Biliyorsa mesela kız varken söylemiyor biri derse şşth diyo,kısaca etkilemeyi iyi biliyor.gerektiği zaman çok iyi kibar taklidi yapıyorküfürbaz biriyle asla birlikte olmak istemezdim
Sulunun suyunu nasıl alabilirizValla ben kılıbık biriyle yapamazdım ve yapmadım da. Erkek dediğin insanın ağırlığı olacak azıcık.. İkisini de istemezdim. Biri sulu diğeri kılıbık geldi.
Sulunun suyunu nasıl alabiliriz
bir süre sonra söyler... "ay yanlışlıkla kaçtı ağzımdan pardon "der.Bir süre sonra rahatlar istediği gibi söyler.Bilemiyorum ben çok rahatsız olurum yani şu saydığın iki tiple de olmazdımBiliyorsa mesela kız varken söylemiyor biri derse şşth diyo,kısaca etkilemeyi iyi biliyor.gerektiği zaman çok iyi kibar taklidi yapıyor
Ya bu ikisi birbirine Zıt değil mi sen ve bi arkadaş daha ikisini de istemem Demiş :)Valla zor ya. Hiç uğraşma bence. Hazır olmuşunu al.
Bu iki tip Zıt değil mi nasıl ikisini birden seçmezdim dedin ki :). Bu arada köküne kadar da Haklısınbir süre sonra söyler... "ay yanlışlıkla kaçtı ağzımdan pardon "der.Bir süre sonra rahatlar istediği gibi söyler.Bilemiyorum ben çok rahatsız olurum yani şu saydığın iki tiple de olmazdım
yontmak da emek istiyor çok zor valla ben yanlış yontardım kesin iyice bozulurdu.bir de bana sürekli her erkek bi şekilde başka kıza bakıcak hiç elindekiyle memnun olmayacakmış gibi grliyorbenimki ilkine benziyor
her türlü ortama girmişliği vardır ama Yanımda adam gibi durur. alanıma da müdahale etmez. tabi bundan 9 sene önceki hali kıskanç bir maço idi. yonta yonta istediğim kıvama geldi :)
ben kendim biraz daha sakin ve Ağırlığı olmayan bi tip Olduğumdan onun da Olmasını istemezdim.
Ya bu ikisi birbirine Zıt değil mi sen ve bi arkadaş daha ikisini de istemem Demiş :)
Tüm arkadaş ortamlarında bulunanı alayım ben, öbürü çok bayar benikızlar herşey hakkında bilgisi olan mesela tüm küfürleri bilen tüm arkadaş ortamlarda bulunan ama nerde nasıl davranacağını bilen bir erkekle mi beraber olmak isterdiniz yoksa belki biraz utangaç,masum birini mi istersiniz..aslında ilki biraz nabza göre Şerbet veriyor ve bu yüzden güvenilmez olabilir ama diğeri de daha soğuk ya da nasıl davrancahgını bilmiyor gibi ya da düşündüğüm kadar sevgisini gösteremiyor..
serseri ruhlusunu tercıh ederdımkızlar herşey hakkında bilgisi olan mesela tüm küfürleri bilen tüm arkadaş ortamlarda bulunan ama nerde nasıl davranacağını bilen bir erkekle mi beraber olmak isterdiniz yoksa belki biraz utangaç,masum birini mi istersiniz..aslında ilki biraz nabza göre Şerbet veriyor ve bu yüzden güvenilmez olabilir ama diğeri de daha soğuk ya da nasıl davrancahgını bilmiyor gibi ya da düşündüğüm kadar sevgisini gösteremiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?