Hangi renk olmalı?

CBFD93F1-9758-4834-A8C0-7E862003E2A9-1004-000000577007579C.webp
148D647F-95F0-467B-A784-474DE233CE14-1004-000000579587EE48.webp
Evimiz kira oldugu icin, sampanya rengi ev sahibinin boyattigi gibi.. yarin kendi evimiz olursa renkli boyatmak istiyorum
Yukarida arkadaslardan birine simdiki koltuk takimi attim . Chesteer. Ama yeni alacagimda chester dusunmuyorum acikcasi. Bi bak istersen
Gördüm şimdi. Ben zaten chester mobilya sevmem.:KK45: Turuncu nasıl?:KK53:

Kızlar koltuklarimda problem oldugu icin , firma baska model secebilecegimizi söyledi. Fakat ben perdelerimi koltuk rengiyle bir yaptirmistim. Resmini atacagim. Sizce perdelere uygun nasil renk kombini yapabilirim. Bu sefer koltugu perdelerin renginde secmeyip, perdeyle haliyi ayni renk yapsam mi ?Koltuk takiminin rengini ne secebilirim?

Tesekkur ederim:KK36:
hardal ya da sari tonları güzel olur

Benim koltuklarım sarımsı bir renk tam adını bilmiyorum. Halımda koltuğumun sarısından var bir de ilave renkler var. Halının içindeki Eflatuna benzer rengin aynısından da fon perdelerim var. Anlatınca tuhaf gibi oluyor ama herkes çok beğenir güzle duruyo.
Yanlış görmüyorsam yeşil gibi bir rengi var fon perdenin. Mint mı acaba? Mintle mor güzel oluyor mesela. Yani o tonlarda koltuk uyar. Alacağın halı da da hem perdenim hem koltuğun resmi olursa uyumlu olur. Ama tonları yakın tutturman lazım

Benim koltuk bu ama pembe değil koyu kahve açıl renk olan yerler deri silinmeside kolay belki böyle üst kısmı deri alabilirsin açık renk olur oraları boğmaz odayı ;) oturulan yerde koyu olur

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 65
Yeşil ve sarı birbirine çok güzel uyum sağlıyor.
İki rengi barındıran koltuk takımı düşünebilirsin

Pembişim koltuğunu yeşil almaktan vazgeçmen çok iyi olmuş :)))) yeşil sarıyla güzel olur. Hardal rengi, altın sarısı, normal sarı.. Krem rengi de olur ama kullanabilirsen.. Şahsen ben o konuda kendime güvenemedim :)

Pembişim koltuğunu yeşil almaktan vazgeçmen çok iyi olmuş :)))) yeşil sarıyla güzel olur. Hardal rengi, altın sarısı, normal sarı.. Krem rengi de olur ama kullanabilirsen.. Şahsen ben o konuda kendime güvenemedim :)
Yaa simdi yesili kremle kullaniyorum, yesil hic kirlenmiyor ama krem beni mahfetti!
Ila bi yere yesil koymak zorundayim en azindan minderleri belki o renk yaptiririm .. leke tutsun istemiyorum acik renk olacak insanlar gelecek pasta börek yemeye, cocuklar dusurecek pastayi keki :)) sonra ugras durr.

Back
X