- 21 Nisan 2018
- 8.221
- 30.276
- 548
- 36
Insan keşke ailesini seçebilse..Senin babanda biraz kendi babami gordum, ozellikle maddi konularda ama bizim yasadiklarimiz daha ileri boyuttaydi tabi. Esin hakli, sen artik kendi evinin huzurunu dusunmelisin, boyle yaparak onu ezdiriyorsun. Ayni seyi esin yapsa yine yorumumum ayni olurdu. Gezmeyi biliyorsa, doktora da gitmeyi bilsin. Taksi de mi cagiramiyor? Insan kendi cocugunun huzurundan once kendi keyfini dusunmemeli. Bosver, esine nasil istersen oyle davran de. Kendini de bos yere uzme.
Söyledim eşimede üvey annemide aradım kibarca olup olmadık saatlerde arıyorsunuz mesela bugün adam öğle yemeği yemedi direk oraya geldi dedim. Olaylarıda anlattım lütfen ben kırmak istemiyorum babamı sen güzel bir dille konuş dedim.Babana bir şey söylemene gerek yok bence .
Eşine söyle senin hatrın için bir şeyleri görmezden gelmesin artık.
Demeyeyim dedikçe tepemize çıktılar bu kaç oldu maddi anlamda bizi somürmeye çalışıyorlar farkındayım. Manevi anlamda evliliğimi el birliğiyle bitircekler bu gidişle. Ya bakıyorum eşimin ailesine annesi tek yaşayan bir kadın bizden bir çöp istemez. Hastaneye gider postaneye gider yağmurda çamurda işe gider bir kere gel beni al gel beni hastaneye götür dediğini duymadım.Esin haklı ama işte oda baba bişey denmez en iyisi esin musait degilim falan desin yada esinizi hiç muhattap etmeyin siz musait değil filan deyin ozman vazgeçer heralde aramaktan
Bazı insanlar öyle oluyor yaaa hiç onun için eşinle kötü olma adam yine iyi dayanmış sen bilirsin cnm ne istiyorsan öyle yap deDemeyeyim dedikçe tepemize çıktılar bu kaç oldu maddi anlamda bizi somürmeye çalışıyorlar farkındayım. Manevi anlamda evliliğimi el birliğiyle bitircekler bu gidişle. Ya bakıyorum eşimin ailesine annesi tek yaşayan bir kadın bizden bir çöp istemez. Hastaneye gider postaneye gider yağmurda çamurda işe gider bir kere gel beni al gel beni hastaneye götür dediğini duymadım.
Neden benim babam böyle düşüncesiz anlamıyorum. Cok mu zor hergün arayıp hastaneye götür demek yerine ameliyat olmak.
Secemiyorsan hak ettigi gibi muamele gostereceksinInsan keşke ailesini seçebilse..
Babam başka şehirde iş aldı ortakla birlikte inşaat işiyle uğraşıyor. Kendi çalışamadığı için arabasını ortağı ile o şehre yollamış lazım olur diye başka kimsede araba yok.Babanızın araba ne oldu seçime hastaneye neden araba ile gitmiyor
Bir de tamir parasını verdi mi
Yani Adam 3 e mal olur ben veririm dedi de 15 tuttu ise zor tabii tadilata başlamadan fiyatı kadar konuştunuz mu
Babamın da bel fıtığı var her yere araba ile gidiyor hastaneye de kendisi gidiyor 70 yaşında kalbinde pil var bel fıtığı var ama kendi işini kendi yapıyor yapamadığı yerde parasını verip yaptırıyor
Babanın eşi de varmış örneğin oy vermeye eşiyle neden gitmemiş araba var diye mi eşini çağırmış
Bir de işe Nasıl gidiyor madem durumu kötü olsun ameliyatını
Eşimin ailesi çok iyi. Kayinvalidem melek gibi hergün gitsek gelse neden demem gerçekten allah razı olsun elleri öpülesi bir insan. Onun ailesi iyi anlayışlı ben hiç tepki vermedim. Bir tek babasını sevmem kayinvalidemle ayrılar. Eşim gider babasına beni zorlamaz gel gelme diye.Insanlar ilişkilerini kendileri yönetmeli bence. Esin saygılı bir şekilde gelemem, yapamam, ya da meşgulum diyebilir. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim konuya objektif yaklaşımınızı tebrik ediyorum. Kadının babası amrivaki yapınca genelde kadın sınırını çizer ama erkek olsaydı babam da babam vay benim babam diye ortalığı yıkardı. Eşinize sen bilirsin beni uyandırmadan istersen mesafeni de koy diyebilirsin. Ama aynı alan-ı gerektiğinde esin de sana taniyor mu bir düşün.
tamir parasını vermedi. Çok utanarak söylüyorum ben babamın tek çocuğuyum haliyle oğlum tek ve ilk torunu. Ona bir zıbın dahi almadı. Maddiyatı geçtim kesinlikle ama eşimin ailesi altınını taktı gardolap dizdiler resmen beşiğini herşeyini aldılar. Eşim bu konuda tek birşey demedi ama ben içten içe eziliyorum...Babanızın araba ne oldu seçime hastaneye neden araba ile gitmiyor
Bir de tamir parasını verdi mi
Yani Adam 3 e mal olur ben veririm dedi de 15 tuttu ise zor tabii tadilata başlamadan fiyatı kadar konuştunuz mu
Babamın da bel fıtığı var her yere araba ile gidiyor hastaneye de kendisi gidiyor 70 yaşında kalbinde pil var bel fıtığı var ama kendi işini kendi yapıyor yapamadığı yerde parasını verip yaptırıyor
Babanın eşi de varmış örneğin oy vermeye eşiyle neden gitmemiş araba var diye mi eşini çağırmış
Bir de işe Nasıl gidiyor madem durumu kötü olsun ameliyatını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?