Hic kullanmadim ama bu forumda vaginal bir aparattan bahsetmislerdi
3 aylik igne guvenilir ama yan etkileri varmis. sorun olmaz diyorsan bi arastir bence.
kolun icine cubuk takilarak da bir yontem var yine guvenilir.
Kendini toparlayana kadr esine birak bu isi
çektiğimden midir bilmiyorum hormonal yöntemlere çok karşıyım, ilaç iğne vs...
spiralden çok memnunum kendi adıma, bilsem bebekten önce taktırırdım
sizin durumunuzda doktor birkaç ay beklemek gerektiğini söylemiş
o zamana dek eşiniz korunabilir diye düşünüyorum.
emziren annelerin kullandığı haptan başka çareniz kalmıyor o zaman
aylık ve üç aylık iğneler her ay bir tane bir tane içtiğiniz haplardaki hormonu birden yüklüyor vücuda, emzirecekseniz sakıncalı...
telefonunuza alarm kurun her gün yatmadan önce için bir tane
Bu deri alti implanti varmis ona baktm smdi degisik bi yöntemmis bide onu doktora sorayim 3 yil etkiliymis.
ama işte emzirme faktörü var :) eğer emzirecekseniz doktora bu bilgiyi de vermenizi tavsiye ederim.
Internetten arastirdigm kadari ile emzirenler kullanabliyormus ama evet yinede bi danismak lazim.
evet ben de merak edip baktım şimdi öyle yazıyor ama sormakta fayda var :) evlenmeden önce aile hekimine doğum kontrol hapları kilo yapıyor mu diye sorduğumda İlber Ortaylı edasıyla şimdiki hapların östrojen içermediğini o durumların geçmişte kaldığını söylemişti. 6 ayda 6 kilo alıp yanına gidince de beni "jinekoloğa gitsene sen" diye başından savmıştı
Haklisin canim kullannlardan cok duyuyorum kilo aldirdigini benim ablamda kullanmisti baya kilo yapmisti onda da .
Sonucta hormon iceriyor ben az cok ilaclardan bliyorum 45 li kilolardan serumlar sayesinde 70leri görmüstüm.
Almasi kolay ama vermesi zor insallah güvenlir bi yöntem bulablirm
aslında biraz bünye meselesi, hiç etkilenmeyen hatta kilo veren örnekler de var, inşallah içine sinen ve güvenilir bir yöntem bulursun, aslında erkekler de bir süre fedakarlık etse ne olur sankisonuçta lohusalık, iki çocukla uğraşmak... cinsel yaşamın eski düzenine oturması zaman alacak, spirale kadar geçmesi gereken sürede de eşin sorumluluğu alsa o kadar hormonla uğraşmasan belki daha iyi olur.
çok müdahil oldum kusura bakma, en iyi yöntemi sen belirleyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?