yakinlassa aglamaya başliyor uyuyorsa uyaniyor adeta seksörlü. Baska yontemleri de saglik sorunlarimdan dolayi kullanamiyorum aynı yöntemden devam bu sefer bir kaza olmaz umarim

Prezervatif en iyisi görümcem spiral taktırdı 3 yıl kullanmış adet i 15 günde bir olmuş spiral i çıkartirdi doğum kontrol ilacı kullandi kilo yaptı kol alti implant korumuyor arkadaşım ı korumadi hamile kaldı spiral taktiran arkadaşım var oda onu korumadi ben de mejbur prezervatif kullanıyorum bende hiç sevmiyorum ama mejburuz

yüzde yüz korunma yöntemi yok diye biliyorum en azndan bizler için.prezevatifn bile yırtılma vb.riski var biz onu yasadık cok.yinede kalite bi marka alanız cok onmli ondada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…