- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
Yok ben perdelerden bahsediyorum fonlardanYeni koltuklarin basinda nobet tutucam yemin ederim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben perdelerden bahsediyorum fonlardanYeni koltuklarin basinda nobet tutucam yemin ederim :)
Gördüm şimdi. Ben zaten chester mobilya sevmem.Evimiz kira oldugu icin, sampanya rengi ev sahibinin boyattigi gibi.. yarin kendi evimiz olursa renkli boyatmak istiyorum
Yukarida arkadaslardan birine simdiki koltuk takimi attim . Chesteer. Ama yeni alacagimda chester dusunmuyorum acikcasi. Bi bak istersen
Haa anladim ben simdii :))) fonlar herzaman degisir koltuk degismez tabii. Bak benim aklima yattiYok ben perdelerden bahsediyorum fonlardan![]()
hardal ya da sari tonları güzel olurKızlar koltuklarimda problem oldugu icin , firma baska model secebilecegimizi söyledi. Fakat ben perdelerimi koltuk rengiyle bir yaptirmistim. Resmini atacagim. Sizce perdelere uygun nasil renk kombini yapabilirim. Bu sefer koltugu perdelerin renginde secmeyip, perdeyle haliyi ayni renk yapsam mi ?Koltuk takiminin rengini ne secebilirim?
Tesekkur ederim![]()
Olabilir neden olmasin. Inan bayilarak aldim ama iki defa sifir chsterr getirdiler, hep dikis atti. Nefret ettim oyuzden daha kullanisli bisey alirim simdi. Gornusten cok kullanisida onemli, muzeye koymayacagim dimiEki Görüntüle 2086288 Eki Görüntüle 2086289
Gördüm şimdi. Ben zaten chester mobilya sevmem.Turuncu nasıl?
![]()
Çok koyu beğenmedimVallah bu kadar sigdi diger koltugumda krem
Lekeleniyor ama belli olmuyorÇok koyu beğenmedim![]()
Benimde koyu kahve oturulan kısmı ust kısmı krem ama benim tül perden uçuk pembe öyle fonumda yok sadece stor var oda kahveLekeleniyor ama belli olmuyoroyuzdenn
seninkilerde fena degilmis :)Benimde koyu kahve oturulan kısmı ust kısmı krem ama benim tül perden uçuk pembe öyle fonumda yok sadece stor var oda kahve
Yaa simdi yesili kremle kullaniyorum, yesil hic kirlenmiyor ama krem beni mahfetti!Pembişim koltuğunu yeşil almaktan vazgeçmen çok iyi olmuş :)))) yeşil sarıyla güzel olur. Hardal rengi, altın sarısı, normal sarı.. Krem rengi de olur ama kullanabilirsen.. Şahsen ben o konuda kendime güvenemedim :)
Veriyim canim :)) senin koltuklarin ne renk kiBence sen o fonları bana ver bende aynı bu renkte fon düşünüyorum sen herşeyi farklı istedğin renk yaparsın![]()