hangi meslek sahibini tercih edersiniz?

iyi adam olsun yeter napim mesleğini....ama kendi işi olsun isterdim....

ben soruyu ters cevaplamak istiyorum: doktor olsun asla istemezdim; keşke başka bi meslekten olsaydı da daha rahat bi hayat sürseydik...

ben soruyu ters cevaplamak istiyorum: doktor olsun asla istemezdim; keşke başka bi meslekten olsaydı da daha rahat bi hayat sürseydik...

bende aynı fikirdeyim bıktım icaplardan gecenin bir yarısı telefon sesiyle uyanmaktan çok saygın bir meslek ama dışarıdan gözüktüğü gibi kolay değil:çok üzgünüm:

ben doktor olmasını istemem.aynı sektorden olmayalım mümkünse...boyle iş adamı felan olsun armatör(arkadasımn kı oyle))) :)

valla ikimizde aynı meslekteniz
hangi meslek sahibi olsaydı diye hiç düşünmedim...
ama sinirleri aldırılmış bir adam olsaydı fena olmazdı yani..

daha bir ay önce reddettigim yakışıklı savcı şansını birkez daha denemek için tekrar bir girişimde bulunurmuki fisfisfis

ben tercihimi yaptım.iş adamı eşim.çok çalışması dışında şikayetim yok.
biraz hırslı yapılı bir insanım,onun için doğru tercih yaptığımı düşünüyorum.

Benim öyle bir takintim yoktu ve hala da yok, esimi cok seviyorum, isinin bazi kisimlari beni hosnut etmiyor ama bilerek evlendim...Askiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiii coooooooooooooooooook seeeeeeeeeeeeeeeeeeevviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyooooooooooooooooooooruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

huy olarak anlaşmak onemli die dusunuyorum ,
maddi acıdan geliri yuksek biriyle evlenmek belki iyi oluabilir ama çok kaba olacak ama bilekten dirsege kadar altın bileziğin olmuş ama huzurun mutlulugun kalmams ne öenmi var ki ??!!!
tabıkı arada sevgi-saygı olduktan sonra huzur ve mutlulukta olur.. herkesın kendı tercihi tabıkı...
bu arada benım eşim ,askeri personel...

kendimize ait şirketımız var ve eşim hep çok geç geliyor.
açıkcası hep subayla evlenmek istemişimdir.ama kısmett iştee :roflol::roflol:
kocamdan çok calısmasının dısında memnunummmŞeniz

doktor,mühendis,pilot,aktör,fabrikatör....
klas meslekler........:lepi:

ötekileride mutlu etmek adına : kocam inşaat işçisi olsun isterim :) diyim bari......:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…