Çok mı belli olmuş ya ama güvenemiyorum işte aslında başta çok güveniyordum ama tanıdıkça sanki bilmediğim bir Sürü şey varmış gibi geldi yani bi türlü doğru insan diyemiyorum..ama öyle tipleri seviyorum Kzlarında dediği gibi çok sulu olmayacak çok ağır olmayacak ama böyle olanlarda malesef biraz rahat oluyor yani güvenemiyorum işteİlkinde gönlün var gibi sanki:)
kızlar herşey hakkında bilgisi olan mesela tüm küfürleri bilen tüm arkadaş ortamlarda bulunan ama nerde nasıl davranacağını bilen bir erkekle mi beraber olmak isterdiniz yoksa belki biraz utangaç,masum birini mi istersiniz..aslında ilki biraz nabza göre Şerbet veriyor ve bu yüzden güvenilmez olabilir ama diğeri de daha soğuk ya da nasıl davrancahgını bilmiyor gibi ya da düşündüğüm kadar sevgisini gösteremiyor..
Aslında benimki dışardan güven veriyor araştırınca kızlar konusunda güvenemiyorum..ya da gerçekten sever mi sevmiş mi birden vazgeçer mi bilemiyorum..küfür bilmesini zaten kötü anlamda söylemedim de ne biliyim sürekli aklı cinsellikte özellik şu son haftalardır bu hallerini görmesem çocugu gözümde nasıl mükemmel görüyordum anlatamam tam adam gibi adam tek insana hayatını adayan biri gibiydi.ama kızlara çok düşkünlüğü var önceden bu kadar yanaşmıyordu kızlara neden falan derken başladı sakalları falan fazla hormonlar azdı yani DAyy soğuk olanla uğraşmak yorucu onu direk ele. Diğeri de p.ç bir tip galiba tabi kötü çocuk daha çekiciyani küfür bilmek ve küfür etmemek farklı şeyler. Bende çok iyi küfür bilirim eşimde ,hatta bilmeyen var mıdır neyse; ama küfürlü konuşmaz ben daha çok kullanıyorum galiba. Diyeceğim benim eşimde dışarıdan güven vermez gibi duruyodu ama risk aldım ve tanıyınca tam bir ev erkeği olduğunu anladım
Aynen ama güvenemiyorum keşke bi yolu olsa kızlar konusunda çok düşkünneden soruyorsun bilmiyorum ama tahmin ettiğime göre sen ilk baştakinin sevgisini daha çok istiyorsun.
bilinmez bir sebeple o erkekler daha fazla rekabet görüyor
küfür eden kişi erkekse erkek değil kız ise kız değildir kısacası insan kategorisine koymam kendilerinikızlar herşey hakkında bilgisi olan mesela tüm küfürleri bilen tüm arkadaş ortamlarda bulunan ama nerde nasıl davranacağını bilen bir erkekle mi beraber olmak isterdiniz yoksa belki biraz utangaç,masum birini mi istersiniz..aslında ilki biraz nabza göre Şerbet veriyor ve bu yüzden güvenilmez olabilir ama diğeri de daha soğuk ya da nasıl davrancahgını bilmiyor gibi ya da düşündüğüm kadar sevgisini gösteremiyor..
Aynen ama güvenemiyorum keşke bi yolu olsa kızlar konusunda çok düşkün
yok böyle bir saçmalık ya resmen erkeğin kaşarı yani başka birşey değil .. aynısı kızlarda olsa ne olurdu ? erkeğe doymuş bir kız isterlermiydi? erkeğin gözünde böyle bir kız ne ise benim gözümde de böyle erkek erkeğin o.sudur netPeki kızlar kıza Doymuş bi erkek ister miydiniz..yani zamanında bakmış ama artık bakmıyor.ama eskiler de büyük sorun neyse iste bi söz okumuştum kadına Doymuş adamın adamlığına doyum olmaz diye bu gerçekten doğru mu
Güven vermiyorsa ı-ııhhh sen ikisini de boşverAslında benimki dışardan güven veriyor araştırınca kızlar konusunda güvenemiyorum..ya da gerçekten sever mi sevmiş mi birden vazgeçer mi bilemiyorum..küfür bilmesini zaten kötü anlamda söylemedim de ne biliyim sürekli aklı cinsellikte özellik şu son haftalardır bu hallerini görmesem çocugu gözümde nasıl mükemmel görüyordum anlatamam tam adam gibi adam tek insana hayatını adayan biri gibiydi.ama kızlara çok düşkünlüğü var önceden bu kadar yanaşmıyordu kızlara neden falan derken başladı sakalları falan fazla hormonlar azdı yani D
Ikinci hayal ürünü zatenGüven vermiyorsa ı-ııhhh sen ikisini de boşver
Bu sozu uyduran kesin erkektir:)Peki kızlar kıza Doymuş bi erkek ister miydiniz..yani zamanında bakmış ama artık bakmıyor.ama eskiler de büyük sorun neyse iste bi söz okumuştum kadına Doymuş adamın adamlığına doyum olmaz diye bu gerçekten doğru mu
Biliyorsa mesela kız varken söylemiyor biri derse şşth diyo,kısaca etkilemeyi iyi biliyor.gerektiği zaman çok iyi kibar taklidi yapıyor
Ahaha evetBu sozu uyduran kesin erkektir:)
Gönlüm onda da güvenim yokGönlün kimdeyse ona git derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?