- 30 Eylül 2017
- 763
- 503
- 103
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
Bej,hardal sarısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hardal sarısı yeşil karışık :) yani bir tekli bir üçlü hardal bir tek bir üçlü yeşilVeriyim canim :)) senin koltuklarin ne renk ki
Yaa benimde 3 tanesi yesil bir tanesi kremHardal sarısı yeşil karışık :) yani bir tekli bir üçlü hardal bir tek bir üçlü yeşil
Evet begendim canim baktim simdi netten :) ama bizim firmanin urununden almak zorundayiz , bana kalsa kelebekten alicaktim ozman.Koltuklar koyu turuncu. Arka yastıklar perdenin yeşilinden :)))) mondi Pierro koltuk takımını alın halısı da var . Çok güzel bi kombin olur
Bence turuncuyla çok güzel uyum oluyor yinede . Olmadı en fazla hardal. Bunun içinden görünecek şekilde ince tülle birleştirin perdeyi beraber bağlayın oda aldığınız koltuğun renginden. Çok zengin duruyor hem.Evet begendim canim baktim simdi netten :) ama bizim firmanin urununden almak zorundayiz , bana kalsa kelebekten alicaktim ozman.
10 bin tl ydi. Bayilmistim
Koltuğunu zaten aldın mı sen şmdi anlamadım ben :)) krem kullanıyorum dedin?Yaa simdi yesili kremle kullaniyorum, yesil hic kirlenmiyor ama krem beni mahfetti!
Ila bi yere yesil koymak zorundayim en azindan minderleri belki o renk yaptiririm .. leke tutsun istemiyorum acik renk olacak insanlar gelecek pasta börek yemeye, cocuklar dusurecek pastayi keki :)) sonra ugras durr.
Gercekten harika duruyor :) bir de yakından görsen, çok hoş duruyor :)
Bej, ya da açık vizon güzel olacaktır. Güle güle kullanmanızı dilerim :)Yesil zor bir renk gelsem mavi alsam olmaz , biraz sari ile olabilir dedim . Antrasitde olabilir diye dusundum . Biri gelip bune rengarek derse üzüĺürüm..
Haki ile moru yanyana düşünemiyorumAcik renk krem gibi.
Ayol mor biraz iddali olmazmi :)
Canim biz chester alduk 3 tanesi yesil bir tanesi krem fakat iki kere degistuler dikiste hata oldu. Simdi firma istedigimiz baska bir model verecek :)Koltuğunu zaten aldın mı sen şmdi anlamadım ben :)) krem kullanıyorum dedin?
Tesekkur ederim daha iyileri sizin olur insallahBej, ya da açık vizon güzel olacaktır. Güle güle kullanmanızı dilerim :)
Seninki o model miGercekten harika duruyor :) bir de yakından görsen, çok hoş duruyor :)