- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
- 63
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah, ne güzelOnu sonradan farkettim ha kıskanmısım14 senedir aynı adamla birlikteyim hala ağzını yerim diyorum gelmiş bana hiç birşey hissetmediği adamlar için kıskanıyorsun diyor yazık
evet ben de başkaları ne der diye korkuyorumBaşhekim hariç diğer ikisi olabilir ... sonuçta yaş olarak ve statü olarakta uygunlar...başhekimle evlenirsen adamın çevresi için para ve mevki için evlilik yapmış basit kadın olacaksın ve emin ol kulağina getirilcek şekilde bu muhabbetler dönecek
Hakkatenİyi ki flörtleşmiyorsunuz.
Birçok kişi duyguların öneminden bahsetmiş zaten ben buna değinmeyeceğim.Neden ? ciddi soruyorum
Beni kınayan benım köynemi giysin
evet ben de başkaları ne der diye korkuyorum
Ates olmayan yerden duman cikar mı daş yere düşmeden cıngırdar mı müge aplaDur dilimin ucuna gelsin de sölimmm, ne diyecektim unuttum ya
Bende olmadıgını nerden biliyosun şekerimUtan utan, millet takım kuruyor. Sen hala...
Tüm konuyu okudum merak etmeyin.siz yazılanı okumuyor musunuz ben onlara istemediğimi söyledim ikna etmeye çalışan onlar
Üç kulüf bir Elham okuyarak bahsedebılırsın bence. Felak ve nas suresi de olur. Ozaman degmez nazarBende olmadıgını nerden biliyosun şekerim
Nazar değmesin diye millete afişe etmiyorum sadece
10 dk mı? Hakaret resmen ne o öyle çirkin gibiDiğer kızlar;
Aday bulma 2 yıl
Tanisma 1 yıl
Flört 2 yıl
Nişanlılık 1 yıl
Toplam süre: 6 yıl
Toplam aday: 1
Üşüyen prenses;
Aday bulma 10 dk
Tanisma flört Nisan asamalari yok adamlar varını yoğunu ortaya koyuyor gerekirse salisesinde evlenmek için can atıyor
Topla süre: 2 saat civarı
Toplam aday: 3+
Bende anlamıyorum kaç konu okudum Allah im secilemeyen yeni yeni adaylar. Allah bereket versin kardeş. Başka ne denebilir
Cıks olmazÜç kulüf bir Elham okuyarak bahsedebılırsın bence. Felak ve nas suresi de olur. Ozaman degmez nazar
Hadi inşaallah umutsuz evlen git de yengen bir insan yükünden kurtulsun evde.Cıks olmaz
Ondan sonra her selam veren erkek için konu açıyo diye adım çıkar
Merak etmeye devam et tatlım sen buraya bim bam bom çatlasın dostlar, benimde artık bir sevgilim var diye konu açmam yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?