- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
- 108
ağzında küfür olan yılışık tip ile vur ensesine al lokmayı tipli insan sevmem ki ben.Zevkler ve renkler meselesiBu iki tip Zıt değil mi nasıl ikisini birden seçmezdim dedin ki :). Bu arada köküne kadar da Haklısın
Tek karakter özellikleri bu olmasa gerek bu 2 kişinin.kızlar herşey hakkında bilgisi olan mesela tüm küfürleri bilen tüm arkadaş ortamlarda bulunan ama nerde nasıl davranacağını bilen bir erkekle mi beraber olmak isterdiniz yoksa belki biraz utangaç,masum birini mi istersiniz..aslında ilki biraz nabza göre Şerbet veriyor ve bu yüzden güvenilmez olabilir ama diğeri de daha soğuk ya da nasıl davrancahgını bilmiyor gibi ya da düşündüğüm kadar sevgisini gösteremiyor..
Konuyu bel altına vurdurmaya yeteneğine sahip burdan çıkardımTüm küfürleri bilmek meziyet mi yahu, hem sen nasıl anladın ki tümünü bildiğini sana mı saydı sayarken mi duydun değişik bi konu
Tek karakter özellikleri bu olmasa gerek bu 2 kişinin.
Başka özellikleri neler? Bunlar da önemli.
İkisi de olabilir, nerde nasıl davranacağını bilen erkek hoşuma gider ama küfür etmesi gitmez. Utangaç ve masumluğun da derecesine göre değişir, aşırı utangaç birini istemezdim sanırım, ama edepli ve saygılı biri isterdim.
ilkini kalbin, ikinciyi mantığın sevdi galiba:)kızlar herşey hakkında bilgisi olan mesela tüm küfürleri bilen tüm arkadaş ortamlarda bulunan ama nerde nasıl davranacağını bilen bir erkekle mi beraber olmak isterdiniz yoksa belki biraz utangaç,masum birini mi istersiniz..aslında ilki biraz nabza göre Şerbet veriyor ve bu yüzden güvenilmez olabilir ama diğeri de daha soğuk ya da nasıl davrancahgını bilmiyor gibi ya da düşündüğüm kadar sevgisini gösteremiyor..
Ben de diyorum sulu oldugunu nerden çıkardıEce cim bebeğim sen bırak o oğlağı.gel sana engini ayarlayalım.
Konuyu bel altına vurdurmaya yeteneğine sahip burdan çıkardım
Ben de diyorum sulu oldugunu nerden çıkardıya yok Oğlak olmasa Boğa buluruz olmadı bi Oğlak daha
Yok canım tabi,az yakışıklı olsun benim olsun :)) hepsimi güzel yakışıklı olur yaaaKızım biz Boğaları çok ararsın sen.Var mı Boğa gibisi
kızlar herşey hakkında bilgisi olan mesela tüm küfürleri bilen tüm arkadaş ortamlarda bulunan ama nerde nasıl davranacağını bilen bir erkekle mi beraber olmak isterdiniz yoksa belki biraz utangaç,masum birini mi istersiniz..aslında ilki biraz nabza göre Şerbet veriyor ve bu yüzden güvenilmez olabilir ama diğeri de daha soğuk ya da nasıl davrancahgını bilmiyor gibi ya da düşündüğüm kadar sevgisini gösteremiyor..
Ya sene başında hayatıma bir adam girdi. Efendilerin efendisi yani, öyle böyle değil. Ya tamam öyle her şeyi bel altına çekmesin de arkadaş bazen tam yerine oturan hafif +18 bir espri yapıyorum, adam tepki bile vermiyor. İçim şişti bir süre sonraKonuyu bel altına vurdurmaya yeteneğine sahip burdan çıkardım
Bir arkadaşım var, adam çok zeki ama hiç küfretmiyor. Gerçekten hiç küfretmiyor. Arada ben onun yanında küfrediyorum, ağzımdan küfür kaçıyor, bu sefer kendimi kötü hissediyorumBir kere illa ki bütün erkekler küfür bilir. Hatta annesine bi şişt de sana en ala küfürleri ederler. Bunun ortam çocuğu olup olmamakla bir alakası yoktur.
Bir arkadaşım var, adam çok zeki ama hiç küfretmiyor. Gerçekten hiç küfretmiyor. Arada ben onun yanında küfrediyorum, ağzımdan küfür kaçıyor, bu sefer kendimi kötü hissediyorum
Yani be adam "ağzıma s*çtı" da mı demeyek?
Çok da fırlama değil bi Ağırlığı var ben de çok seviyorum ama son Günler'de kızlarla çok ilgilenmeye başladı sevgilisine bağlı olur mu bilemiyorum..Bir kere illa ki bütün erkekler küfür bilir. Hatta annesine bi şişt de sana en ala küfürleri ederler. Bunun ortam çocuğu olup olmamakla bir alakası yoktur.
Ben pısırık, ortamda gülmesini, eğlenmesini bilmeyen, nerede nasıl davranacağını bilmeyen, espri yapıp güldürmeyen, sürekli çekingen biriyle yapamazdım.
İlk anlattığınız kişi fırlama bir tip sanırım? Şöyle bir düşündüm de üni sınıfımda bir arkadaşım vardı, tam fırlama kardeşim gibi severdim, lafını sözünü esirgemeyen, açık sözlü, dobra, her ortama ayak uyduran, sevgilisine de çok bağlı birisiydi. Şakaları tüm sınıfın dilinde gezerdi :)
Pısırık biri de vardı. Kimseyle konuşmaz, selamı zorla verir, ortama uyum sağlamaz. Uzak duran bir tip.
Bilmiyorum ben ikinci tipi seçmezdim. Seçmedim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?