hangi meslek sahibini tercih edersiniz?

selenal23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
19
0
86
Ankara
evli olanlarımız şu an bekar olsalar kendi eğitim durumları ve yaşantıları bakımından hangi meslek sahibiyle evlenmeyi isterdi aynı zaman bekar olanlarımız hangi meslek sahibiyle evlenmek istersiniz..???CADIARZU

Bence memur eşi olmak çok güzel mesai saatleri belli.
Hafta sonu evde, resmi tatili vs en güzeli gibi geliyor bana.

eşimden başka kimseyle evlenmek istemezdim de;
eşimin de babası gibi asker olmasını çok isterdim....

ben yüksek mühendisim eşim olacak kişinin aynı meslekte olmasını hiç istemedim..her görüşe saygım vardır fakat bir hayat görüşüm vardır daima davul bile dengi dengine..hem aile larak hem eğtim hem karakter..eğtim durumu olarakta aile durumu olarak ta hep dengim olan insanları seçtim çok şükür...şu an ki sözlümün mesleği asker maalesef çok yorucuda olsa. .inşallah berber omuzlayacağız..

ben açıköğretim işletme 3 sınıfta okuyorum nişanlım makine müh uyum anlayış olduktan sonra meslek farketmez benim için

eşim elektronik teknikeri işlerin,n yoğun olması nedeniyle eve geç gelir onun dışında bir sorun olmaz evlilikler iyi gidiyorsa meslek sorun olmaz bence

bende memur olmasını isterdim erkek arkadaşım ve ben işletme mezunuyuz ama daha iş bulamadık hayırlısı bakalım...

ben asker eşi olmak isterdim... aynı zamanda da asker eşiyim kaydirigubbakcemile2

şu çevremdeki ukela hatunlara inat elektrink elektronink meendisi olsun isterdim....

şu çevremdeki ukela hatunlara inat elektrink elektronink meendisi olsun isterdim....

Heeee beni diyor bu kadın..
Yine kıskançlık yine fesatlık..:mymeka:
Elektirk elektronik mühendisi olan kocemden memnunum ama kendisi uzman doktor olsaydı da hayır demezdim kanımcahihoyyyt

mühendiis olsun isterdim ki öle inşaat mühendsi,ama bu kadar yoğun olcağını bilsedim başka şey isterdim....sengözlerimebaksanab

kermit nirde ?? gelsede döktürse şu hayallerini prensini...
ben mi ne isterdim? keni işini yapmamasını yani çalışan olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…