- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.056
- 448
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
her konusunda asgari 3 talipten bahsediyor ve bize yazmadığı onlarca talibi olduğunu belirtmiş. Adriana Lima sanki , konu güzel olup olmaması değildi sadece aynı anda bir çok erkekle flört edip burada saf ayağına yatarak konu açması. Bence bizi delirtmek için alay ediyor. Her konusunun sonu kaos çünkü. Çirkin değil ama aşırı güzel de değil normal, ona ayılıp bayılanları görmek lazım tabi. Muhtemelen internetten buluyor başka izahı yok.Resmî ifşa olmuş ben de merak edip baktım ama bence güzel kız valla
Hakikaten yaSizin ordan seçemediğinizi biz burdan nasıl seçelim hadi seçtik bizim seçtiğimizle mi evleneceksiniz daha çok aday varmış işiniz çok zor ama bence sizle evlenecek adamın işi daha zor
Üyelik istiyorÜye olmadan bakamıyor muyuz bu dediğiniz siteye yaa çatladım merakımdan
Ben üzüldüm ya gelinliği bile hiç giyilmeden satılığa çıkmış. Bi de merakıma yenik düşüp baktım ama keşke ifşa edilmeseydi. Özel hayat sonuçta. Kendimi yerine koyunca üzüldümher konusunda asgari 3 talipten bahsediyor ve bize yazmadığı onlarca talibi olduğunu belirtmiş. Adriana Lima sanki , konu güzel olup olmaması değildi sadece aynı anda bir çok erkekle flört edip burada saf ayağına yatarak konu açması. Bence bizi delirtmek için alay ediyor. Her konusunun sonu kaos çünkü. Çirkin değil ama aşırı güzel de değil normal, ona ayılıp bayılanları görmek lazım tabi. Muhtemelen internetten buluyor başka izahı yok.
Ben de meraktan üye oldumSırf merakımdan üye oldum valla
Evet haklısın yaa kendimi onun yerine koyunca üzüldüm aslında ifşa olmasına ama merakıma da engel olamadım işteBen de meraktan üye oldumben de hem hoş değil kız ifşa oldu diyorum içimden hem de koşa koşa gidip bakıyorum
evet üzücü ben de merakıma yenik düşüp baktım , hayalkırıklıklarına bir şey diyemem. Sadece açtığı konularla bizimle kafa bulduğunu düşünüyorum artık.Ben üzüldüm ya gelinliği bile hiç giyilmeden satılığa çıkmış. Bi de merakıma yenik düşüp baktım ama keşke ifşa edilmeseydi. Özel hayat sonuçta. Kendimi yerine koyunca üzüldüm
Ben de konuyu silsin diye mesaj attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?