hangisiyle ilişki isterdiniz

böyle bir kriter olmaz ki. küfürbazdır ama başka yönleri uyuyordur. hani arıza adam mı efendi mi dersen ben efendi adamı seçerim. ama efendiden de kasıt ana kuzusu, mıymıy bi tip değil tabii ki. herkese yavşayan, serseri ortam çocuklarıysa hayatta en nefret ettiğim tiplerdir. asla böyle tipleri adam etmekle uğraşmanı tavsiye etmem.

Ilkini tercih ederdm ben :) okadar eglencesiz soguk cekingen insanla ömür geciremem valla oda sıkar yaaa. Vur kafasina al lokmayi

Tek karakter özellikleri bu olmasa gerek bu 2 kişinin.

Başka özellikleri neler? Bunlar da önemli.
İkisi de olabilir, nerde nasıl davranacağını bilen erkek hoşuma gider ama küfür etmesi gitmez. Utangaç ve masumluğun da derecesine göre değişir, aşırı utangaç birini istemezdim sanırım, ama edepli ve saygılı biri isterdim.

Tüm küfürleri bilmek meziyet mi yahu, hem sen nasıl anladın ki tümünü bildiğini sana mı saydı sayarken mi duydun değişik bi konu

ben masum saf bir şey görmemiş birini isterdim. değişiklik olsun diye...

Hepsini sayamadığım için bu kadar oldu :)

ilkini kalbin, ikinciyi mantığın sevdi galiba:)
ben beni hangisi tamamlıyorsa onu isterdim, anladın sen onu

tabiki ortam görmüş insanla.
onlar ortam gördüğü için güvenilmez olmaz. adam değilse bakma zaten .
ben kılıbık briyle yapamazdım galiba

Bir kere illa ki bütün erkekler küfür bilir. Hatta annesine bi şişt de sana en ala küfürleri ederler. Bunun ortam çocuğu olup olmamakla bir alakası yoktur.

Ben pısırık, ortamda gülmesini, eğlenmesini bilmeyen, nerede nasıl davranacağını bilmeyen, espri yapıp güldürmeyen, sürekli çekingen biriyle yapamazdım.

İlk anlattığınız kişi fırlama bir tip sanırım? Şöyle bir düşündüm de üni sınıfımda bir arkadaşım vardı, tam fırlama kardeşim gibi severdim, lafını sözünü esirgemeyen, açık sözlü, dobra, her ortama ayak uyduran, sevgilisine de çok bağlı birisiydi. Şakaları tüm sınıfın dilinde gezerdi :)

Pısırık biri de vardı. Kimseyle konuşmaz, selamı zorla verir, ortama uyum sağlamaz. Uzak duran bir tip.

Bilmiyorum ben ikinci tipi seçmezdim. Seçmedim de.

Konuyu bel altına vurdurmaya yeteneğine sahip burdan çıkardım
Ya sene başında hayatıma bir adam girdi. Efendilerin efendisi yani, öyle böyle değil. Ya tamam öyle her şeyi bel altına çekmesin de arkadaş bazen tam yerine oturan hafif +18 bir espri yapıyorum, adam tepki bile vermiyor. İçim şişti bir süre sonra

Bir kere illa ki bütün erkekler küfür bilir. Hatta annesine bi şişt de sana en ala küfürleri ederler. Bunun ortam çocuğu olup olmamakla bir alakası yoktur.
Bir arkadaşım var, adam çok zeki ama hiç küfretmiyor. Gerçekten hiç küfretmiyor. Arada ben onun yanında küfrediyorum, ağzımdan küfür kaçıyor, bu sefer kendimi kötü hissediyorum
Yani be adam "ağzıma s*çtı" da mı demeyek?

Galiba ben ikinci secenekle evliyim. Söyle ki, esim sadece benim pisirigim eger efendi olmak pisirikliksa. Ortamda muhabbeti götürme derdi olan kisi degildir hic. Karakteri öyle, evet hic küfür duymadim agzindan agzi bozuk olan benim ben boyzdum terbiyesini hatta..
Evet ortamci degildir laf söz bilmez pek, kendince ilgi alanlarinda kapsamli bilgilere sahiptir ama. Tarih olsun fizik olsun ilgi alanidir. E her erkekle oturup fizik konusamayacagina göre. Biz ortamin laf söz edemeyen insani oluruz. Pekala agzi dil yapar isterse ama nedense konusmamayi tercih eder. Laf cambazi degildir gerci.

Söyle ki esimden bana karsi hicbir hakaret isitmedim üc yildir evliyiz. O pisirik kaliba giren erkek benim icin dünyayi herseyi karsisina alir yeterki onu seveyim tek istegi bu. Utangactir ama bana kadar. Baskalari umrunda olmaz. Hatta bu kadar duygusal bir erkegin bu kadar sallamaz olacagi bana cok ters gelirdi.
Yani bilemiyorum karakteri düzgünde o erkek erkektir. Herseyi bilmesi gerekmez ya da efendi gözükeyim diye susmaz.
Benim icin cok konusmayi bilen tipler en tehlikelileridir. O dil gercekten basa bela. Kursundur sözlerin agirligi. Az konusan kafi bana göre, rajon kesmeyiversin beni sevsin yeter.

Hahah o banada oluyor. Nişanlım önceden derdi ki benim hatunum şöyle dolu dolu ''has..tir '' demeli şimdi aptal desem ters ters bakar bu durumuda anlamış değilim hiç
O nedenle bir kaç arkadaş olmalı insanın yanında rahatça küfür edebildiği.

Çok da fırlama değil bi Ağırlığı var ben de çok seviyorum ama son Günler'de kızlarla çok ilgilenmeye başladı sevgilisine bağlı olur mu bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…